Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

De BCN al món i Del món a BCN

De BCN al món i Del món a BCN: estudis, treball, pràctiques o voluntariat...informació sobre oportunitats arreu del món per a joves T’interessa saber quines són les feines amb més demanda a cadascun dels països europeus? Necessites informació per anar a estudiar, treballar, fer pràctiques o participar en projectes de voluntariat a diferents països del món? Si et cal saber si calen visats, quines són les condicions de vida, d’allotjament, o si pots inscriure’t a cursos idiomes per instal·lar-t’hi, reserva’t una plaça a la nau De BCN al món i Del món a BCN.

 

 

 

Actualitat Divendres, 24 de novembre de 2017

 
 • Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JoTambé (22.11.2017)

  El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb molts actes arreu de Catalunya. De quantes maneres creus que es pot lluitar contra la violència masclista? La pateixes en el teu dia a dia? Creus que forma part de la normalitat? Què pots fer tu per visibilitzar el problema i erradicar-lo?

 • Black Friday, Cyber Monday... i després el Giving Tuesday (21.11.2017)
  La celebració del Divendres Negre (Black Friday) i del Ciberdilluns, dos esdeveniments relativament recents a casa nostra, ens convida a una marató de consumisme. Però hi ha un altre que ens convida a la solidaritat, el Giving Tuesday.
 • Iniciatives pel dret a l’alimentació. El Gran recapte 2017. (17.11.2017)
  Podem col·laborar en la lluita pel dret a l’alimentació al llarg de tot l’any mitjançant diverses campanyes i entitats. Els dies 1 i 2 del proper mes de desembre, la vuitena edició de la coneguda campanya El Gran recapte reivindica el paper de la voluntat per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.
 • Descobriu el dia a dia de les professions a les universitats catalanes (16.11.2017)
  Economia, medicina, periodisme, traducció i interpretació, infermeria, arquitectura, matemàtiques, filosofia, enginyeria, ciències ambientals, bioquímica o dret, són alguns dels estudis universitaris que ofereixen les universitats catalanes. Si voleu experimentar en primera persona el dia a dia de diferents professions, les universitats posen al vostre abast un ampli ventall d’activitats i tallers pràctics per facilitar la transició de la secundària a la universitat.
 • L'ús responsable dels antibiòtics té beneficis per a tothom (15.11.2017)

  El 18 de novembre és el Dia Europeu per a l'ús prudent dels antibiòtics. Ens ajuden a combatre les malalties infeccioses però el seu abús pot comportar l’efecte contrari. Els antibiòtics es prenen cada cop més sovint i sense control, creant un munt de resistències que no ens beneficien gens. Aquí et donem les claus del problema i la importància de fer un bon ús d’aquests medicaments.


Agenda d'activitats per a joves