Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Presentació de projectes de camps de treball 2018

Presentació de projectes de camps de treball 2018 Si sou una entitat interessada a gestionar un camp de treball de la Direcció General de Joventut teniu disponible tota la informació al web: filosofia, objectius, criteris d'entitat gestora, criteris dels camps de treball, característiques de les modalitats dels camps de treball, criteris de selecció de camps de treball, entre d'altres. Termini de presentació de projectes: 22 gener.

 

 

Actualitat Divendres, 19 de gener de 2018

 
 • L’educació en el lleure i la cultura popular a debat (19.01.2018)
  Del 25 al 28 de gener tindrà lloc a Barcelona el Fòrum d’Educació i Cultura Popular on es presentaran els primers resultats d’un procés de reflexió que ha tingut lloc en els darrers mesos. L’educació en el lleure, emmarcada en un concepte ampli de l’educació, també tindrà cabuda en el Fòrum.
 • App de les entitats socials de Catalunya (18.01.2018)
  La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya posa al teu abast l’aplicació “Mapa d’entitats socials" per a mòbils i tauletes. L’app, un projecte pioner a tot l’Estat, permet localitzar i establir vies de col·laboració amb les entitats socials de Catalunya.
 • Descobriu Catalunya amb el programa "Vacances en família 2018" de la Xanascat! (15.01.2018)
  Mares i pares joves, si residiu a Catalunya i teniu fills menors de 18 anys ja us podeu preinscriure al programa “Vacances en família 2018" que ofereix la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Temps de lleure en família a preus molt assequibles. Apunteu-vos-hi!
 • Curs gratuït de prevenció i abordatge de l'abús sexual infantil en l'educació en el lleure   (10.01.2018)

  Inscripcions obertes per a l'activitat formativa que la Fundació Vicki Bernadet impartirà a la seu de la Direcció General de Joventut, al carrer de Calàbria, 147 de Barcelona, els dies 2 i 9 de febrer, de 16.00 a 20.30. El curs s'adreça a monitors/es, caps, tècnics/ques i formadors d'educació en el lleure.

 • Molt més del que dones (09.01.2018)
  Del 12 al 19 de gener tenim una cita per salvar vides amb la Marató de donants de sang de Catalunya. Pots reservar hora o adreçar-te directament a qualsevol de les unitats mòbils del Banc de Sang i Teixits. Participa en la superexperiència de donar sang!

Agenda d'activitats per a joves