Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Educació i formació  > Aprendre per Internet  > Estudis universitaris en línia
 

Estudis universitaris en línia


Oferta formativa en línia

 • Universitat Oberta de Catalunya  
  Des que va ser creada, la Universitat Oberta de Catalunya s'ha convertit en un referent internacional en la implantació de les tecnologies de la informació en l'educació. Tots els estudis són en línia i és la primera universitat virtual de l'Estat espanyol i una de les capdavanteres i més prestigioses del món.
 • UNED  
  La Universidad Nacional de Educación a Distancia és una institució pública que ofereix tant estudis oficials de l'Espai Europeu d'Educació Superior (27 títols de grau, 53 màsters universitaris i 44 programes de doctorat), como formació que dóna accés a títols propis.
 • Asociación Nacional de Centros de Enseñanza a Distancia (ANCED)  
  L'ANCED aplega centres educatius privats de l'Estat espanyol que ofereixen formació a distància en línia. La web inclou un cercador de cursos.
 

Estudis presencials amb alguns crèdits en línia

 • Campus virtual de la UAB  
  El campus virtual de la Universitat Autònoma de Barcelona proposa un model docent que combina els avantatges de l'ensenyament presencial amb la utilització de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC). Tots els centres de la UAB ofereixen assignatures amb aquesta docència bimodal que poden ésser presencials o no.
 • Campus Virtual G9  
  Aquesta iniciativa parteix de l'associació de nou universitats públiques de l'Estat espanyol per a fomentar la col·laboració mútua en activitats docents, d'investigació, de gestió i de serveis. Entre d'altres projectes, el Grup9 fa una oferta conjunta de gairebé 80 assignatures de lliure elecció ensenyades per mitjà de sistemes telemàtics.
 
Data d'actualització: 10.03.2016