Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Participació i solidaritat  > Recursos per a professionals
 

Recursos per a professionals


Projectes i serveis

Formació en participació juvenil
Accions formatives fetes a mida enteses com a espais d’aprenentatge i d’intercanvi d’experiències on els i les participants adquireixen eines, metodologies i habilitats per a la participació.
Més informació

Assessorament tècnic en participació juvenil
L’equip de Foment de la participació de la Direcció General de Joventut / Agència Catalana de la Joventut assessora de forma personalitzada als ens locals sobre com treballar la participació al municipi o comarca.
Més informació

Processos de participació
S’ofereix assessorament tècnic mitjançant un especialista en participació juvenil que capaciti els i les professionals dels ens locals, tècnics i dinamitzadors de joventut per dissenyar i implementar espais i processos de participació juvenil. S’adreça als municipis que vulguin establir un procés d’interlocució sobre el Pla local de joventut, descriure els usos d’un equipament juvenil, definir un òrgan estable de participació, pressupostos participatius i altres projectes.
Més informació

Dinamització juvenil
Programa on mitjançant la figura d’un especialista en participació juvenil s’assessora als tècnics i dinamitzadors de joventut dels ens locals en el disseny i la implementació de projectes de dinamització. És un recurs pensat per als municipis que vulguin fomentar la participació de la gent jove a l’equipament juvenil o fer altres actuacions de dinamització.
Més informació

KNKTA’T
Suport específic sobre la utilització de les TIC i eines 2.0 mitjançant personal expert en la matèria. Aquests  consisteixen en  analitzar la situació de partida i fer propostes de millora del posicionament i l'estratègia a les xarxes socials i la utilització d'eines 2.0 per tal d'ajudar a fomentar la participació juvenil.
Més informació

Delegats i delegades en 3D
Programa per fomentar la cultura de la participació als centres educatius de secundària mitjançant el desenvolupament d’un projecte concret escollit pel mateix alumnat i implantat de manera participativa.
Més informació

 
 

Contacte

Serveis Centrals i Coordinació Territorial de Barcelona
Marta López
Núria Rodríguez
participacio.tsf@gencat.cat
joventut.barcelona.tsf@gencat.cat
Tel. 93 483 83 86

Coordinació Territorial de Girona
Laura Masó joventut.girona.tsf@gencat.cat
Tel. 872 97 58 82

Coordinació Territorial de Tarragona
Marcel Borràs joventut.tarragona.tsf@gencat.cat 
Tel. 977 92 01 77

Coordinació Territorial de Terres de l’Ebre
Josep Navarro joventut.ebre.tsf@gencat.cat
Tel. 977 44 12 34

Coordinació Territorial de Lleida
Víctor Saló joventut.lleida.tsf@gencat.cat 
Tel. 973 27 92 17

 
Data d'actualització: 26.02.2014