Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Vacances i estades  > Activitats d'educació en el lleure. Recursos per a entitats i empreses  > Normativa d’activitats d'educació en el lleure
 

Normativa d’activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys


Aspectes laborals relacionats amb les activitats d’educació en el lleure

Titulacions vàlides per a exercir de monitor/a o director/a d’activitats d’educació en el lleure

Terrenys d’acampada on es fan activitats d’Educació en el Lleure

  • Criteris sobre els requisits tècnics dels terrenys d’acampada  

    Criteris de la Direcció General de Joventut sobre els requisits tècnics que han de complir els terrenys d'acampada on es desenvolupen activitats d'educació en el lleure. Aquests criteris s'adrecen i els han de complir els titulars i entitats gestores de terrenys d'acampada.

  • Normes generals d’ús dels terrenys d’acampada on es fan activitats d’educació en el lleure  

    Les persones titulars i/o les entitats gestores dels terrenys d’acampada on es fan activitats d’educació en el lleure tenen l’obligació de lliurar als grups usuaris un exemplar d’unes normes d’us que han de contemplar, com a mínim, les normes fixades en aquest document. De tota manera, però, els grups usuaris han de complir amb les normes que conté aquest document encara que el titular o gestor del terreny d’acampada no els l’hagi lliurat.

Informació general sobre joventut a la Unió Europea

Si esteu planejant realitzar alguna activitat d’educació en el lleure amb menors d’edat a qualsevol país de la Unió Europea i us cal informació general sobre joventut, us facilitem un enllaç amb l’European Youth Information and Counselling Agency, on trobareu adreces i telèfons dels organismes de cada país què us permetran cercar informació més concreta sobre les condicions, documentació i normativa establerta per a aquest tema.


Data d'actualització: 11.12.2018