Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Beques i ajuts a la formació

Beques i ajuts a la formació Totes les administracions amb competències educatives a Catalunya tenen programes de suport econòmic o subvencions als estudiants, des de la Unió Europea als ajuntaments, passant per l'administració de l'Estat espanyol i la del Govern de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Actualitat Dimarts, 30 d'agost de 2016

 
 • Temps de PAU (29.08.2016)
  Pau interior no és precisament el que tindreu si esteu a punt de presentar-vos a la convocatòria de setembre de les proves d’accés a la universitat (PAU). Seran uns dies d’ansietat, nervis, incertesa i molta immersió en les matèries que heu de superar amb nota.
 • Marca la diferència amb el teu currículum (24.08.2016)

  És possible que estiguis cercant feina. Com tu hi ha molts joves a la recerca de feina, en molts casos, la primera feina. T’oferim alguns recursos per fer que el teu currículum destaqui sobre la resta i marqui la diferència.

 • Estades de pràctiques en institucions europees (23.08.2016)

  Una gran part de les institucions, òrgans i agències especialitzades de la Unió Europea (UE) promouen oportunitats de conèixer el seu funcionament mitjançant estades de pràctiques adreçades a universitaris, graduats o no. Amb les estades pots posar en pràctica els teus coneixements i adquirir una experiència no només professional sinó també de convivència amb persones d’altres països.

 • Necessites trobar un nou allotjament? (23.08.2016)
  Amb el setembre, s'acceleren les preparacions per al nou curs i moltes persones han de fer tràmits per trobar un nou allotjament. Si t'has cansat de llegir anuncis i de navegar per la xarxa sense resultat, no ho donis per perdut!
 • Internet segura per a menors i joves (18.08.2016)
  El Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya ajuda menors i joves a fer un ús el més satisfactori possible de les tecnologies amb el Programa Internet Segura.

Agenda d'activitats per a joves