Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Educació i formació  > Formació d'adults
 

Formació d'adults

Si tens més de 18 anys i no vas poder estudiar o no vas acabar l'escolarització, pots continuar la formació, reprendre-la o començar-la de zero, obtenir el títol de graduat/da en educació secundària obligatòria (GESO) i accedir als diversos nivells del sistema educatiu.

  • Informació sobre la formació de persones adultes  
    Aquest apartat del web 'Estudiar a Catalunya' unifica tota l'oferta formativa per a les persones adultes: quins estudis en llengües i informàtica estan disponibles, com completar els ensenyaments bàsics i obtenir el títol de graduat/da en educació secundària obligatòria (GESO) o com preparar-se per a les proves d'accés a la universitat i als cicles formatius de grau mitjà i superior.
  • Centre de recursos de formació de persones adultes  
    Aquesta web de la Generalitat ofereix recursos didàctics, accés a webs sobre formació d'adults, recursos i eines sobre les TIC, un mapa i webs dels centres de formació a Catalunya.
  • Universitat per a més grans de 25 anys  
    Si tens més de 25 anys i no disposes del títol de batxiller pots anar a la universitat. Només has de superar la prova d'accés a la universitat per als més grans de 25 anys. En aquesta web hi trobaràs informació sobre els requisits, dates de matrícula i d'examen, temaris i recursos per a preparar-la (enunciats d'exàmens, criteris d'avaluació...).
Data d'actualització: 17.04.2013