Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Setmana Europea de la Prevenció de ResidusDel 17 al 25 de novembre, participa en les diferents activitats ja programades que trobaràs en l’Agenda d’Activitats EWWR de la campanya, on pots cercar per tipus d’activitat o per àmbit geogràfic.

 

 

 

Actualitat Dilluns, 19 de novembre de 2018

 
 • Tens controlat el consum de drogues? (19.11.2018)

  D’acord amb dades de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, al llarg del 2017 el nombre d’urgències per consum de drogues ateses pel sistema d’emergències mèdiques (SEM) va ser lleugerament superior al de l’any anterior, en la seva gran part a causa de l’alcohol. A més dels efectes en la pròpia salut, les conseqüències del consum de drogues pot afectar altres persones, com per exemple quan es fa al volant. Que no se t’escapi de les mans.

 • Hàbits cibersaludables, ja els practiques?   (19.11.2018)

  Dades segures, privacitat, frau digital, civisme digital, actualització de dispositius, amb aquests 5 temes en Centre Internet + Segura del Cesicat engega avui una campanya amb consells i bones pràctiques perquè la nostra relació amb Internet i les noves tecnologies sigui segura. Personatges com Jordi Basté, Mariola Dinarés, Ernest Codina, Dani Jiménez, Mont Plans, Vicki Bernardet i Màrius Serra, aportaran les seves experiències en situacions quotidianes per explicar-nos què cal fer i què es millor evitar quan es tracta de seguretat i noves tecnologies.

 • #SocSolidari amb el Cos Europeu de Solidaritat   (15.11.2018)

  La Sara Sheldon de la Gran Bretanya, en Daniel Schmitz, d'Àustria, i en Márton Csatlós, d'Hongria, són tres joves que han vingut a Catalunya com a voluntaris del Cos Europeu de Solidaritat i que en els vídeos de la campanya #SocSolidari ens expliquen les experiències que han viscut, els projectes en els que han treballat i què s'emporten de la seva estada al nostre país. La campanya, impulsada per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, vol explicar que la participació en activitats solidàries beneficia, d'una banda, el desenvolupament personal i professional dels joves, i de l'altra ajuda les ONG's, organismes públics i empreses en els seus esforços per fer front als grans reptes que té davant la Unió Europea. El Cos Europeu de Solidaritat és una iniciativa de la Comissió Europea que ofereix als joves de 18 a 30 anys l'oportunitat de participar en un projecte solidari en un altre país de la UE. I tu, vols contribuir a una Europa més solidària?

 • Concurs #Optimot10 (15.11.2018)
  T’agraden els reptes lingüístics? És usuari o usuària de l’Optimot? Celebra amb Política Lingüística els 10 anys d’aquest cercador lingüístic participant en un concurs en línia obert a tothom, basat en el coneixement de l’eina.
 • Activitats i tallers per ajudar-vos a decidir els vostres estudis universitaris (14.11.2018)
  Economia, medicina, periodisme, traducció i interpretació, infermeria, arquitectura, matemàtiques, filosofia, enginyeria, ciències ambientals, bioquímica o dret, són alguns dels estudis universitaris que ofereixen les universitats catalanes. Si voleu experimentar en primera persona el dia a dia de diferents professions, les universitats posen al vostre abast un ampli ventall d’activitats i tallers pràctics per facilitar la transició de la secundària a la universitat.

Agenda d'activitats per a joves