Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Treball  > Activitats formatives
 

Activitats formatives: orientació laboral i autoempresa

Xerrades informatives del quart trimestre 2018


Orientació laboral

03/10/2018 de 17 a 18.30h. Treball i pràctiques a l'estranger.
Vols fer pràctiques a l’estranger? Ets graduat en Turisme i vols guanyar experiència internacional en hotels de 5 estrelles? En aquesta sessió informativa parlarem sobre programes de pràctiques remunerades i treball tant per a estudiants com per a persones que vulguin aprendre i millorar l´anglès treballant en hotels de UK e Irlanda o amb cursos d`anglès a Austràlia.

Xerrada a càrrec de l’agència de pràctiques a l’estranger Go Dodoland.

11/10/2018 d'11 a 13hJD22 "Winter is coming": conquerint nous territoris més enllà del Mur.
"Game of Thrones" narra la peripècia de diferents personatges que persegueixen conquerir nous territoris fins a assolir el seu propi tron, al qual estaven destinats/des sense saber massa com seria o farien el camí. Amb aquesta activitat volem acompanyar-te per a que aprenguis a visualitzar des del SI, i a entrenar aquesta mirada com a canal estimulant per seguir avançant cap els teus objectius.

Xerrada a càrrec de l’Associació Dinàmic.

09/11/2018 de 11:30 a 13h. Treballar al Nadal.
Aprofita la temporada nadalenca per cercar feina. En aquesta sessió informarem de les principals ocupacions ofertes durant la temporada de Nadal i l’hivern, així com dels mitjans per cercar-les.

Xerrada a càrrec de l’Oficina Jove de Treball.


13/11/2018 de 16 a 18 h. JP16 Màrqueting personal: aprèn a vendre't en els processos de selecció.
Saps vendre les teves capacitats i habilitats professionals i convèncer que tu ets el candidat idoni?. Per aconseguir una feina és fonamental saber transmetre un missatge clar, concís atractiu i potenciador de tu mateix als contractadors. En aquesta activitat aprendràs a desenvolupar el teu missatge professional, i a diferenciar-te.

Xerrada a càrrec de l’Ethel Cabrera. 

Inscripcions a través del següent enllaç


12/12/2018 de 17 a 18.30h. El contracte de treball.
Vols trobar feina. Ho aconsegueixes. I ara què? Quins són els meus drets? I les meves obligacions? M’han fet un contracte legal? Quin tipus de contracte tinc?

Xerrada a càrrec de l’Oficina Jove del Treball.

Formulari d'inscripció


13/12/2018 de 16 a 18h. JP02 La recepta del cv creatiu.
Vols cridar l’atenció amb el teu currículum? Analitza la clau de l’èxit d’alguns currículums per aprendre les tècniques creatives de disseny que funcionen i aplica-les en funció dels teus coneixements.

Xerrada a càrrec de Jocs al Segon.

Inscripcions a través del següent enllaç

 

Autoocupació

25/10/2018 a les 16h. Sessió Informativa d'Autoocupació.
Vols muntar la teva empresa? Tens dubtes dels passos a fer? No saps si autònom, societat o cooperativa? Necessites finançament i no saps on anar?

Vine a la Sessió Informativa d'Autoocupació de l'Oficina Jove de Treball i t'informarem d'una forma clara i directa què has de fer per emprendre, les formes jurídiques existents per a constituir-te, les fonts de finançament per a un projecte promogut o per una persona jove emprenedora...

En aquesta sessió informativa tractarem el temes següents:

Formes jurídiques
Eines de finançament
Ajuts i subvencions

Xerrada a càrrec de l'Oficina Jove de Treball

 

30/10/2018 de 16h a 19h. Generació de models de negoci amb el mètode Canvas
Sessions de formació per la introducció de la Metodologia Lean Start- up: definició i validació d’un model de negoci. L’objectiu d’aquestes sessions és ajudar a totes aquelles persones que teniu una idea de negoci, per tal de a provar si és viable en el mercat d’una forma FÀCIL i RÀPID. Tingues en MENYS D’UN MES la teva idea validada per persones expertes en emprenedoria.

En aquesta primera sessió aprendreu a generar el vostre model de negoci a través de la metodologia dissenyada per Alex Ostelwalder com a pas previ a la ideació d’un pla d’empresa. Es tracta d’una sessió teòrica i pràctica que us permetrà entre com generar i desenvolupar valor a través de la vostra idea de negoci.

Activitat a càrrec de l’Oficina Jove de Treball.

 

13/11/2018 a les 16h. Mètodes d'Estudi i Test de Mercat amb la metodologia Lean Start up
Sessions de formació per la introducció de la Metodologia Lean Start-up: definició i validació d’un model de negoci. L’objectiu d’aquestes sessions és ajudar a totes aquelles persones que teniu una idea de negoci , per tal de a provar si és viable en el mercat d’una forma FÀCIL i RÀPID. Tingues en MENYS D’UN MES la teva idea validada per persones expertes en emprenedoria.

En aquesta segona sessió us ensenyarem a validar el vostre model de negoci, a través d’eines que et permeten fer tests  de mercat. L'objectiu és que a través del TEST DE MERCAT obtingueu dades rellevants que us permetin comprovar si el vostre producte/servei està ben orientat als futurs potencials clients.

Activitat a càrrec de l’Oficina Jove de Treball.

Formulari d'inscripció

 

20/11/2018 de 9h a 15h. Treballa la teva competència: Recerca d'Oportunitats i iniciativa
En aquesta sessió posarem en pràctica una dinàmica, a través de l'observació de l'entorn, on s'entrena la capacitat de reconèixer situacions que generen oportunitats per la creació de projectes, productes o serveis, la millora de processos, el creixement i la diversificació.

Activitat a càrrec de l’Oficina Jove de Treball.

Formulari d'inscripció

 

28/11/2018 de 16h a 18h Sessió Informativa d'Autoocupació
Vols muntar la teva empresa? Tens dubtes dels passos a fer? No saps si autònom, societat o cooperativa? Necessites finançament i no saps on anar?

Vine a la Sessió Informativa d’Autoocupació de l’Oficina Jove de Treball i t’informarem d’una forma clara i directa què has de fer per emprendre, les formes jurídiques existents per a constituir-te, les fonts de finançament per un projecte promogut per un o una jove emprenedor/a,...

En aquesta sessió informativa tractarem els següents temes:

Formes jurídiques.
Eines de finançament.
Ajuts i subvencions.

Activitat a càrrec de l’Oficina Jove del Treball.

Formulari d'inscripció

 

12/12/2018 de 9h a 15h Treballa la teva competència: Persistència
Dinàmica amb la qual es treballa la fermesa i la constància a la manera de ser o treballar i alhora s'aprèn dels errors per aconseguir els objectius marcats o millorar el propi projecte professional. Treballarem metodologies per evitar caure en l'obstinació d'una idea determinada, generalment poc encertada sense tenir en compte altres possibilitats

Activitat a càrrec de l’Oficina Jove de Treball.

Formulari d'inscripció


Data d'actualització: 08.11.2018