Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Estades de pràctiques en institucions europees

Estades de pràctiques en institucions europees Una gran part de les institucions, òrgans i agències especialitzades de la Unió Europea promouen oportunitats de conèixer el seu funcionament mitjançant estades de pràctiques adreçades a universitaris, graduats o no. Amb les estades pots posar en pràctica els teus coneixements i adquirir una experiència no només professional sinó també de convivència amb persones d’altres països.

 

 

 

Actualitat Dilluns, 29 d'agost de 2016

 
 • Beques i ajuts a la formació (25.08.2016)

  Potser tens el requisits per a rebre una beca o un ajut a l'estudi i qualsevol de les necessitats relacionades (transport, habitatge si estudies lluny de casa, alimentació, etc.). Totes les administracions amb competències educatives a Catalunya tenen programes de suport econòmic o subvencions als estudiants, la Unió Europea, els ajuntaments, l'adminstració de l'Estat espanyol i el Govern de la Generalitat de Catalunya. Informa-te'n abans de començar el curs acadèmic.

 • Marca la diferència amb el teu currículum (24.08.2016)

  És possible que estiguis cercant feina. Com tu hi ha molts joves a la recerca de feina, en molts casos, la primera feina. T’oferim alguns recursos per fer que el teu currículum destaqui sobre la resta i marqui la diferència.

 • Necessites trobar un nou allotjament? (23.08.2016)
  Amb el setembre, s'acceleren les preparacions per al nou curs i moltes persones han de fer tràmits per trobar un nou allotjament. Si t'has cansat de llegir anuncis i de navegar per la xarxa sense resultat, no ho donis per perdut!
 • Internet segura per a menors i joves (18.08.2016)
  El Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya ajuda menors i joves a fer un ús el més satisfactori possible de les tecnologies amb el Programa Internet Segura.
 • De viatge, protegeix les teves fotos (12.08.2016)

  Diversos fenòmens socials poden definir els temps actuals i un d’ells és l’afició massiva a la fotografia. Ho fotografiem tot i a tota hora, convertint la càmera en una mena de tercer ull que sempre ens acompanya, especialment quan sortim de viatge.


Agenda d'activitats per a joves