Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

#SocSolidari amb el Cos Europeu de Solidaritat

#SocSolidari amb el Cos Europeu de SolidaritatEl Cos Europeu de Solidaritat és una iniciativa de la Comissió Europea que ofereix als joves de 18 a 30 anys l'oportunitat de participar en un projecte solidari en un altre país de la UE. I tu, vols contribuir a una Europa més solidària?

 

 

Actualitat Diumenge, 16 de desembre de 2018

 
 • Nova convocatòria d’acreditació de competències professionals (14.12.2018)
  El procediment d’avaluació es durà a terme en centres d’Innovació i Formació Professional del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i en altres entitats col·laboradores. Pots presentar la sol·licitud telemàticament a partir del 15 de desembre.
 • Afectes secundaris, la nova exposició de la Sala d'Art Jove   (14.12.2018)

  Com podem reactivar els processos de projectes fets en un altre moment i context? Fins a quin punt el medi afecta el projecte, o a l'inrevés; pot un projecte artístic contaminar un sistema? Miguel Ayesa i Luca Rullo, Benzo, Coco Design, Lara Fluxà i Tatiana Muñoz són els joves artistes que intenten respondre a aquestes preguntes amb els seus projectes a la nova exposició de la Sala d'Art Jove. Una aposta pels processos més que pels resultats amb encreuaments de línies temporals i relats que es contaminen entre ells. Receptes i anècdotes compartides, llistes de música i objectes que caben en una butxaca, per anar amunt i avall, seguir rodant. La Sala d'Art Jove i Lo Pati Centre d'Art de Terres de l'Ebre han coproduit aquesta exposició en el marc de la convocatòria Art Jove. Visiteu-la fins al 22 de febrer!

 • Últims dies per triar el neologisme del 2018!   (14.12.2018)

  Criptomoneda, demofòbia, èpic, microplàstic, migrant, narcopís, pis rusc, seriòfil seriòfila, sororitat i sostre de vidre són els neologismes a escollir. Per a votar, només cal tenir compte de Google i emplenar el formulari que trobareu a neologisme.cat. Tens temps fins el proper dilluns 17 de desembre de 2018. El dia 18 es donarà a conèixer el neologisme del 2018 i el nom del guanyador del sorteig que es farà entre tots els participants. Aquesta és una iniciativa de l’Observatori de Neologia i l’Institut d’Estudis Catalans.

 • Nadal 2018   (14.12.2018)

  Al web gencat de Nadal troba tota mena de continguts relacionats amb la celebració d’aquestes festes: fires de Nadal, cavalcades, curses de sant Silvestre, serveis de transport la nit de Cap d’Any, alimentació saludable, visites guiades especials a museus i exposicions, mostres de pessebres ...Celebra el Nadal ben informat.

 • Premi Europeu Carlemany de la Joventut 2019 (13.12.2018)
  Resta oberta la convocatòria de la XII edició d'aquest premi, promogut pel Parlament Europeu i la Fundació Premi Internacional Carlemany. Hi poden optar els joves de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea d’entre 16 i 30 anys. Els projectes es poden presentar de forma individual o, preferiblement, en grup, fins al proper 28 de gener.

Agenda d'activitats per a joves