Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Molt més del que dones

Molt més del que dones Del 12 al 19 de gener tenim una cita per salvar vides amb la Marató de donants de sang de Catalunya. Pots reservar hora o adreçar-te directament a qualsevol de les unitats mòbils del Banc de Sang i Teixits. Participa en la superexperiència de donar sang!

 

 

Actualitat Dimarts, 16 de gener de 2018

 
 • Descobriu Catalunya amb el programa "Vacances en família 2018" de la Xanascat! (15.01.2018)
  Mares i pares joves, si residiu a Catalunya i teniu fills menors de 18 anys ja us podeu preinscriure al programa “Vacances en família 2018" que ofereix la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Temps de lleure en família a preus molt assequibles. Apunteu-vos-hi!
 • Curs gratuït de prevenció i abordatge de l'abús sexual infantil en l'educació en el lleure   (10.01.2018)

  Inscripcions obertes per a l'activitat formativa que la Fundació Vicki Bernadet impartirà a la seu de la Direcció General de Joventut, al carrer de Calàbria, 147 de Barcelona, els dies 2 i 9 de febrer, de 16.00 a 20.30. El curs s'adreça a monitors/es, caps, tècnics/ques i formadors d'educació en el lleure.

 • Oberta la sisena edició dels premis Mobile Learning Awards (02.01.2018)
  Els Mobile Learning Awards reconeixen els projectes més innovadors de docents i centres educatius de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació.
 • Anem a la neu! (28.12.2017)

  Les estacions d'esquí catalanes ja han inaugurat la temporada fa uns quants dies, i els més afortunats podran gaudir-les a ple rendiment durant aquests de dies vacances nadalenques. Et donem tota la informació que necessites per aprofitar al màxim l'estació blanca.

 • A casa nostra hi ha massa gent sense sostre i cal posar-hi remei!   (28.12.2017)

  L’anglicisme homeless és ben conegut i gairebé tots i totes tenim una imatge mental de què significa: solem pensar en un ésser humà desheretat, que viu al carrer, potser amb quatre cartrons, qui sap si alcoholitzat... Però la realitat és molt més crua, perquè en l’anonimat de les nostres viles i ciutats hi ha força gent sense llar, gent amb qui compartim espais públics, sense que, a primer cop d’ull, endevinem el problema que tenen. Dit això, quines són les causes d’aquest fenomen? Quants sense sostre hi ha a Catalunya? I quins problemes de salut tenen, com aconsegueixen menjar o com és que no tenen amics ni família? Segueix llegint, perquè Arrels Fundació pensa que la millor manera d’actuar comença informant-se.


Agenda d'activitats per a joves