Accés al contingut Accés al menú de la secció

Connecta't

.

No t'ho perdis!

QUEDEM. Viu el Nadal als pessebres vivents
QUEDEM. Viu el Nadal als pessebres vivents En aquestes representacions actors, actrius i figurants fan reviure als visitants una part essencial de la història del cristianisme: el naixement de Jesús. Als pessebres vivents el visitant es converteix en un personatge més.

NO ET PERDIS LES NOVETATS DEL CARNET JOVE

Escola d'escriptura - Cursos d'hivern 2015
Escola d'escriptura - Cursos d'hivern 2015
L'Escola d'Escriptura t'ofereix aquest hivern més de 60 cursos presencials i també els cursos virtuals "Narrativa" i "Redacció i estil". Matricula't ja amb els teus descomptes CJ!!
.
Tot bé, gràcies! al Teatre Principal de BCN
Tot bé, gràcies! al Teatre Principal de BCN
Vine al Teatre Principal de Barcelona a gaudir de l'obra "Tot bé, gràcies!" entre el 17 de desembre i el 18 de gener. Aprofita la tarifa reduïda que tens amb el teu CJ!Propostes


ESPAI XARXA
ESPAI PARTICIPA
ESPAI ACTUALITAT

Actualitat Divendres, 19 de desembre de 2014

 
 • I tu, ja fas VxL? (04.12.2014)
  No cal que siguis profe de català; Ni que tinguis cap titulació; Tampoc, que siguis un/a crac de la llengua. Només cal que siguis catalanoparlant i hi dediquis una hora a la setmana, durant un mínim de 10 sessions. Si t’agrada escoltar, conèixer gent nova i compartir emocions, aquí hi tens el teu lloc. I d’altra banda, si ets un/a jove que vols o necessites guanyar fluïdesa en català, no t’agradaria trobar algú amb qui poder practicar de forma relaxada, per perdre la vergonya, sense l’obligació d’haver d’anar a classe o que algú t’examini? Si t’identifiques amb alguna d’aquestes dues situacions, tu pots formar part d’una parella lingüística. T’expliquem què és el Voluntariat per la Llengua, VxL.
 • MediaKids, nova eina per potenciar el teu ciberactivisme (02.12.2014)
  L’aplicació gratuïta permet denunciar tot aquell contingut multimèdia que vulneri els drets de nens i adolescents.
 • Les guies Use-It, ara de BCN (17.11.2014)
  Bright, Arts, Rumba, Correfoc, Eclectic, Language, O, Neighbourhoods, Amazing: paraules que formen l’acrònim BARCELONA i que defineixen alguns trets característics d’aquesta ciutat. És també la presentació del projecte ‘Use-It’ de la capital catalana, una guia per fomentar el turisme juvenil responsable i respectuós amb els costums locals, ideada per quatre noies catalanes i dirigida a joves. Per a viatjar sense fer el guiri.
 • De BCN al món! (05.11.2014)
  T’interessa saber quin sistema de beques tenen o com s’homologuen els estudis a països com els Estats Units, França o el Regne Unit? Necessites informació de les borses laborals, professions amb més ocupació o sectors emergents a Alemanya, Mèxic o el Brasil? Et cal informació pràctica sobre els visats necessaris, les condicions de vida, l’allotjament o els cursos d’idiomes per instal·lar-te a diferents països del món? Les respostes les trobaràs a ‘De BCN al món!’
 • La Grossa de Cap d'Any 2014 destina els seus beneficis als programes socials del Departament de Benestar Social i Família (04.11.2014)
  Ja s'han posat a la venda els bitllets per al sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2014, que destina els seus beneficis als programes socials que porta a terme el Departament de Benestar Social i Família

Idees

 
 • Busques feina i no saps per on començar?   (30.09.2014)
  Ja saps quins són els teus drets laborals? Has acabat fa poc els estudis i vols fer pràctiques? T'agradaria treballar a l'estranger? Potser a l'administració pública? O t'estimaries més fer una feina pel teu compte? Aquí trobaràs algunes respostes a tots aquests interrogants. I no t'oblidis de mirar les ofertes de treball de la borsa de l'Oficina Jove de Treball.