Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Habitatge  > Llogar  > Xarxa de Mediació  > Ajuts per al pagament de l'habitatge
 

Ajuts per al pagament de l'habitatge

A continuació t’indiquem les línies d’ajut que existeixen actualment per a nous sol·licitants. Comprova’n els requisits, els terminis i la documentació a aportar.
 • Prestacions per al pagament del lloguer. Any 2017  

  Són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial.

  - Per a persones que han signat contractes de lloguer a través de les Borses de mediació per al lloguer social o d’habitatges gestionats per entitats sense ànim de lucre: el 31 d’octubre de 2017.
  - Per als altres persones beneficiàries de  les prestacions econòmiques d’urgència especial i de les prestacions complementàries: el 29 de maig de 2017.

 • Prestacions econòmiques d'urgència especial per a l'habitatge  

  Són prestacions a fons perdut que s’atorguen a persones que han contret deutes en relació amb l’habitatge, amb la finalitat de garantir un habitatge a la persona sol·licitant i a la seva unitat de convivència.

  Aquest tràmit es pot sol·licitar en qualsevol moment.

 • Subvencions per al pagament de lloguer  

  Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

  El període de presentació de sol·licituds s'inicia el 19 d'abril de 2017 i finalitza el 16 de juny de 2017.

Data d'actualització: 09.05.2017