Jovecat
  • Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Camps de treball

Els camps de treball són activitats de voluntariat que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural...) a canvi de la pernoctació, la manutenció i de poder gaudir d’activitats de lleure educatiu.


A Catalunya, els camps de treball són organitzats per la Direcció General de Joventut i gestionats per entitats i associacions juvenils, tenen una durada de 15 dies, en període de vacances. 

Els i les joves de Catalunya poden participar també en nombrosos camps de treball arreu del món, en diferents modalitats: n'hi ha que duren quinze dies, a l'estiu; i n'hi ha de fins a 6 mesos, a països del sud...

Si tens entre 14 i 29 anys i vols viure una experiència de contacte i d’intercanvi amb una comunitat, no ho dubtis: els camps de treball t’esperen. Vols viure un estiu diferent? Consulta la nostra oferta!