Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Deslimita’m 2016, trobada de teatre social per a joves

Deslimita’m 2016, trobada de teatre social per a joves La Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure organitza la IX mostra de Teatre Social per a Joves, que tindrà lloc el proper dissabte 7 de maig, de 10 a 14.30h, al teatre BARTS de l’Avinguda del Paral·lel de Barcelona, on pots col·laborar assistint gratuïtament. Et volen de públic! Mitjançant el teatre social, la Fundació La Roda mostra com la joventut és capaç d’interpretar la realitat que l’envolta per transformar situacions i moments difícils de la seva vida. 

Actualitat Dimarts, 03 de maig de 2016

 
 • Webcòmics, còmics en versió 2.0 (02.05.2016)

  La tecnologia digital, amb un perfecte maridatge amb Internet, està canviant la forma en què consumim la cultura. Ho està fent amb els llibres, la música o les pel•lícules. Amb els webcòmics, el còmic també experimenta aquesta metamorfosi.

 • Festa del Comerç Just i la Banca Ètica (28.04.2016)
  Si creus que hi ha una manera diferent de fer les coses, més justa, més social, més respectuosa amb el medi ambient, ara pots reivindicar-la tot anant de festa, participant a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.
 • Protegeix els boscos (27.04.2016)
  L’estiu és una època ideal per desenvolupar tasques que normalment no pots fer durant la resta de l’any. Si la muntanya t’apassiona, ara tens l’oportunitat de tornar-li una part del que la muntanya i els seus boscos t’han donat.
 • La ciència i la recerca busquen joves! (26.04.2016)
  El desenvolupament científic, les noves tecnologies, la indústria 4.0... formen part del nostre dia a dia, encara que sovint no som gaire conscients. Els avenços que s’assoleixen ens fan la vida més fàcil. Si us interessen aquests temes, us presentem quatre propostes relacionades amb el món de la ciència on podeu participar!
 • Vols treballar en l’àmbit de joventut? (25.04.2016)
  T’interessen els estudis sobre joventut, els joves o les polítiques de joventut? Vols especialitzar-te en aquests temes? Et proposem el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat.

Agenda d'activitats per a joves