Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Aquest curs aprofita els serveis de la Xarxa Universitària per a l’Ocupació

Xarxa Universitària per a l’Ocupació
S’acaba l’estiu i és hora de començar a canviar el xip i tornar a pensar en els estudis, la feina, etc. Si ets estudiant universitari/a t’animem a conèixer o a optimitzar millor tots els serveis que aquesta xarxa t’ofereix.

Graus, màsters, postgraus, sigui quin sigui el tipus d’estudi que estiguis fent, no cal esperar a l’últim curs per començar a pensar en el moment de donar el salt cap el món laboral. Comença a crear el teu propi projecte professional des del primer minut de la teva experiència universitària.

Les universitats catalanes disposen d’un servei i personal especialitzat que sota diferents nomenclatures (servei d’orientació laboral, servei d’assessorament laboral, etc), formen part de la Xarxa Universitària per a l’Ocupació.

En aquest espai trobaràs el suport i l’assessorament per a una millor i més ràpida transició al món laboral. Per poder trobar la feina que vols fer i adient als estudis que estàs cursant.

Conèixer quins són els perfils professionals més buscats per les empreses, com aprofitar les xarxes socials per a cercar feina, pràctiques laborals, com crear la teva empresa o com fer una estada professional a l’estranger són algunes de les qüestions sobre les que rebràs suport i assessorament per part de personal especialitzat.

A banda d’aquest servei més a mida de les teves necessitats concretes, els serveis d’assessorament t’organitzen jornades, tallers, conferències, “workshops” amb temes que segurament poden ser del teu interès: com fer un bon currículum vitae, superar amb èxit una entrevista de treball, com esprémer les possibilitats que t’ofereix Linkedin, trobades amb empreses que cerquen talents....

La Xarxa Universitària per a l’Ocupació està en contacte amb les empreses i facilita a aquestes les candidatures més apropiades als seus requeriments i necessitats.

La Xarxa Universitària per a l’Ocupació està creada per les universitats catalanes amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Data d'actualització: 17.09.2015