Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Vacances i estades  > Activitats d'educació en el lleure. Recursos per a entitats i empreses  > Organitzar i notificar activitats d'educació en el lleure  > Guia d’activitats de lleure educatiu: espai restringit per entrar, consultar, modificar i anul·lar les dades anteriorment informades pels caus, esplais i altres entitats de lleure educatiu
 

Introducció i modificació de dades a la Guia d’activitats de lleure educatiu de la Direcció General de Joventut

La Guia d’activitats de lleure educatiu de la DGJ és una eina que s’ofereix a les entitats i a les empreses que organitzen activitats d’educació en el lleure per fer-ne difusió a través del web de la Generalitat.

Mitjançant aquest espai podeu publicar les vostres activitats i posteriorment consultar-les, modificar-les i/o anul·lar-les.

1.- Introducció de dades a la Guia d’activitats de lleure educatiu de la Direcció General de Joventut
Si teniu interès a publicar les vostres activitats d’educació en el lleure a la Guia d’activitats de lleure educatiu de la Direcció General de Joventut heu de sol·licitar-ho a la Direcció General de Joventut a través de l’adreça de correu educaciolleure.tsf@gencat.cat
 

2 Consulta, modificació i anul·lació les dades de les activitats anteriorment registrades
S’ha d’accedir a la mateixa adreça web que vareu emprar per donar d’alta les vostres activitats. Allí identifiqueu la vostra entitat amb el CIF i la Contrasenya, seleccioneu l’activitat desitjada i, un cop accediu a la fitxa de l’activitat, utilitzeu els botons de les diverses utilitats.

Data d'actualització: 03.04.2017