Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

#FonsUECat us ajuda a finançar els vostres projectes

#FonsUECat us ajuda a finançar els vostres projectes
Necessiteu saber on podeu trobar finançament pels vostres projectes? El portal de fons europeus #FonsUECat us ho posa fàcil. Informa de totes les oportunitats de finançament europeu disponibles.

Si teniu una idea o projecte però us falten recursos per fer-los realitat ara teniu un nou portal per informar-vos de com finançar-lo amb fons europeus. La Generalitat ha creat el servei web #FonsUECat per gestionar, impulsar, assessorar i donar suport a la participació de les entitats catalanes en els diferents fons de la Unió Europea (UE).

Empreses, emprenedors, universitats, centres educatius, centres de recerca, entitats de tots els àmbits –públiques o privades-, associacions, ONGs i ciutadania en general teniu accés directe a tota la informació sobre els ajuts europeus disponibles pels vostres projectes.

El portal s’estructura en 5 parts:

 1. Quins fons europeus hi ha?
  Aquí trobareu un llistat de tots els fons europeus disponibles amb una explicació dels objectius que persegueixen i què financen. A més, es destaquen exemples que ja s’han fet i s’estan fent a Catalunya amb finançament europeu.
 1. La Generalitat t’ajuda
  Resumeix la manera com els diferents departaments del Govern gestionen, impulsen, assessoren i donen suport als diferents programes de finançament perquè arribin a les entitats i a la ciutadania. 
 1. Busca el teu fons per temes
  Aquesta secció els presenta agrupats per temes per facilitar-ne la cerca. Sota cadascun dels 10 epígrafs trobareu els fons disponibles, amb les dates i els requisits per sol·licitar-los i l’enllaç directe per fer-ho.
  A l’apartat específic “Ensenyament, Joventut, Formació i Ocupació” trobareu els fons disponibles pels següents temes: ensenyament, joventut, formació, cursos, ocupació, treball, mobilitat, intercanvis, voluntariat i estudiar a l’estranger. 
 1. Darreres convocatòries obertes
  Aquí veureu les darreres novetats que es van publicant en matèria de convocatòries de subvencions o licitacions europees. En aquest cas s’endrecen per ordre de publicació. 
 1. Projectes europeus a Catalunya
  Exemples de projectes catalans que s’han finançat a través dels fons de la Unió Europea, separats per àmbits temàtics. Alguns exemples són el programa Odisseu pel retorn i la inserció laboral de joves al medi rural, el programa FIT4JOBS, de formació en habilitats digitals per a la inserció laboral de joves o l’IRBLleida amb un programa internacional de formació i captació de talent investigador, entre molts d’altres.


Ara ja no teniu excusa per dir que no sabeu quins ajuts hi ha, quan surten o què financen. Amb les diferents modalitats de cerca i els exemples inspiradors de projectes ja finançats del portal, ja podeu començar a tirar endavant els vostres projectes amb l’ajut dels fons de la Unió Europea.

Data d'actualització: 25.01.2016