Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Tecnologia  > Actualitat tecnològica
 

Actualitat tecnològica

Si vols estar al dia de l'actualitat tecnològica, amb aquestes webs podràs saber les novetats i les notícies del sector.


Espai internet

Espai internet

Propostes dels periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella que cada diumenge podem veure al 'Telenotícies' de TV3. En aquest bloc s'hi poden trobar els webs més útils, els més curiosos, els blocs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit.

 

Generació digital

Generació digital

Un programa de televisió que es converteix en els ulls del programa de ràdio, que mostra una barreja d'últimes tecnologies i jocs en xarxa, amb els videojocs clàssics dels anys 70 i 80. L'univers gràfic i l'estètica del programa són alguns dels elements més cuidats i ens recordaran permanentment que estem submergits en aquest món.

 

Canal de tecnologia i ciència de Vilaweb

Canal de tecnologia i ciència de Vilaweb

Canal de Vilaweb que ofereix notícies d'actualitat relacionades amb la ciència i la tecnologia, destacats de llibres i webs i enllaços a blocs recomanats de TIC.

 

'El Navegante' d''El Mundo'

'El Navegante' d''El Mundo'

‘El Navegante' és el suplement del diari ‘El Mundo' dedicat a tecnologia i Internet, una de les publicacions espanyoles de referència per a qui, sense ser-ne expert, vulgui estar al dia de l'actualitat tecnològica.

 

Tecnologia a 'El País'

Tecnologia a 'El País'

La secció de Tecnologia a la web del diari ‘El País' ofereix notícies i accés al ‘Ciberpaís', el suplement setmanal d'aquest mitjà de comunicació des de fa gairebé una dècada.

 

Microsiervos

Microsiervos

Bloc escrit per tres amics que s'ha consolidat com a espai de visita obligada per a qui tingui ganes d'assabentar-se de curiositats sobre tecnologia, divulgació científica, informàtica, actualitat a Internet o dispositius, entre més qüestions.

 

Xataka

Xataka

Bloc d'electrònica de consum, per als fanàtics de tota mena d'aparells electrònics (dispositius portàtils, mòbils, vídeo, oci digital...) que no es volen deixar escapar cap dels invents que surten contínuament al mercat.

 

Gizmodo. The gadgets weblog

Gizmodo. The gadgets weblog

Encara que tingui aquest títol en anglès, aquest bloc que et permet d'estar al corrent sobre pda, portàtils, dispositius i aparells sense fils.

 

Ticweb.es

Ticweb.es

Portal de tecnologies de la informació que inclou una secció d'actualitat i notícies relacionades amb la informàtica professional, la seguretat de les tecnologies, la distribució dels recursos tecnològics; a l'apartat dedicat a la informàtica personal hi ha informació de productes, eines i respostes a dubtes dels ususaris, entre més recursos.

 

Softcatalà

Softcatalà

El web d'aquesta entitat sense ànim de lucre és dedicada a fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies. A banda d'un munt d'eines i programari, ofereix notícies relacionades amb la presència del català al món de la tecnologia.

 
Data d'actualització: 02.02.2018