Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Sant Jordi 2018

Sant Jordi 2018 Els pobles i les ciutats de Catalunya organitzen tot tipus d’activitats al voltant de la celebració de la Diada de Sant Jordi, que sovint coincideixen amb les festes i celebracions de la primavera i la cultura arreu del país. A Catalunya, el dia de Sant Jordi és la festa de tothom! Segur que trobaràs la manera de participar i gaudir-ne. Celebrem Sant Jordi al carrer!

 

 

 

Actualitat Dimarts, 24 d'abril de 2018

 
 • eduCAC Portal d'educació en comunicació audiovisual (23.04.2018)
  Programa d'educació en comunicació que neix amb l’objectiu prioritari de promoure l’educació mediàtica en àmbits educatius formals i no formals. Aquesta és una iniciativa del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 • Inscripcions obertes al Practicum Odisseu 2017-2018   (20.04.2018)

  Ja us podeu inscriure a la nova edició del Practicum Odisseu, el programa de pràctiques universitàries remunerades en empreses de municipis rurals. Les empreses seleccionades ofereixen places de pràctiques professionals localitzades en comarques rurals de Catalunya, en sectors diversos: turisme, documentació, història, geografia, forestal i agrícola, educació, màrqueting, administració d’empreses, enginyeria, informàtica o arquitectura, entre d’altres.

  Fins al 30 d’abril aquestes empreses poden anar incorporant noves ofertes. Cal estar matriculat en estudis oficials de grau o màster universitaris i haver superat un mínim del 50% dels crèdits de la titulació en el cas d’estudis de grau. Si us interessa participar, podeu consultar les condicions i presentar la vostra sol·licitud a través del web d’Odisseu fins al 15 de maig.

 • Primera Volada: laboratori de cinema per a joves (19.04.2018)
  Si tens entre 15 i 18 anys i t’agrada molt el cinema, a Primera Volada el descobriràs d’una manera activa i creativa, a partir de projeccions especials i activitats lúdiques i formatives, amb persones expertes en les arts visuals i altres sectors. El proper diumenge 29 d’abril, els cinemes Zumzeig es convertiran en un laboratori de sonorització electrònica de films experimentals. Si vols participar en aquesta primera sessió, et pots inscriure gratuïtament fins al 26 d’abril !
 • Sant Jordi 2018 (18.04.2018)
  Els pobles i les ciutats de Catalunya organitzen tot tipus d’activitats al voltant de la celebració de la Diada de Sant Jordi, que sovint coincideixen amb les festes i celebracions de la primavera i la cultura arreu del país. Celebrem Sant Jordi al carrer !
 • Apps per al medi ambient (18.04.2018)

  El desenvolupament i els avenços tecnològics, a banda dels aspectes positius per al nostre benestar i qualitat de vida, sovint porten associats també aspectes negatius. Els residus electrònics generats pels nostres telèfons mòbils són un clar exemple. Però el telèfon mòbil també pot ser una eina que ens ajudi a tenir cura del planeta.


Agenda d'activitats per a joves