Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

App de les entitats socials de Catalunya

App de les entitats socials de Catalunya La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya posa al teu abast l’aplicació “Mapa d’entitats socials" per a mòbils i tauletes. L’app, un projecte pioner a tot l’Estat, permet localitzar i establir vies de col·laboració amb les entitats socials de Catalunya.

 

 

 

Actualitat Dijous, 22 de febrer de 2018

 
 • 2018, l'any Fabra, l'any Pedrolo...l'any de tothom (21.02.2018)

  Enguany es compleixen 150 anys del naixement de Pompeu Fabra, un enginyer industrial apassionat de la filologia que va aconseguir aprendre de forma autodidacta, fins a arribar a codificar la llengua catalana. La seva Gramàtica catalana normativa va ser adoptada com a oficial per l’Institut d’Estudis Catalans, i publicada l’any 1918, any en què naixia Manuel de Pedrolo, un escriptor que amb més de 120 obres de tots els gèneres va normalitzar i acostar el català a través de la literatura a tot tipus de lectors.

 • Es busquen artistes per a l'inund'ART i l'Art Pertot 2018 (21.02.2018)

  Si ets jove, artista i tens un projecte interessant, ara tens tres oportunitats per donar-lo a conèixer. El Festival inund'ART, i dins d'aquest la Menció Especial d'Art Jove, i el projecte Art Pertot han obert un termini de presentació de projectes fins al 10 de març. Al Festival inud’ART pots presentar obres d’arts visuals, instal·lacions interactives i participatives amb el públic, instal·lacions, intervencions a l’espai públic i recorreguts sensitius i performances i accions. A més, hi haurà una menció especial d’Art Jove per a una obra d’un artista gironí de 18 a 29 anys. L’Art Pertot busca un artista amb una obra d’intervenció a l’espai públic per participar al Festival inund’ART (Girona) i al Certamen d’Arts Visuals de les Illes Balears. Consulta les bases als baners laterals a l'àmbit de Cultura/Arts Plàstiques i apunta-t’hi!

 • Djs de butxaca (20.02.2018)

  Si t’agrada la música, sobretot la música electrònica i no et conformes únicament a escoltar-la, sinó que vols ser protagonista, descobreix el dj que portes a dins, treu el teu telèfon mòbil de la butxaca i converteix-lo en una completa taula de mescles.

 • Joves parlen de la seva religió   (19.02.2018)

  Què vol dir Brahma Kumaris? Quines són les obligacions dels hinduistes? Quin estil de vida porten els mormons? En què es diferencien els ortodoxos i els catòlics? Quants temples Sikhs hi ha a Catalunya? Quin paper té el dissabte pels cristians adventistes? Quin objectiu busca la meditació dels budistes? Què representa el sopar del Senyor que celebren els testimonis de Jehovà? Els jueus tenen restriccions d'alimentació o de vestuari? A quina edat comencen els musulmans a practicar el Ramadà? Què representa el Ridvan pels Bahà'ís? Quantes esglésies evangèliques o quants practicants catòlics hi ha a Catalunya? Troba totes les respostes als vídeos de les entrevistes que la Direcció General d’Afers Religiosos ha fet a joves membres de les tretze principals confessions religioses amb presència a Catalunya.

 • Joves i Mobilitat (12.02.2018)
  El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat viària i la conducció, alhora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.

Agenda d'activitats per a joves