Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

“L’Estiu és teu” ja és aquí!

“L’Estiu és teu” ja és aquí! Del 20 al 28 de març estaran obertes les inscripcions al programa d’activitats de lleure "L’estiu és teu" de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).


S’ofereixen més de 8.000 places a infants i joves de 5 a 16 anys. Consulta tota l'oferta disponible i apunta-t'hi!

 

 

 

Actualitat Dilluns, 27 de març de 2017

 
 • Sabies que... ara és el millor moment per preparar les vacances d’estiu? (27.03.2017)

  Encara que ho sembli no ens hem begut l’enteniment. Ja sabem que ara tens altres coses al cap (els estudis, la feina...) i ni tan sols has pensat en les vacances de Setmana Santa. Però si pots trobar un moment per pensar en les vacances d’estiu valdrà la pena.

 • #efim17: joves, patrimoni i fotografia (27.03.2017)
  Què és per a tu un monument? Pedres, art, història, una època passada, un record, el present, el futur, una experiència… Fins al 31 de maig, amb el concurs Experiència Fotogràfica Internacional de Monuments (EFIM) podràs explicar què et transmet el patrimoni monumental de Catalunya amb fotografies a Instagram.
 • La primavera també és un festival (24.03.2017)

  La sang no és l’única cosa que la primavera altera. Amb la bonança, les temperatures més suaus i els dies més llargs, revifem i ens tornen les ganes de fer coses i retrobar-nos amb una de les nostres aficions preferides: els festivals de música.

 • We own it! la campanya europea que fomenta l’emprenedoria cooperativa (23.03.2017)
  L’empresa cooperativa possibilita que els seus membres siguin propietaris del seu treball alhora que permet un funcionament democràtic en la presa de decisions gràcies a la regla: un membre, un vot.
 • Ja tenim Instagram! Seguir-nos té premi! (22.03.2017)
  Ens estrenem a Instagram i per celebrar-ho et convidem a participar al #ConcursJoventutCat dins del Saló de l’Ensenyament. Pots guanyar un cap de setmana a un alberg de la Xanascat!

Agenda d'activitats per a joves