Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Vols treballar al Nadal? Vols treballar al Nadal? És possible que estiguis pensant treballar durant les festes nadalenques o, fins i tot, ho volies fer altres anys i sempre arribaves tard. Doncs, no t’ho pensis més! Ara és el moment. Moltes empreses cerquen personal per cobrir places durant la temporada de Nadal. Aquestes feines són temporals, de jornada completa, parcial o per hores. Treballar al Nadal et pot servir per moltes coses: finançar-te els teus estudis, finançar-te aquell viatge amb el que somnies o comprar aquella cosa que et fa tanta il·lusió... 

Actualitat Dimecres, 25 de novembre de 2015

 
 • Un cel ple d’imatges (20.11.2015)
  Hi va haver un moment en la història en que la fotografia era una afició minoritària. D’un temps ençà, gràcies als dispositius mòbils i el baix cost de fer una foto, un estrany “virus” ens ha envaït, arrossegant-nos a fer fotos gairebé de manera compulsiva. Però què cal fer després amb totes aquestes imatges? Com gestionar-les? Com organitzar-les?
 • Per eliminar la violència envers les dones (20.11.2015)
  De quantes maneres creus que es pot lluitar contra la violència masclista? El proper 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb molts actes arreu de Catalunya.
 • L’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) il·lumina la teva curiositat (19.11.2015)
  “La curiositat és filla de la ignorància i mare de la ciència”, segons va dir el filòsof napolità Giambattista Vico. Amb aquesta cita et presentem el concurs “Illuminating Curiosity”, una suma de curiositat (desig intens de saber, de conèixer, d’aprendre alguna cosa) i de fotònica (ciència que estudia la generació, transmissió, o qualsevol altre tipus de tractament dels senyals òptics, és a dir, la llum). Vols saber de què va?
 • Trobada de corals escolars 2015-2016 (12.11.2015)
  La música coral a Catalunya es troba en un gran moment i està experimentant un gran apogeu. Ha despertat en els joves l’interès per aquest gènere musical i l’ha convertit en una nova afició, més enllà de la música pop o rock. Però a les escoles i instituts, l’amor per la música coral no és un fet gens nou.
 • A la Lliga de Debat tu tens la paraula (11.11.2015)
  Si us agrada parlar en públic, debatre sobre temes polèmics o d’actualitat i no us espanten els reptes, la Lliga de Debat de la Xarxa Vives d’Universitats és una oportunitat de posar en pràctica les vostres habilitats oratòries. Si esteu fent 4rt d’ESO, Batxillerat o curseu una carrera universitària això us interessa!

Agenda d'activitats per a joves