Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Amb l'alcohol menys és millor

Amb l'alcohol menys és millorCada 15 de novembre celebrem el Dia mundial sense alcohol. Del 12 al 18 de novembre, l’Agència de Salut Pública de Catalunya se suma a la mobilització de la societat civil europea impulsant la V Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol.

 

 

Actualitat Dimecres, 14 de novembre de 2018

 
 • Activitats i tallers per ajudar-vos a decidir els vostres estudis universitaris (14.11.2018)
  Economia, medicina, periodisme, traducció i interpretació, infermeria, arquitectura, matemàtiques, filosofia, enginyeria, ciències ambientals, bioquímica o dret, són alguns dels estudis universitaris que ofereixen les universitats catalanes. Si voleu experimentar en primera persona el dia a dia de diferents professions, les universitats posen al vostre abast un ampli ventall d’activitats i tallers pràctics per facilitar la transició de la secundària a la universitat.
 • Setmana Europea de la Prevenció de Residus   (13.11.2018)

  Aquesta iniciativa neix d'un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar i participar en accions que fomentin la reducció de residus. Del 17 al 25 de novembre, participa en les diferents activitats ja programades que trobaràs en l’Agenda d’Activitats EWWR de la campanya, on pots cercar per tipus d’activitat o per àmbit geogràfic.

 • Young Nature Photographers (13.11.2018)
  YNP és una plataforma internacional que vol ser el punt de trobada de tots els i les joves amants de la fotografia de natura.
 • Lliga de Debat Universitària, oratòria per convèncer (13.11.2018)
  Ara que s'han posat de moda els concursos d'oratòria entre joves, fins i tot a la televisió, la Xarxa Vives d'Universitats us proposa un repte per demostrar que domineu l'art de l'oratòria i que sabeu estar a favor o en contra d'un tema tan polèmic com la legalització de la gestació subrogada. Si sou d'aquelles persones que us agrada escoltar i que us escoltin, debatre sobre qualsevol tema i no us fa por parlar en públic, contacteu amb la vostra universitat per participar a la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives. Cada universitat té fins al 23 de novembre per confirmar la seva participació.
 • Iniciatives pel dret a l’alimentació: El Gran Recapte 2018 (12.11.2018)
  Podem col·laborar en la lluita pel dret a l’alimentació al llarg de tot l’any mitjançant diverses campanyes i entitats. Els dies 30 de novembre i 1 de desembre, la desena edició del Gran Recapte ens recorda que ajudar és un instint natural. Participa-hi!

Agenda d'activitats per a joves