Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Erasmus+: canviant vides, obrint ments Erasmus+: canviant vides, obrint ments Ets jove i tens ganes de viure noves experiències a algun país d’Europa? El programa Erasmus+ és el que estàs buscant! Erasmus+ és el programa integrat de la Unió Europea (UE) que engloba les iniciatives en educació, formació, joventut i esport. 

Actualitat Dimecres, 29 de juliol de 2015

 
 • L’estiu és un festival (Agost) (28.07.2015)
  Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. Tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.
 • Els fans musicals. Passat i present (24.07.2015)

  El fenomen fan, expressió d’una passió, l'admiració i d’un suport incondicional als artistes i a la seva música no és un fenomen nou, existeix des que existeix l’art i els/les artistes. Ara però, els fans poden gaudir i tenir moltes més satisfaccions que temps enrere.

 • Posa ales als teus drets (22.07.2015)
  Viatjar en avió ha deixat de ser cosa d’uns pocs privilegiats. Des de fa temps, ja és un mitjà de transport assequible i accessible per a molts joves que sovint han de viatjar per anar de vacances, estudiar o treballar. Però, coneixeu els vostres drets mentre dura el viatge?
 • Beques i ajuts a la formació (21.07.2015)

  Potser tens els requisits per a rebre una beca o un ajut a l'estudi i qualsevol de les necessitats relacionades (transport, habitatge si estudies lluny de casa, alimentació, etc.). Totes les administracions amb competències educatives a Catalunya tenen programes de suport econòmic o subvencions als estudiants, la Unió Europea, els ajuntaments, l'administració de l'Estat espanyol i el Govern de la Generalitat de Catalunya. Informa-te'n abans de començar el curs acadèmic.

 • Concurs d’Instagram #selfidees, quan fer-te un selfie serà una gran idea (15.07.2015)
  Posa en marxa la teva creativitat, treu el geni que portes a dins i mostra quines són les teves idees per fer un món millor, una Catalunya millor, tot fent una cosa que segur estàs fart/a de fer: un selfie.

Agenda d'activitats per a joves