Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

L’estiu un bon moment per formar-te o treballar en el món de l’educació en el lleure!

L’estiu un bon moment per formar-te o treballar en el món de l’educació en el lleure!T'expliquem les oportunitats que t'ofereix l'educació en el lleure per aprofitar les vacances d'estiu.

 

 

 

Actualitat Dilluns, 25 de juny de 2018

 
 • Dia per l’Alliberament LGTBI: estima i sigues com vulguis   (25.06.2018)

  El proper 28 de juny es commemora el Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, homes i dones Transsexuals i Bisexuals. El 28 de juny de 1969 va marcar l'inici de l'activisme LGTBI, quan arran d’una batuda policial al bar gai de Stonewall Inn, a Greenwich Village, Nova York, la població LGTB va sortir al carrer. Al juny de 1999, el bar Stonewall Inn va ser inclòs en el Registre Nacional de Llocs històrics dels Estats Units, i al 24 de de juny de 2016, el president Barack Obama va declarar aquest lloc Monument Nacional. Amb motiu d’aquell 28 de juny de fa ja més de 40 anys s’organitzen activitats arreu.

 • L’estiu és un festival (juny/juliol) (25.06.2018)

  Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. Tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.

 • Compres online? Redueix l’impacte offline   (22.06.2018)

  El comerç electrònic té un impacte directe en el volum del trànsit, fet del qual sovint no som prou conscients quan fem una comanda a través d’internet o quan obrim la porta de casa per rebre-la. La circulació de vehicles és la principal font de contaminació atmosfèrica i acústica, i d’acord amb l’Idescat (l’Institut d’Estadística de Catalunya) les compres en línia augmenten any rere any. El Departament de Territori i Sostenibilitat ofereix “online” una sèrie de recomanacions per reduir desplaçaments i emissions. Pensa bé les teves compres digitals!

 • Còmic i drogues: #EnPetitesDosis (21.06.2018)

  Diuen que una imatge val més que mil paraules, és per això que el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ha elaborat una sèrie de còmics amb històries quotidianes per reflexionar sobre diferents temes relacionats amb el consum de drogues. Tant si t’agraden els còmics com si no en llegeixes mai, i tant si consumeixes alcohol, cànnabis o tabac com si no, la campanya Còmics #EnPetitesDosis et farà preguntar-te què faries tu en diverses situacions.

 • Moratòria de 4 anys al programa “Parla 3” (20.06.2018)
  El Parlament aprova una pròrroga de quatre anys per a l’aplicació del requisit del nivell B2 d’una tercera llengua per a l’obtenció del títol de grau. Inicialment, d’acord amb el programa “Parla 3”, els estudiants que haguessin començat els estudis de grau durant el curs 2014-2015 havien d’acreditar el nivell B2 d’una tercera llengua (anglès, francès, alemany o l’italià), però, amb l’aprovació de la moratòria, aquest requisit només afectarà l’alumnat que es matriculi a partir del curs 2018-2019.

Agenda d'activitats per a joves