Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

L’estiu és un festival

L’estiu és un festival (juny/juliol)Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. Tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.

 

 

Actualitat Dilluns, 16 de juliol de 2018

 
 • Premis Recerca Jove (PRJ 2018)   (13.07.2018)

  Si ets alumne de 3er o 4t d’ESO, batxillerat o cicles formatius, el teu treball de recerca d’aquest darrer curs pot ser candidat als premis. Es premien un total de 77 treballs de qualsevol temàtica per fomentar l’esperit científic, 7 dels quals relacionats amb temàtiques especialitzades: esport, cultura de la pau, educació, turisme i conservació del patrimoni, llengua i dret...consulta les condicions i tramita la sol·licitud a la pàgina web de l’AGAUR (Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca). Tens temps per presentar el teu treball fins al proper 4 d’octubre.

 • Consells de salut per a l'estiu   (12.07.2018)

  L’estiu és època de piscines i platges, de càmping i excursions, de viatges, de festes majors, però també de sobreexposició al sol, intoxicacions, picades ... Al Canal Salut trobaràs consells i recomanacions per a un estiu saludable. Gaudeix-lo i no deixis que res te l’esguerri!

 • Necessites trobar un nou allotjament? (10.07.2018)
  Al setembre, amb el nou curs, moltes persones joves han d'allotjar-se en habitatges més propers als centres educatius. L'allotjament presenta opcions diverses per a necessitats diverses. Troba la teva!
 • Camps de treball, lleure i solidaritat a l’estiu (06.07.2018)
  Medi ambient, arqueologia, patrimoni cultural o acció social, aquestes són les temàtiques dels camps de treball que s’estan desenvolupant aquest estiu a Catalunya, a diferents indrets de l’estat i també a l’estranger. Més de 1.200 joves en 59 camps de treball, organitzats per la Direcció General de Joventut, participen durant quinze dies en diversos projectes de forma desinteressada. Us n’expliquem dos exemples que vam visitar ahir.
 • CLIC 2018: Fotoperiodisme jove (06.07.2018)

  Un any més, ens trobem en ple procés de presentació de projectes per al concurs Clic 2018 per a jovent amb el Carnet Jove. Un concurs que busca promocionar i difondre fotografies de caràcter periodístic realitzades per joves, que mostrin sensibilitat i interès per l'entorn social.


Agenda d'activitats per a joves