Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Salut  > Sexualitat  > Gaudir amb informació
 

Gaudir amb informació

Gaudir-ne amb informació

Què en saps del sexe? Què és el 'petting'? Quines són les teves zones erògenes? És dolent masturbar-se sovint? Com s'arriba a l'orgasme? És important la mida del penis? Fa mal la primera vegada? Et pots quedar embarassada fent marxa enrere? Estàs amoïnat o amoïnada perquè t'atreuen persones del teu sexe? Quan i com t'has de prendre la píndola de l'endemà? Com es fa servir un preservatiu? I una anella vaginal? Sexe i drogues?

En aquest enllaç podràs fer totes les preguntes que et passin pel cap sobre sexualitat.


Atenció i assessorament

Si has de menester atenció professional o assessorament personal pots anar a un centre de salut, a un servei específic sobre sexualitat juvenil o a una associació. Per a saber quins són i on són, entra a aquestes pàgines!

 • Casal Lambda  
  Associació de gais i lesbianes amb servei d'informació, assessorament i acolliment. També disposa d'un punt d'informació juvenil. Web amb enllaços, xat i fòrum.
 • Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat CJAS  

  Servei d'atenció sobre salut sexual de joves, promogut per l'Associació Catalana de Planificació Familiar de Catalunya i Balears. Visites personalitzades, gratuïtes i confidencials. L'atenció, des d'una visió global i pluridisciplinària de la salut, s'ofereix a nois i noies fins a 30 anys i a les seves famílies, de manera presencial, per telèfon o mitjançant la web amb una consulta online.

Més informació sobre sexualitat

Altres recursos interessants que et poden resoldre dubtes de sexualitat.

 • Drogues i Sexe a laClara.info  

  Apartat del web 'laclara.info' que informa sobre les conseqüències de barrejar drogues i sexe.

 • La píndola de l'endemà  

  Consells del Canal Sexejoves de la Generalitat de Catalunya per a l'ús de la contracepció d'emergència.

 • Programa de Promoció de la Salut de la Fundació Autònoma Solidària  
  Per a saber més coses sobre el sexe segur, la primera vegada, la masturbació, el sexe i les drogues, i l'homosexualitat.
 • La masturbació

  Algun dels nostres veïns més grans ho havien sentit a dir. Sovint en ambients de fort control moral, la rumorologia afirmava que si et masturbaves et quedaries cec! D’altres deien que et sortirien berrugues a les mans. En fi...

 • Webdoc interactiu "Sexis" de TV3  

  "Sexis" recull el testimoni de joves que exposen les seves inseguretats i els seus dubtes, i expliquen el que saben sobre sexualitat. Aquestes històries, que formen l'eix argumental del webdoc, estan agrupades en 10 blocs temàtics: tenir fills ara?, sexe i gènere, parlem de sexualitat, el meu cos, cossos de ficció, diversitats sexuals, les meves relacions, practicant, no és no, i prevenció. El documental interactiu també inclou aportacions de veus expertes i testimonis de persones famoses sobre els temes dels que parlen els joves partipants. També hi ha un sexòmetre, un consultori en línia, un resum de drets sexuals i un recull de recursos.


Data d'actualització: 22.02.2018