Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

El Clic de Fotoperiodisme Jove 2015 ja té guanyadors El Clic de Fotoperiodisme Jove 2015 ja té guanyadors D’entre les propostes que s’han presentat enguany al Clic de Fotoperiodisme Jove, el jurat ja ha triat les obres guanyadores en les 3 categories del concurs: fotoperiodisme, audiovisual i beca fotoperiodística. Vols saber quines són? 

Actualitat Divendres, 04 de setembre de 2015

 
 • Tot un cap de setmana de màgia i bruixeria! (21.08.2015)
  Viu un cap de setmana de bruixes, foc, espectacles, correfocs, actuacions musicals i teatrals i esoterisme! Del 28 al 30 d’agost, la festa de l’Aquelarre de Cervera et convida a gaudir de nits plenes de màgia pels carrers medievals de la vila.
 • Sabies que...el teu currículum pot marcar la diferència? (17.08.2015)
  És possible que estiguis cercant feina i saps que no estàs sol, hi ha molts joves com tu a la recerca de feina, en molts casos, la primera feina. T’expliquem com fer que el teu currículum destaqui sobre la resta i marqui la diferència.
 • eBiblio Catalunya, nou servei públic de préstec de llibres digitals (07.08.2015)
  Si t’agrada llegir en format electrònic i tens el carnet d’alguna de les biblioteques públiques catalanes ara tens a l’abast el nou servei eBiblio Catalunya. Segueix llegint, segur que t’interessa!
 • Digues la teva al nou portal Participa gencat (03.08.2015)
  Tens la sensació que com a ciutadà o ciutadana podries fer aportacions per millorar les polítiques públiques? Vols que es tinguin en compte les teves propostes quan es prenguin decisions que afecten la gestió pública? El nou portal Participa de la Generalitat de Catalunya t’ho posa fàcil i posa al teu abast el concepte de participació ciutadana.
 • L’estiu és un festival (Agost) (28.07.2015)
  Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. Tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.

Agenda d'activitats per a joves