Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Identifiquem i eradiquem les violències sexuals

Identifiquem i eradiquem les violències sexuals Per avançar en la prevenció de la violència sexual primer hem de ser capaços d’identificar-la. No sempre és evident, no sempre pren la forma d’una agressió física explícita. L’Institut Català de les Dones ens ajuda a identificar-les per lluitar contra un problema que travessa totes les edats.

 

 

 

Actualitat Dilluns, 19 de febrer de 2018

 
 • Joves i Mobilitat (12.02.2018)
  El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat viària i la conducció, alhora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.
 • L’agenda del teu futur (09.02.2018)
  Cada any, durant els mesos de febrer, març i abril, se celebren arreu del territori diversos salons i fires on t’informaran i assessoraran sobre els estudis que es poden cursar a Catalunya i també fora de Catalunya. Pren nota del calendari d’aquests esdeveniments!
 • Mobile Week Barcelona, art, ciència i tecnologia a l’abast de tothom (08.02.2018)
  Del 15 al 24 de febrer se celebra a Barcelona la Mobile Week Barcelona: Art, Science & Technology, un espai obert per a la ciutadania per la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia. Són deu dies per descobrir com ha canviat la nostra forma de viure gràcies a la tecnologia i com vivim els processos de transformació digital, en definitiva, com vivim el nostre futur quotidià.
 • Si vols viure unes vacances solidàries, ara és el moment d’informar-te'n! (06.02.2018)
  Si estàs pensant en viure unes vacances d’estiu diferents, ajudant els altres a diversos països d’arreu del món, ja pots assistir a les xerrades informatives que han programat les entitats que organitzen estades amb aquest objectiu.
 • Mapamania (02.02.2018)

  Res mor, tot es transforma. I això és el que passa amb la cartografia. La reducció dràstica de l’ús del paper a les publicacions amenaçava de mort una de les ciències més antigues que existeixen. Però, la ciència dels mapes ha sabut reinventar-se i transformar-se gràcies a les noves tecnologies, assolint una nova època daurada.


Agenda d'activitats per a joves