Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Identifiquem i eradiquem les violències sexuals

Identifiquem i eradiquem les violències sexuals Per avançar en la prevenció de la violència sexual primer hem de ser capaços d’identificar-la. No sempre és evident, no sempre pren la forma d’una agressió física explícita. L’Institut Català de les Dones ens ajuda a identificar-les per lluitar contra un problema que travessa totes les edats.

 

 

 

Actualitat Dimarts, 20 de febrer de 2018

 
 • Joves parlen de la seva religió   (19.02.2018)

  Què vol dir Brahma Kumaris? Quines són les obligacions dels hinduistes? Quin estil de vida porten els mormons? En què es diferencien els ortodoxos i els catòlics? Quants temples Sikhs hi ha a Catalunya? Quin paper té el dissabte pels cristians adventistes? Quin objectiu busca la meditació dels budistes? Què representa el sopar del Senyor que celebren els testimonis de Jehovà? Els jueus tenen restriccions d'alimentació o de vestuari? A quina edat comencen els musulmans a practicar el Ramadà? Què representa el Ridvan pels Bahà'ís? Quantes esglésies evangelistes o quants practicants catòlics hi ha a Catalunya? Troba totes les respostes als vídeos de les entrevistes que la Direcció General d’Afers Religiosos ha fet a joves membres de les tretze principals confessions religioses amb presència a Catalunya.

 • Joves i Mobilitat (12.02.2018)
  El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat viària i la conducció, alhora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.
 • L’agenda del teu futur (09.02.2018)
  Cada any, durant els mesos de febrer, març i abril, se celebren arreu del territori diversos salons i fires on t’informaran i assessoraran sobre els estudis que es poden cursar a Catalunya i també fora de Catalunya. Pren nota del calendari d’aquests esdeveniments!
 • Mobile Week Barcelona, art, ciència i tecnologia a l’abast de tothom (08.02.2018)
  Del 15 al 24 de febrer se celebra a Barcelona la Mobile Week Barcelona: Art, Science & Technology, un espai obert per a la ciutadania per la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia. Són deu dies per descobrir com ha canviat la nostra forma de viure gràcies a la tecnologia i com vivim els processos de transformació digital, en definitiva, com vivim el nostre futur quotidià.
 • Si vols viure unes vacances solidàries, ara és el moment d’informar-te'n! (06.02.2018)
  Si estàs pensant en viure unes vacances d’estiu diferents, ajudant els altres a diversos països d’arreu del món, ja pots assistir a les xerrades informatives que han programat les entitats que organitzen estades amb aquest objectiu.

Agenda d'activitats per a joves