Accés al contingut Accés al menú de la secció

Connecta't

.

No t'ho perdis!

Oficina Jove. L'aplicació mòbil de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil
Coneixes l'aplicació mòbil de l'Oficina Jove? Descarrega-te-la Ets jove? Busques feina? Vols emancipar-te de casa dels pares? No saps què estudiar? Vols anar a viure a l'estranger? Trobaràs resposta a tots aquests dubtes i molts més a l'aplicació mòbil de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil (XNEJ)

NO ET PERDIS LES NOVETATS DEL CARNET JOVE

Temporada Alta 2014
Temporada Alta 2014
Del 3 d'octubre al 8 de desembre torna el Temporada Alta, el festival de tardor de referència d'arts escèniques de Catalunya: teatre, música, dansa, circ i creació contemporània. 15% de dte. amb el teu CJ!
.
XX Saló del Manga de BCN - 2014
XX Saló del Manga de BCN - 2014
Ja està activa la venda anticipada d'entrades per la nova edició del Saló del Manga de Barcelona! Compra ja la teva entrada CJ amb un preu exclusiu de 5€!! No t'ho perdis: del 30 d'octubre al 2 de novembre!Propostes


ESPAI XARXA
ESPAI PARTICIPA
ESPAI ACTUALITAT

Actualitat Dimarts, 21 d'octubre de 2014

 
 • Doctorats Industrials: la tesi dins la indústria (10.10.2014)
  Trobar nous mètodes de cocció aplicats a una impressora en 3D per a l’alimentació. Aconseguir que robots agrícoles puguin vigilar els cultius i fer estimacions sobre la producció. Dissenyar fàrmacs fent ús de la tecnologia cloud. Fabricar un pont inflable portàtil per utilitzar en tasques d’evacuació per emergències. Són alguns dels projectes que ja s’estan portant a terme dins el Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat. Ara el Pla compta amb un nou portal web per a fer més accessible tota la informació d’aquest sector.
 • Caus i esplais t’esperen (02.10.2014)
  Pintures i fang, guitarres, objectes esportius, cançoners, jocs, foulards, cordes, cantimplores i motxilles: el material. Riure, jugar amb altres nens i nenes, fer manualitats, caminar, aprendre lliçons que no s’ensenyen a classe, anar d’excursió, cantar i ballar, conèixer nous amics i amigues, apropar-se a la natura, viure petites i grans aventures: el que faràs. Convivència, estima per l’entorn, participació, generositat, compromís amb els altres, respecte a la diferència, iniciativa: els valors que compartiràs. Aquest material, aquestes activitats i aquests valors són només el principi de tot el que trobaràs si véns a un esplai o agrupament escolta.
 • La nit del català més digital (30.09.2014)
  Després de la primera que es va organitzar l’any passat, aquest divendres torna la II Nit de la Llengua al Món Digital. Una vetllada que uneix llengua i tecnologia i que té format de viquimarató, és a dir, sis hores d’una d’edició especialment intensiva de la Viquipèdia. Qui s’hi vulgui sumar, podrà actualitzar els articles relacionats amb els 300 fets més rellevants de la història de la llengua catalana. Si entrar i remenar l’enciclopèdia col·laborativa t’interessa, apunta-t’hi.
 • Tens entre 18 i 25 anys? Vine al teatre o a concerts, t’ho posem fàcil! (25.09.2014)
  Tu que no ets ni una pedra ni un pollastre a l’ast, aprofita tot aquest mes d’octubre per gaudir de les arts escèniques: la campanya Escena25 et dóna 25 euros a bescanviar per una o dues entrades a espectacles de teatre, circ i dansa i a concerts de música.
 • Dia Internacional de la Joventut 2014 (12.08.2014)
  Avui 12 d’agost és el Dia Internacional de la Joventut. Aquesta data va ser instaurada oficialment per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1999 amb la voluntat de fer un reconeixement als i les joves d’arreu del món i de posar de relleu el seu paper en la construcció i la transformació de la societat. Des d’aleshores, cada any, Nacions Unides organitza un acte commemoratiu centrat en algun aspecte d’actualitat i vinculat a la realitat juvenil.

 

Idees

 
 • Busques feina i no saps per on començar?   (20.03.2008)
  Ja saps quins són els teus drets laborals? Has acabat fa poc els estudis i vols fer pràctiques? T'agradaria treballar a l'estranger? Potser a l'administració pública? O t'estimaries més fer una feina pel teu compte? Aquí trobaràs algunes respostes a tots aquests interrogants. I no t'oblidis de mirar les ofertes de treball de la borsa de l'Oficina Jove de Treball.