Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Descomptes per a joves

Ho saps, que pel fet de ser jove o estudiant tens molts avantatges a l'hora de viatjar per Catalunya o arreu del món? Hi ha diversos carnets per a obtenir descomptes quantiosos en allotjaments, transports, museus, restaurants... Paga la pena d'aprofitar-los! A més, si ets universitari o universitària, amb el carnet d'estudiant del teu centre també tindràs tot d'avantatges. Informa-te'n a la universitat. Finalment, pensa que, com més va, més agències on line i portals de viatges presenten ofertes exclusives. Et poden resultar, fins i tot, més profitoses que els descomptes per a joves.


Carnets per a joves

En aquests enllaços trobaràs informació sobre com tramitar cada carnet i sobre els descomptes que hi van associats.

 • Carnet Jove  

  Amb aquest carnet, els joves que tenen entre 12 anys i 30 (ambdues edats incloses) poden beneficiar-se de més de 6.000 avantatges i descomptes en serveis diversos, activitats culturals, esportives o de lleure, allotjament, turisme, etc., de tot Catalunya. El Carnet Jove també és vigent a la resta de l'estat espanyol i a més de 40 estats europeus adherits al programa Carnet Euro<26.

 • Carnet internacional d'estudiant (ISIC)  
  S'adreça a estudiants matriculats a qualsevol ensenyament del sistema educatiu (ESO, batxillerat, cicles formatius universitats, etc.) i permet d'obtenir descomptes als transports, restaurants, allotjaments, museus, esdeveniments culturals, etc. Es pot obtenir a partir de 12 anys i no té límit d'edat.
 • Carnet jove internacional de viatge (IYTC)  
  Permet als joves de 12 anys a 25 d'obtenir descomptes als transports, restaurants, allotjaments, museus, esdeveniments culturals... a més de 100 països.
 • Carnet internacional d'alberguista  

  Amb aquest carnet et pots allotjar als 49 albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) i a les més de 4.000 instal·lacions de la International Youth Hostel Federation (IYHF), situades als principals indrets turístics de tot el món. N'hi ha de diverses modalitats: juvenil, de grup, adult, familiar i estranger.

Més descomptes

Moltes ciutats posen a la venda abonaments per a entrar als museus, agafar el transport públic i visitar els monuments gratuïtament o amb descomptes quantiosos. Demana-ho a les oficines de turisme.

 • We Love City Cards  
  En aquest portal trobaràs informació i podràs comprar els abonaments que ofereixen més de 40 ciutats europees.

Data d'actualització: 12.12.2016