Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Wiki Loves Earth... i tu, també t’estimes la terra? Wiki Loves Earth... i tu, també t’estimes la terra? Torna el concurs fotogràfic sobre patrimoni natural Wiki Loves Earth i té com a primer objectiu la intenció de documentar i mostrar la diversitat natural i conscienciar sobre els problemes mediambientals. 

Actualitat Dilluns, 25 de maig de 2015

 
 • Premi al millor videojoc 2015 (20.05.2015)
  Ets estudiant de disseny i creació de videojocs o aplicacions multimèdia, i vols guanyar 6.000 euros? La Generalitat de Catalunya ha convocat el Premi al millor videojoc relacionat amb les commemoracions del Govern de l’any 2015.
 • Joves amb idees, joves amb empenta (19.05.2015)
  El projecte “Joves amb idees” vol reivindicar els perfils de joves que tenen idees emprenedores mitjançant una sèrie de vídeos que es publiquen a les xarxes mensualment. La sèrie pretén donar a conèixer els projectes i les vivències positives i enriquidores d’aquests joves, però sovint invisibles.
 • Concurs fotogràfic "Comparteix la Setmana de l'Energia" a través d'Instagram (13.05.2015)
  Aquest és precisament el nom i el lema del concurs fotogràfic a Instagram convocat per l’Institut Català d’Energia (ICAEN) per conscienciar sobre la importància de l’estalvi i l’eficiència energètica i els bons hàbits energètics.
 • La teva parella et controla constantment? #DesactivaelControl (07.05.2015)
  El teu xicot o xicota vol saber en tot moment on ets i amb qui? Ho trobes normal? El vídeo #DesactivaelControl vol fer-te reflexionar sobre les situacions de control abusives.
 • Festa del Comerç Just i la Banca Ètica (07.05.2015)
  Si creus que hi ha una manera diferent de fer les coses, més justa, més social, més respectuosa amb el medi ambient, ara pots reivindicar-la tot anant de festa, participant a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.

Agenda d'activitats per a joves