Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Reciclatge de dispositus electrònics

Reciclatge de dispositus electrònics L'obsolescència programada i la generada per nosaltres mateixos ens pot portar a l'acumulació de massa dispositius electrònics (“gadgets”) i no saber què fer-ne. Doncs sí, podem fer moltes coses i cap d’elles passa per llençar-los a la brossa de forma indiscriminada. Us donem algunes idees.

 

 

 

Actualitat Dimecres, 21 de març de 2018

 
 • Convocades les proves d'accés als ensenyaments artístics superiors   (21.03.2018)

  Avui el Departament d’Ensenyament ha convocat les proves per accedir el proper curs als estudis superiors de música, dansa, art dramàtic, conservació i restauració de béns culturals i disseny, en els centres de titularitat pública i de titularitat privada. Aquests ensenyaments estan adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior.

  Pots consultar al web del Departament les bases de les proves, on trobaràs també els models de sol·licitud i els centres que imparteixen els diferents estudis. La inscripció a les proves específiques i la seva realització es duen a terme en els centres als quals es vol accedir. Aquests publiquen la informació sobre totes les actuacions relatives a les proves en els seus taulers d’anuncis i a les seves pàgines web. Les qualificacions definitives es publicaran abans del proper 13 de juliol.

 • #efim18: convocatòria oberta (21.03.2018)
  Celebra l’Any Europeu del Patrimoni Cultural participant en la nova edició del concurs Experiència Fotogràfica Internacional de Monuments (EFIM), adreçat a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius de Catalunya. Podràs explicar què et transmet el patrimoni monumental de Catalunya amb fotografies a Instagram. Publica les teves fotos abans del 15 de maig. Inscripcions obertes fins al proper 1 de maig.
 • Sabies que... ara és el millor moment per preparar les vacances d’estiu? (21.03.2018)

  Encara que ho sembli no ens hem begut l’enteniment. Ja sabem que ara tens altres coses al cap (els estudis, la feina...) i ni tan sols has pensat en les vacances de Setmana Santa. Però, si pots trobar un moment per pensar en les vacances d’estiu, valdrà la pena.

 • La primavera també és un festival (20.03.2018)

  La sang no és l’única cosa que la primavera altera. Amb la bonança, les temperatures més suaus i els dies més llargs, revifem i ens tornen les ganes de fer coses i retrobar-nos amb una de les nostres aficions preferides: els festivals de música.

 • Àgora jove 2018 “Participació infantil i juvenil: qüestió de drets!” (15.03.2018)
  Quan parlem de participació, quins són els drets dels joves i els infants i quina capacitat teniu per incidir en els diferents àmbits? Com si fos una àgora de l’antiga Grècia, els propers 14 i 15 d’abril se celebrarà l’Àgora Jove, un espai de trobada que aplegarà joves d’arreu de Catalunya per parlar, debatre i reflexionar sobre la participació d’infants i joves. Vols participar-hi?

Agenda d'activitats per a joves