Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Lliurats els Premis Enderrock 2015 Lliurats els Premis Enderrock 2015 Txarango gran triomfador dels Premis Enderrock 2015, celebrat el 26 de març al Teatre Municipal de Girona, rebent diversos guardons tant de la votació de la crítica com de la votació popular. 

Actualitat Dimarts, 31 de març de 2015

 
 • UCATx, tots els MOOC de les universitats catalanes (24.03.2015)
  Els MOOC (Massive Online Open Course) són cursos en línia, gratuïts i oberts a tothom que ofereixen universitats d’arreu del món. Ara a Catalunya disposem de la plataforma UCATx, que recull tots els cursos que ofereixen les universitats catalanes.
 • Protegeix els boscos (23.03.2015)
  L’estiu és una època ideal per desenvolupar tasques que normalment no pots fer durant la resta de l’any. Si la muntanya t’apassiona, ara tens l’oportunitat de tornar-li una part del que la muntanya i els seus boscos t’han donat.
 • Quins plans tens per aquest estiu? (19.03.2015)
  Avui es publica l’oferta de camps de treball per joves catalans. 996 places al teu abast
 • Saló de l’Ensenyament i Saló Futura. Tota l’oferta educativa en un sol recinte (18.03.2015)
  Si no tens clar quin camí seguir amb els teus estudis, del 18 al 22 de març la Fira de Barcelona acull una nova edició del Saló de l’Ensenyament i el Saló Futura en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball. Aquest esdeveniment ha esdevingut una eina imprescindible d’orientació i assessorament acadèmic i laboral per a estudiants i famílies.
 • Ja tenim els guanyadors dels XI Premis d’Educació en el lleure (17.03.2015)
  El Club d’Esplai Bellvitge-Fundesplai, de l’Hospitalet de Llobregat; l’Acció Escolta de Catalunya, de Guardiola de Berguedà; l’Associació La Rotllana, de Badalona; l’Associació Riborquestra, de Barcelona; el Centre Parroquial Sant Vicenç, de Sabadell; i l’Associació Club d’Esplai la Florida, de l’Hospitalet de Llobregat, són els guanyadors dels XI premis d’Educació en el Lleure.

Agenda d'activitats per a joves