Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Vols treballar al Nadal? Vols treballar al Nadal? És possible que estiguis pensant treballar durant les festes nadalenques o, fins i tot, ho volies fer altres anys i sempre arribaves tard. Doncs, no t’ho pensis més! Ara és el moment. Moltes empreses cerquen personal per cobrir places durant la temporada de Nadal. Aquestes feines són temporals, de jornada completa, parcial o per hores. Treballar al Nadal et pot servir per moltes coses: finançar-te els teus estudis, finançar-te aquell viatge amb el que somnies o comprar aquella cosa que et fa tanta il·lusió... 

Actualitat Divendres, 27 de novembre de 2015

 
 • El 27 i 30 de novembre, practicareu el consum responsable? (26.11.2015)
  Per què? Per la celebració de dos esdeveniments, relativament recents, el “Divendres Negre” (Black Friday) i el “Ciberdilluns”, que ens conviden a una marató de consumisme.
 • Experimenteu la universitat en primera persona (26.11.2015)
  Periodisme, filologia, traducció i interpretació, geografia, arquitectura, nàutica, matemàtiques, filosofia, ciències ambientals o dret, són alguns dels estudis universitaris que ofereixen les universitats catalanes. Si voleu descobrir l’essència de cada professió i experimentar-la en primera persona, les universitats posen al vostre abast un ampli ventall d’activitats i tallers pràctics.
 • Un cel ple d’imatges (20.11.2015)
  Hi va haver un moment en la història en que la fotografia era una afició minoritària. D’un temps ençà, gràcies als dispositius mòbils i el baix cost de fer una foto, un estrany “virus” ens ha envaït, arrossegant-nos a fer fotos gairebé de manera compulsiva. Però què cal fer després amb totes aquestes imatges? Com gestionar-les? Com organitzar-les?
 • Per eliminar la violència envers les dones (20.11.2015)
  De quantes maneres creus que es pot lluitar contra la violència masclista? El proper 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb molts actes arreu de Catalunya.
 • L’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) il·lumina la teva curiositat (19.11.2015)
  “La curiositat és filla de la ignorància i mare de la ciència”, segons va dir el filòsof napolità Giambattista Vico. Amb aquesta cita et presentem el concurs “Illuminating Curiosity”, una suma de curiositat (desig intens de saber, de conèixer, d’aprendre alguna cosa) i de fotònica (ciència que estudia la generació, transmissió, o qualsevol altre tipus de tractament dels senyals òptics, és a dir, la llum). Vols saber de què va?

Agenda d'activitats per a joves