Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Salut  > Sexualitat  > Gaudir amb informació
 

Gaudir amb informació

Gaudir-ne amb informació

Què en saps del sexe? Què és el 'petting'? Quines són les teves zones erògenes? És dolent masturbar-se sovint? Com s'arriba a l'orgasme? És important la mida del penis? Fa mal la primera vegada? Et pots quedar embarassada fent marxa enrere? Estàs amoïnat o amoïnada perquè t'atreuen persones del teu sexe? Quan i com t'has de prendre la píndola de l'endemà? Com es fa servir un preservatiu? I una anella vaginal? Sexe i drogues?

En aquest enllaç podràs fer totes les preguntes que et passin pel cap sobre sexualitat.


Atenció i assessorament

Si has de menester atenció professional o assessorament personal pots anar a un centre de salut, a un servei específic sobre sexualitat juvenil o a una associació. Per a saber quins són i on són, entra a aquestes pàgines!

  • Casal Lambda  
    Associació de gais i lesbianes amb servei d'informació, assessorament i acolliment. També disposa d'un punt d'informació juvenil. Web amb enllaços, xat i fòrum.
  • Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat CJAS  

    Servei d'atenció sobre salut sexual de joves, promogut per l'Associació Catalana de Planificació Familiar de Catalunya i Balears. Visites personalitzades, gratuïtes i confidencials. L'atenció, des d'una visió global i pluridisciplinària de la salut, s'ofereix a nois i noies fins a 30 anys i a les seves famílies, de manera presencial, per telèfon o mitjançant la web amb una consulta online.

Més informació sobre sexualitat

Altres recursos interessants que et poden resoldre dubtes de sexualitat.


Data d'actualització: 14.11.2016