Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 Sota el lema europeu “Mobilitza't per un aire més net!” del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, a la recerca de noves formes de mobilitat més saludables.

 

 

 

Actualitat Dijous, 21 de setembre de 2017

 
 • Vine al cau, vine a l’esplai, “Uns dissabtes a la tarda molt especials” (18.09.2017)
  Jocs, tallers, gimcanes, música, descobertes de l’entorn, espais de reflexió i debat... tot això i molt més és el que fan especials els dissabtes a la tarda gràcies als esplais i caus de Catalunya. Si vols viure aquesta experiència en primera persona apunta-t’hi, les entitats d’educació en el lleure ja han obert les inscripcions per aquest curs.
 • Forma't gratuïtament en competències digitals amb el programa "Google Activa't"! (14.09.2017)
  Google ofereix formació gratuïta en competències digitals mitjançant el seu programa “Activa’t”. Cursos presencials i en línia que et serviran per ampliar coneixements i augmentar les possibilitats de trobar una feina en un món on les competències digitals són imprescindibles. Del 18 al 22 de setembre aprofita el curs presencial en màrqueting digital que es farà a Barcelona! T’actives?
 • Joves amb present, país amb futur (13.09.2017)
  Vols saber quines són les prioritats, els objectius, les mesures i les actuacions dels departaments de la Generalitat en matèria de joventut? Ahir el Govern va aprovar el Pla d’Actuació de Polítiques de Joventut 2017-2020 que concreta com es promou l’emancipació i es millora la vida de la joventut a Catalunya des dels àmbits que, com a jove, et poden afectar en el teu camí cap a la vida adulta. T’ho expliquem!
 • Apunta't al càsting de la campanya 2018 del Carnet Jove! (01.09.2017)
  Vols protagonitzar la campanya publicitària 2018 del Carnet Jove? Si n’ets titular, pots participar en la campanya que s’emetrà en diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant els mesos de gener i febrer de l’any vinent. El rodatge es durà a terme el proper mes de novembre. Pots inscriure’t fins al 20 de setembre.
 • Ja us podeu apuntar al programa “Delegats i Delegades en 3D” per al curs 2017-2018 (01.09.2017)
  Si estudies secundària a Catalunya, el teu centre educatiu té del dia 1 al 27 de setembre per inscriure’s al programa “Delegats i Delegades en 3D”. No saps què és? Continua llegint i t’ho expliquem!

Agenda d'activitats per a joves