Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Nou espai web d'actualitat al Portal MónCat

Nou espai web d'actualitat al Portal MónCatEl portal MónCat compta ara amb un nou espai, accessible des de la seva pàgina principal, que recull i difon totes aquelles notícies i activitats que tenen com a fil conductor el suport als processos migratoris i a la mobilitat internacional en tots els àmbits.

 

 

 

Actualitat Dijous, 27 de juliol de 2017

 
 • Els teus drets tenen ales (27.07.2017)

  Viatjar en avió ha deixat de ser cosa d’uns pocs privilegiats. Des de fa temps, ja és un mitjà de transport assequible i accessible per a molts joves que sovint han de viatjar per anar de vacances, estudiar o treballar. Però, coneixeu els vostres drets mentre dura el viatge?

 • Tornen les biblioplatges i les bibliopiscines! (26.07.2017)
  Aquest estiu, sol, platja, piscina i...llibres. Les biblioteques públiques de Catalunya s’adapten a l’estació i continuaran estant a prop teu oferint-te el seu catàleg a les platges i piscines d’arreu de Catalunya durant tota la temporada estiuenca. I enguany participa al concurs #BiblioEstiuRevistes! T'ho expliquem!
 • Gaudeix de l’estiu! Recursos de lleure   (25.07.2017)

  El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca de l’Institut Català de les Dones, ha elaborat per als mesos de juliol i agost la guia “Gaudeix de l’estiu! Recursos de lleure” amb còmics, novel·la, relats curts, música, pel·lícules, biografies i moltes més coses no sexistes i relacionada amb les dones per aprofundir, estudiar, conèixer o distreure’t durant les vacances. Consulta’l!

 • A l'estiu... carpe diem? (25.07.2017)

  Comencem l’estiu plens/nes de noves expectatives, disposats a desconnectar de les obligacions que ens lliguen durant l’any. Ens deixem anar una mica per netejar la nostra ment i gaudir d’un estiu ple de sensacions, d’experiències noves i, potser, lligar.

 • Prevenció de l’assetjament i dels abusos sexuals en l’educació en el lleure (21.07.2017)
  Has patit mai una situació violenta en unes colònies o en un casal d’estiu? A l’esplai o al cau, has vist alguna agressió? Saps que algú ha traspassat el límit i no saps què has de fer... cal prevenir aquestes situacions i saber com actuar si ens hi trobem.

Agenda d'activitats per a joves