Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

“Adaptem la ciutat, canviem el món”, vídeo guanyador del 1r Concurs Kabua “Adaptem la ciutat, canviem el món”, vídeo guanyador del 1r Concurs Kabua La lluita contra la discriminació dels discapacitats, la pobresa i la violència de gènere són els temes dels vídeos premiats al 1r Concurs Kabua “Joves per canviar el món” adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys. Els treballs de joves de Cervera, Lloret de Mar i Navàs han estat els guardonats. 

Actualitat Dimarts, 28 d'abril de 2015

 
 • Torna la festa del cinema (28.04.2015)
  Torna la campanya avalada per l’acaparador èxit d’edicions anteriors amb la intenció de continuar rebentant les estadístiques d’afluència d’espectadors i omplir de gom a gom les sales de cinema els dies 11,12 i 13 de maig.
 • Sant Jordi 2015 (22.04.2015)
  Si penses que Sant Jordi és sinònim exclusiu de compra venda de roses i llibres estàs ben equivocat! (o equivocada). Els pobles i les ciutats de Catalunya ja fa anys que surten del guió i organitzen tot tipus d’activitats al voltant d’aquesta celebració. Te’n proposem unes quantes.
 • Programa FIT4JOBS (21.04.2015)
  Aquest programa et dóna l’oportunitat de formar-te en tecnologies i competències transversals per poder treballar en el sector de les TIC, sigui quin sigui el teu currículum acadèmic. Si encara no has pres la decisió de com vols que sigui el teu futur o vols reorientar la teva carrera professional, pren nota.
 • Recicla cultura (20.04.2015)
  S’acosta el dia de Sant Jordi, aquesta festa tan nostra, plena de simbolisme, de regalar o compartir cultura i d’expressió dels nostres sentiments cap a la persona estimada. Enguany et proposem una forma diferent de viure Sant Jordi, sentir-te més protagonista i, alhora, contribuir a la integració de les persones nouvingudes a casa nostra. Com? Continua llegint...
 • I després de l’ESO, què? Fes un cop d’ull! (17.04.2015)
  Saps què vols estudiar però no tens clar com accedir als estudis que t’interessen? No tens clar què estudiar després de l’ESO? El Departament d’Ensenyament posa al teu l’abast un conjunt d’infografies que et guiaran en el teu l’itinerari acadèmic un cop hagis acabat l’ESO. Tota la informació necessària la tens a cop d’ull!

Agenda d'activitats per a joves