Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Participació i solidaritat  > Erasmus+
 

Notícies

 
  • Proper termini Erasmus+   (11.01.2017)

    El proper dia 2 de febrer d’enguany (a les 12:00 hores del migdia) finalitza el termini per presentar sol·licituds de subvenció per projectes en el marc del Programa Erasmus+/Joventut en Acció (Intercanvis de grups de joves, Servei Voluntari Europeu, Accions formatives i projectes de les claus KA2 (projectes d’intercanvis bones pràctiques) i KA3). Recomanem avançar-se al menys un dia per tal d’evitar el col·lapse habitual del servidor del Programa.

  • Disponibles els impresos per a la primera ronda   (11.01.2017)

    Ja teniu disponibles els impresos de sol$licitud de subvenció per a la primera ronda 2017 del programa Erasmus+/Joventut en Acció. Recordeu que el termini finalitza el proper 2 de febrer a les 12:00h. del migdia.

  • Nous terminis per a l'any 2017   (11.01.2017)

    Aquests són els terminis de presentació de sol·licituds per a l'any 2017. A l'apartat "Projectes amb joves" podeu consultar els terminis per a projectes de la KA1 (intercanvis de grup, Servei Voluntari Europeu (SVE) i accions de formació per a treballadors de joventut) i la KA2 (projectes de suport a l’intercanvi de bones pràctiques i projectes d'associacions estratègiques). Per als projectes d'Iniciatives juvenils transfrontereres i de la KA3 (Trobades de joves per potenciar el diàleg estructurat) els terminis seran els mateixos que els de la KA1

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 5