Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Vacances i estades  > Vine al cau, vine a l'esplai
 
Destaquem


Vine al cau, vine a l'esplai

Les associacions juvenils d'educació en el lleure ofereixen una proposta educativa activa, participativa i compromesa per al creixement integral d'infants i joves, que es fa durant tot l'any.

Habitualment les activitats són els dissabtes a la tarda, amb algunes sortides de cap de setmana. És molt freqüent que les activitats que es fan al llarg del curs culminin en una activitat d'estiu (colònies, campaments, rutes...). En la majoria de casos, els monitors/es caps són joves voluntaris/es que fan aquesta acció educativa de forma desinteressada perquè participen del projecte educatiu i dels valors de l'escoltisme i de l'esplai.

En la base de dades de la Direcció General de Joventut pots consultar els agrupaments escoltes i centres d'esplai de tot Catalunya. N'hi ha una gran diversitat, i la majoria estan federats o pertanyen a grans associacions o moviments.

  • Cerca a la Guia d'entitats d'educació en el lleure  

    En la base de dades de la Direcció General de Joventut pots consultar els agrupaments escoltes i centres d'esplai de tot Catalunya. N'hi ha una gran diversitat, i la majoria estan federats o pertanyen a grans associacions o moviments. Per conèixer el projecte educatiu de les diverses federacions i moviments d'educació en el lleure pots consultar les diverses associacions educatives del Consell Nacional de la Joventut.

  • Associacions educatives del Consell Nacional de la Joventut

    Per conèixer el projecte educatiu de les diverses federacions i moviments d'educació en el lleure pots consultar les diverses associacions educatives del Consell Nacional de la Joventut.


Educar i lleure, dues paraules clau. En grup, en el joc, des de la convivència, cantant, tocant la guitarra, aprenent amb els amics i dels amics, dels caps i dels monitors; al cau, a les excursions, als cims o als campaments; allunyats de l’entorn habitual, de l’escola i de la família; durant el temps lliure, els dissabtes i les vacances.


Data d'actualització: 27.09.2016