Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Tu sí que ets important! Converteix-te en #sangfluencer a la Marató de Donants de Sang de Catalunya

Tu sí que ets important! Converteix-te en #sangfluencer a la Marató de Donants de Sang de CatalunyaUn any més, el Banc de Sang necessita recuperar les reserves de sang després de Nadal i busca 10.000 donants a Catalunya. Donant sang o repartint influència ho podem aconseguir, t’hi apuntes?

 

 

 

Actualitat Divendres, 18 de gener de 2019

 
 • Nou Pack Jove 2019 per als titulars del Carnet Jove   (16.01.2019)

  Si ets titular del Carnet Jove ja tens disponibles els vals del Pack Jove 2019! El Pack està format per més de 160 vals de descompte d’un sol ús, exclusius pels titulars del Carnet Jove, i valorats en més de 2.500€. En total hi ha 83 vals 2x1, 40 vals del 50% de descompte, 10 vals de gratuïtat, 10 de tarifes especials, 19 tarifes reduïdes i 3 d'altres descomptes. Hi pots accedir descarregant-te l’APP "Carnet Jove Cat", així, portaràs sempre els vals a sobre i els podràs utilitzar en qualsevol moment. Si ho prefereixes, pots aconseguir els vals en PDF registrant-te al web del Carnet Jove. Si tens de 12 a 30 anys i encara no tens el Carnet Jove, demana’l i gaudeix de més de 8.000 descomptes a Catalunya i més de 60.000 descomptes arreu d'Europa. Amb el Moviment Carnet Jove no t’aturaràs mai!

 • Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019   (14.01.2019)

  Aquest guardó promou l’economia circular, reconeixent cada dos anys aquells productes i serveis dissenyats per a un menor impacte ambiental al llarg del seu cicle de vida. S’adreça a fabricants, dissenyadors i estudiants. Consta de tres categories: producte en el mercat, producte en desenvolupament (no comercialitzat) i disseny jove, aquesta darrera adreçada a estudiants i graduats novells. Atorga premis de 6.000 euros per als guanyadors de les dues primeres categories, i de 3.000 per al guanyador de la tercera. A partir del proper 15 de gener ja es poden presentar propostes. Per a més informació consulteu el web del Departament de Territori i Sostenibilitat.

 • Tu sí que ets important! Converteix-te en #sangfluencer a la Marató de Donants de Sang de Catalunya (11.01.2019)
  Quins plans tens de l’11 al 18 de gener? Algun foradet a l’agenda per venir a salvar vides, i fer una mica de #sangfluencer? Un any més, el Banc de Sang necessita recuperar les reserves de sang després de Nadal i busca 10.000 donants a Catalunya. Donant sang o repartint influència ho podem aconseguir, t’hi apuntes?
 • Presentació de projectes de camps de treball 2019 per a entitats (28.12.2018)

  Entre el 7 i el 21 de gener estarà obert el termini perquè les entitats interessades en gestionar un camp de treball de la Direcció General de Joventut presenteu els vostres projectes. A la secció Camps de treball trobareu tota la informació necessària per fer-ho com la filosofia dels camps de treball, els objectius, els criteris d’entitat gestora, les característiques de les modalitats dels camps de treball, la presentació de projectes de camps de treball 2019, criteris de selecció dels camps de treball, característiques de la contractació, difusió, característiques de les inscripcions i contacte.

 • Nova guia de visualització de dades de la Generalitat (20.12.2018)
  Ordenar dades, comunicar-les mitjançant gràfics, taules...visualitzar correctament la informació facilita la comprensió de la realitat que ens envolta en tots els seus àmbits: educació, treball, salut, empresa... Aquest nou recurs et proporciona eines per explorar, analitzar i explicar gràficament les dades. Per estar informa’t, comunicar-te i exercir l’esperit crític és important “llegir” correctament les visualitzacions de dades.

Agenda d'activitats per a joves