Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Vacances i estades  > Voluntariat a l'estranger
 

Voluntariat a l'estranger

Vols conèixer països diferents, viure una experiència d'intercanvi cultural i, alhora, fer una tasca solidària? La Unió Europea, per mitjà del Servei Voluntari Europeu, t'ho posa a l'abast.


Servei Voluntari Europeu

Què és?
El Servei Voluntari Europeu (SVE) és una acció del programa Erasmus + de la Unió Europea. Durant un període entre mig any i un any, els joves poden col·laborar activament amb una organització d'un altre país en feines d'àmbit social, ambiental, cultural, de desenvolupament tecnològic, de lleure, etc.

 
 

Més organitzacions per a anar a fer de voluntari a l'estranger

Des d'aquestes dues pàgines podràs consultar una mà d'oportunitats per a fer voluntariat en uns quants racons del món. A més a més, si penses a marxar d'aquesta manera i t'agradaria anar a un indret concret (la Índia, Pròxim orient, Magreb...) pots mirar quines entitats del teu poble o ciutat treballen en aquest indret i demanar-los si poden esdevenir l'entitat d'enviament.

 • Programa de Voluntariat de les Nacions Unides  
  Informació sobre les oportunitats de servei voluntari a l'ONU (en anglès).
 • Volunteer Abroad  
  Llista extensa d'activitats de voluntariat amb organitzacions de tot el món (en anglès).
 • Sabatica.org  
  Aquesta empresa promou programes de treball, voluntariat i formació arreu del món, i dissenya propostes personalitzades segons els desitjos, recursos i temps disponible de cadascú. El cercador de la web et permet trobar propostes per països, per tipus de programa, per durada i per dates d'inici.
 • Yamuna  

  Aquesta ONGD amb seu a Barcelona, treballa per contribuir en la disminució dels nivells de pobresa en què es troben grans segments de la població de Madagascar. Centren la seva tasca en la reinserció socioeconòmica de la dona i en la protecció de la infància en els àmbits de la salut, la nutrició i l’educació. També realitzen accions a l’Índia.

 
Data d'actualització: 11.04.2016