Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Vacances i estades  > Intercanvis  > Convivència amb famílies
 

Convivència amb famílies

Els programes de convivència amb famílies són una opció molt interessant per a submergir-se en una altra cultura, aprendre un idioma i conèixer nous costums. La durada pot ser variable: des d'una setmana fins a un mes, tot i que es pot allargar fins a un any si ho volen totes dues parts.

- Les agències que organitzen aquests programes també ofereixen cursos d'idiomes i activitats esportives per a completar l'estada. En la majoria de casos, el preu inclou l'allotjament i la manutenció, les classes i les activitats programades, però no pas el viatge ni els trasllats interns.

- Abans de signar res cal informar-se'n bé i demanar detalls sobre quins serveis s'hi inclouen per evitar sorpreses desagradables. Per exemple, val més demanar si durant la teva estada conviuran amb la família més estudiants estrangers o de la teva mateixa nacionalitat, perquè això pot dificultar l'aprenentatge de la llengua.

- També cal que tinguis en compte que la gestió d'aquests intercanvis requereix un seguit de tràmits que són lents. Per tant, has de fer la sol·licitud uns quants mesos abans de la data de sortida prevista.

- A la xarxa trobaràs multitud d’agències especialitzades, malgrat l’oferta és immensa pots iniciar la teva cerca amb els recursos que et proposem a l’apartat Aprendre idiomes a l'estranger.

Si tens dubtes, o vols més informació, pots fer una consulta a través del formulari de contacte de JOVE.CAT.

Data d'actualització: 26.01.2015