Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Setmana Europea de la Mobilitat

Setmana Europea de la Mobilitat Del 16 al 22 de setembre, sota el lema ‘Combina i mou-te!’, celebrem la Setmana Europea de la Mobilitat, que a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament. Consulta el mapa d’activitats arreu de Catalunya i participa!

 

 

 

Actualitat Diumenge, 23 de setembre de 2018

 
 • (RE)imagina't un món menys sexista (21.09.2018)
  Els estereotips i els rols d'homes i dones en la societat continuen molt presents a la publicitat. T'indigna veure un anunci on aquests rols són els mateixos que al segle passat? Posa-hi remei participant al concurs (RE)Imagina’t de creacions audiovisuals no sexistes, abans del 9 de novembre. Les vostres idees demostraran que és possible explicar les coses des d’una altra perspectiva. Les creacions guanyadores s'emetran per TV3!
 • Hip-hop per la pau (18.09.2018)
  L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau, adreçat a joves d’entre 12 i 25 anys, per contribuir a la superació de conflictes socials a través de la música rap. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper 30 de gener, coincidint amb el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP).
 • YouTube-logia, el visionat col·lectiu de vídeos de YouTube de la Sala d’Art Jove   (17.09.2018)

  La Sala d’Art Jove organitza aquest divendres 21 de setembre a les 18.30h, al cinema Zumzeig de Barcelona, un visionat col·lectiu de vídeos de YouTube amb motiu de l’exposició Tots els llocs parlen de tu, que s’exposa a la Sala d’Art Jove fins al 28 de setembre. A mig camí entre una conferència, un monòleg d'humor i una projecció audiovisual, una sèrie de convidats mostrarà una selecció de vídeos mentre comenta la imatge en moviment a les xarxes socials. Aquesta sessió de Youtube-logia tractarà d'apropar-se a una crítica de la imatge que malgrat tot ens permeti analitzar el material com a mers consumidors i ho farà amb un to desenfadat i proper.

 • Vine al cau, vine a l’esplai, “Uns dissabtes a la tarda molt especials” (13.09.2018)
  Jocs, tallers, gimcanes, música, descobertes de l’entorn, espais de reflexió i debat... tot això i molt més és el que fan especials els dissabtes a la tarda gràcies als esplais i caus de Catalunya. Si vols viure aquesta experiència en primera persona apunta-t’hi, les entitats d’educació en el lleure ja han obert les inscripcions per aquest curs.
 • Jornada informativa sobre el Cos Europeu de solidaritat (06.09.2018)
  El proper 25 de setembre de 10 a 14h es celebrarà a l’auditori de la Direcció General de Joventut una jornada informativa sobre el Cos Europeu de la solidaritat, una iniciativa de la Unió Europea l'objectiu de la qual és crear oportunitats perquè els joves treballin com a voluntaris o col·laborin en projectes que beneficiïn a comunitats i ciutadans de tot Europa.

Agenda d'activitats per a joves