Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Treball  > Oficina Jove de Treball  > Qui som?
 

Qui som?

L'Oficina Jove de Treball és un servei de la Direcció General de Joventut, pensat especialment per facilitar l’accés dels joves al món del treball, aconseguir la seva inserció laboral i vetllar per les seves condicions. El servei està destinat a joves menors de 35 anys.


Assessorament laboral

El servei d’assessorament laboral té com a objectiu l’atenció als joves en les seves consultes específiques relacionades amb el món del treball i, en definitiva, donar resposta als dubtes que afecten la seva feina: aspectes legals, contractació, salaris, empreses de treball temporal, etc. 

Assessorament laboral

 

Treballar a l'estranger

Un fenomen rellevant dels últims deu anys és la gran quantitat de joves que surten a l’estranger per treballar, ja sigui d'una manera temporal, principalment a l’estiu, o bé en estades més llargues.
El motiu més freqüent és aprendre o millorar un idioma o per guanyar uns diners i fer turisme.
Ara bé, és un error plantejar-se sortir a treballar a l’estranger només com un mitjà per aprendre idiomes o guanyar diners. Tot al contrari, cal plantejar-s’ho com una inversió de futur, com una experiència enriquidora que sobretot augmentarà la teva autoestima i la seguretat en tu mateix/a i incrementarà el teu bagatge personal i professional. Actualment, en el món empresarial, aquest tipus d'experiències és molt valorat en tots els mercats de treball. 

Treballar a l'estranger

 

Autoempresa

L’objectiu d’aquest servei és donar informació i orientació per a l’autoocupació a tots aquells joves que vulguin crear la seva pròpia empresa, assessorant en l'elaboració del pla d’empresa mitjançant programes de formació per a la capacitació de nous empresaris, donant suport en la recerca de recursos (fonts de finançament i ajuts i subvencions) i acompanyant en la creació de noves empreses. 

Autoempresa

 

Borsa de treball

A través de la Borsa de treball, volem proporcionar als joves ofertes de treball adequades al seu perfil.
Per tal de donar-se d’alta en la borsa de treball, caldrà prèviament realitzar una entrevista d’assessorament amb els nostres tècnics. Amb aquesta entrevista volem conèixer aquella informació més rellevant sobre la vostra experiència, les vostres habilitats, aptituds i, sobretot, les vostres motivacions i ganes de treballar en un lloc de treball o sector concret. A partir d'aquest coneixement podrem ajudar-vos millor i sabrem com s'ajusta el vostre perfil a les ofertes que nosaltres gestionem.
Recordeu, doncs, que no es possible ser inclòs a la borsa de treball mitjançant l'enviament del curriculum vitae.
CAL REALITZAR L’ENTREVISTA EN LES NOSTRES OFICINES.

 

Cercar feina

Aquest servei pretén facilitar el procés de recerca de feina a tots els joves, de forma individual, amb una orientació feta a mida i amb l’objectiu final que aquestes persones trobin una ocupació. 

Cercar feina

 
Data d'actualització: 05.12.2014