Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Enquesta. Què t’ha aportat ser monitor, monitora, cap escolta...?

top5_post_ser_monitor
Jenser (Clasix-Design)
Fent de monitor, monitora, cap escolta, ...ofereixes (o has ofert) un servei als nois i noies, ajudant-los a formar-se com a persones i com a ciutadans i ciutadanes. Amb l'enquesta que us plantejàvem volíem saber què destacaries del què t’ha aportat la teva tasca en la educació en el lleure.

Segur que fer aquest servei t’ha ajudat a tu a créixer personalment, a madurar, a aprendre a treballar en equip, a tenir responsabilitats, a saber comprometre’t, ... en definitiva a ser millor, tenir una determinada filosofia de vida i, alhora, els recursos i estratègies apreses t’han ajudat a afrontar i resoldre les situacions que et van sorgint en el camí de la vida.

Els resultats
Un total de 93 persones van votar per algun dels valors que demanàvem. El guanyador? El sentit de la responsabilitat. Sembla que ens fem grans... 

Així doncs, 23 persones van considerar que l’aportació més gran que havien rebut del fet d’haver estat monitor/a, cap escolta o qualsevol dels altres càrrecs de responsable en l’àmbit de l’educació en el lleure va ser el sentit de la responsabilitat.

A molt poca diferència trobàvem el segon valor destacat, la importància de dedicar part del nostre temps als altres; 21 usuaris i usuàries el van definir com la seva elecció.
La capacitat per a resoldre conflictes es va situar en tercera posició, amb 11 vots. I just a continuació venia el treball en equip, amb 10 vots. En cinquena posició apareixia el compromís social, opció que van votar 8 persones, i valor que en aquests temps de crisi i malestar social sembla que van en alça. No n’hi ha per menys.

Data d'actualització: 02.05.2012