Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

“FP Dual a Alemanya amb el programa CATAZUBI

FP Dual a Alemanya amb el programa CATAZUBI L’FP dual és un nou format de formació professional que combina treball a l’empresa i formació teòrica al centre de formació professional. En l’edició 2016, aquesta modalitat d'FP, ofereix de 350 a 500 places per estudiar i treballar a Alemanya.
 

Actualitat Dimecres, 10 de febrer de 2016

 
 • Vols anar a un camp de solidaritat? Ara és el moment d’informar-te! (10.02.2016)
  Si estàs pensant en viure unes vacances d’estiu diferents, ajudant els altres a diversos països d’arreu del món, ja pots assistir a les xerrades informatives que han programat les entitats que organitzen les estades
 • Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny (09.02.2016)
  Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?
 • Qui no corre vola (05.02.2016)
  Córrer està de moda. Aprofita-ho i fes salut! Des del Jovecat et proposem 3 experiències al voltant d’aquest fenomen que, a més de posar-te en forma, no et deixaran gens indiferent.
 • Joves i conducció (01.02.2016)
  El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat vial i la conducció, a l’hora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.
 • Estàs boig/ja? Campanya #capconversapendent (29.01.2016)

  Quantes vegades deus haver dit això a algú, segurament de bon rotllo, o almenys sense donar-li un sentit literal, tot mostrant incredulitat o perplexitat...


Agenda d'activitats per a joves