Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Educació i formació  > Aprendre a l'estiu
 

Aprendre a l'estiu

Vols aprofitar l'estiu per aprendre a tocar la guitarra, descobrir la història d'un altre país o millorar l'anglès? Les vacances són una bona ocasió de formar-te. Entre el juny i el setembre, una bona colla d'institucions i entitats ofereixen tot de cursos i propostes formatives ben diversos i de durada variable.

Estiu a la universitat

Gairebé totes les universitats organitzen cursos d'estiu, monogràfics o d'especialització, que poden complementar les assignatures dels teus estudis. L'horari no és tan dens com durant el curs lectiu, la programació inclou activitats de lleure i, fins i tot, n'hi ha que es fan per Internet. Molts cursos són reconeguts com a crèdits de lliure elecció.

Cursos, cursets i tallers

Centres cívics, associacions i més institucions organitzen cursos, seminaris i tallers perquè et puguis iniciar o puguis aprofundir, més lúdicament, en diversos àmbits d'interès (cultura, salut, arts plàstiques, natura, humanitats, música, expressió corporal...).

Aprendre idiomes

I si el que vols és centrar-te a aprendre idiomes, gaudeix els cursos que ofereixen un bon nombre d'acadèmies: n'hi ha d'intensius o també estades a l'estranger per a perfeccionar idiomes. En aquesta secció trobaràs opcions per a aprendre idiomes a Catalunya però també per a fer el salt i aprofitar l'estiu per a marxar a l'estranger a aprendre algun idioma en primera línia!

Data d'actualització: 08.06.2017