Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Esports  > Natura i aventura  > Esports d'aventura i turisme actiu
 

Esports d'aventura i turisme actiu

Portals generals de turisme actiu, activitats d'aigua o de muntanya, sempre a la natura. Hi trobaràs activitats a tot Catalunya, propostes per a fer-te un pla i uns quants portals generals per a posar-te en contacte amb les empreses que organitzen aquestes activitats.
 • Turisme Actiu i Natura  
  Per als amants de les activitats en contacte amb la naturalesa, la web de Catalunya Turisme ofereix informació detallada sobre les empreses de turisme actiu catalanes, els serveis que ofereixen i les activitats que organitzen.
 • Rutes per Catalunya  
  El bloc Bici-Vici proposa unes quantes rutes de cicloturisme per Catalunya.
 • Ara Lleida!  
  Portal turístic de les terres de ponent on trobaràs una bona agenda d'activitats i propostes de tota mena d'esports: d'aire, d'aigua, extrems, senderisme, trekking pels parcs, rutes BTT i destinacions de turisme esportiu.
 • BCN+  
  Activitats aèries, BTT, hípica, motor, senderisme, activitats nàutiques i més opcions: tot això ho recull aquesta secció de turisme actiu del portal BCN+ de les comarques barcelonines. Inclou més propostes turístiques i un cercador d'allotjaments.
 • Esports a Girona  
  Secció d'Esports del portal del Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb informació sobre tota mena d'esports a practicar a la província de Girona, com esquí, golf, BTT, hípica, caça i pesca, senderisme, submarinisme, turisme nàutic o aventura, així com també instal·lacions esportives i estades esportives.
 • Vies Verdes de Girona  
  Descobreix la riquesa cultural, històrica i paisatgística de les terres gironines, a peu o pedalant per 125 quilòmetres d'antigues vies recuperades. La geografia del terreny i la gran varietat de paisatges fan d’aquesta zona un espai idoni per la pràctica del cicloturisme i del senderisme.
 • Centres BTT/FCC  
  Pàgina amb tot allò que has de saber si t'agrada la bicicleta, especialment per voltar amb bicicleta de muntanya pel territori català. Hi trobaràs informació general i concreta sobre els centres BTT de Catalunya: rutes, serveis, propostes per a l'aventura en família, per a tu sol i per a aturar-te a fer un bon àpat.
 • El Camí  
  Un recorregut senyalitzat i amb allotjaments per la cultura, la història, el paisatge i l’esperit de les terres de parla catalana, en procés de realització poble a poble” o, el que és mateix, un projecte obert a la participació de tothom que recorre totes les comarques i illes de parla catalana i que esdevé molt més que una simple caminada.
 • Infoaventura  
  Esports marins, esports de riu, aeris, d'hivern, de muntanya i més. Tot en aquesta revista digital. Publica actualitat sobre esports d'aventura, reportatges, especials, propostes de viatges. Ofereix la informació bàsica, però detallada, per a practicar qualsevol dels esports proposats; i, alhora, dóna la referència de les empreses que ofereixen aquests serveis a l'Estat espanyol.
 • Aventurisme  
  Portal sobre activitats i esports d'aventura a l'Estat espanyol: airsoft, alpinisme, caiguda lliure, cicloturisme, equitació, esquí de muntanya, multiaventura i més propostes, tant a Catalunya com en alguns altres territoris. Cerca-hi l'activitat que et sedueixi més!
Data d'actualització: 11.02.2013