Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Els millors esports per practicar durant l'estiu

Els millors esports per practicar durant l'estiu Qualsevol època de l’any és bona per practicar esport. Tot i la calor, l’estiu és l’època ideal per aprofitar els esports que es practiquen a l’aire lliure, a la platja, al mar o a la piscina. N’hem fet un recull per si vols provar coses noves durant aquest estiu.

 

 

 

Actualitat Dimarts, 22 d'agost de 2017

 
 • Apropa cultura, trencant barreres i obrint portes (16.08.2017)
  Teatres, auditoris, festivals i museus s’uneixen amb entitats del sector social per fer la cultura accessible, és la xarxa Apropa Cultura, una iniciativa que enguany celebra el seu desè aniversari. La coneixes?
 • 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut (11.08.2017)
  Sabies que les persones entre 18 i 29 anys del món conformen en aquests moments la generació més nombrosa de la història? La joventut, amb aquesta dimensió i amb la seva energia i visió, té un paper fonamental en la transformació de la societat, en el desenvolupament econòmic i en el restabliment i el manteniment de la pau en els llocs on hi ha conflictes. La celebració del Dia Internacional de la Joventut vol contribuir a la promoció d’accions que potenciïn la participació del jovent en la societat i en la millora de la seva situació com a col·lectiu.
 • Convocat el Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil (03.08.2017)
  Un any més, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca els Premis de Civisme, entre els que s’inclou el 31è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil. El termini per presentar projectes és obert fins al 10 d’octubre.
 • Ajuts a la mobilitat internacional de l'estudiantat amb reconeixement acadèmic de les universitats catalanes per al curs 2017-2018 (MOBINT 2017)   (31.07.2017)

  Com cada any, la Secretaria d’Universitats i Recerca convoca, a través de l’AGAUR, els ajuts MOBINT 2017-2018, adreçats a l’estudiantat de les universitats catalanes, per fer una estada acadèmica de mobilitat, en el marc dels programes d’intercanvi internacional. El termini de presentació de sol·licituds va des del dia 22 de juliol i fins al dia 15 de setembre de 2017.

 • L’estiu és un festival (agost) (28.07.2017)

  Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. Tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.


Agenda d'activitats per a joves