Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Esports
 

Esports amb descompte


Carnet Jove

Si ets amant de l'esport i tens el Carnet Jove, pensa que disposes d'un munt de descomptes. N'hi ha per a practicar les activitats que més t'agraden o bé per a provar-ne de noves. També per a comprar material esportiu o per a gaudir de partits, competicions, activitats d'aventura, esports de neu...
 

Esport universitari

Si estudies a la universitat, a qualsevol de Catalunya, també pots gaudir dels descomptes i serveis esportius específics que ofereix cada universitat per als alumnes.
 

Més possibilitats

Si vols assistir a partits i espectacles esportius i treure profit de les ofertes, o bé vols obtenir els millors descomptes en material esportiu, o practicar un esport regularment, et donem unes quantes idees més:

 • Abonaments
  Si ets un seguidor d'algun equip de qualsevol esport de competició i t'agrada assistir al partits, comprova si hi ha abonaments que ofereixin més bon preu per un paquet de partits.
 • Associar-se o federar-se
  Si vols assistir a tots els partits i seguir de prop el teu equip, associa't al club en qüestió, que ben segur que gaudiràs dels avantatges i descomptes per a socis. En canvi, si ets dels qui els agrada practicar un esport tot sovint, potser et convé d'associar-te o federar-te a alguna entitat que es dediqui a aquest esport. Així podràs estar en contacte amb més gent que també el practiqui, i sovint et beneficiaràs de les ofertes que hi hagi.
 • Descomptes per l'edat o per la condició d'estudiant
  Recorda que, pel fet de ser jove, tenir més de 12 anys i menys de 25 o de 30, segons el cas, i sempre que ho puguis acreditar, ja tens uns quants descomptes, sobretot en l'entrada a alguns recintes i a alguns espectacles. També si ets estudiant universitari i pots acreditar-ho amb el carnet de la universitat, pots gaudir de molts descomptes.
 • Clubs del Lector
  Hi ha revistes i diaris que tenen un Club del Lector i els que en són socis tenen descomptes i ofertes, tant culturals com esportives. Si ets lector o lectora habitual d'algun diari, pensa-hi!
 
Data d'actualització: 05.11.2014