Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

“Vols anar a un camp de solidaritat? Ara és el moment d’informar-te!

Vols anar a un camp de solidaritat? Ara és el moment d’informar-te! Si vols viure unes vacances d’estiu diferents, ajudant els altres, a diversos països d’arreu del món, ja pots assistir a les xerrades informatives que han programat les entitats que organitzen les estades. Moltes d’aquestes estades es concentren en els mesos d’estiu i poden durar setmanes o mesos. Informa't!.
 

Actualitat Dissabte, 13 de febrer de 2016

 
 • Ajuts comUNIca, per afavorir el talent audiovisual jove (11.02.2016)
  Si esteu estudiant algun grau vinculat al món audiovisual en una de les 12 universitats catalanes o us heu graduat en aquest àmbit durant el curs 2014-2015 no us ho penseu més, opteu als ajuts comUNIca.
 • Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny (09.02.2016)
  Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?
 • FP Dual a Alemanya amb el programa CATAZUBI (08.02.2016)
  Nova oportunitat per al jovent català interessat en aquesta modalitat de formació professional que, en l’edició 2016, ofereix de 350 a 500 places per estudiar i treballar a Alemanya.
 • Qui no corre vola (05.02.2016)
  Córrer està de moda. Aprofita-ho i fes salut! Des del Jovecat et proposem 3 experiències al voltant d’aquest fenomen que, a més de posar-te en forma, no et deixaran gens indiferent.
 • Joves i conducció (01.02.2016)
  El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat vial i la conducció, a l’hora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.

Agenda d'activitats per a joves