Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Presentació de projectes de camps de treball 2018

Presentació de projectes de camps de treball 2018 Si sou una entitat interessada a gestionar un camp de treball de la Direcció General de Joventut teniu disponible tota la informació al web: filosofia, objectius, criteris d'entitat gestora, criteris dels camps de treball, característiques de les modalitats dels camps de treball, criteris de selecció de camps de treball, entre d'altres. Termini de presentació de projectes: 22 gener.

 

 

Actualitat Diumenge, 21 de gener de 2018

 
 • Eines per decidir el teu futur educatiu (19.01.2018)
  Del 29 de gener al 16 de març, l’Ajuntament de Barcelona t’ajuda a orientar els teus futurs estudis, oferint-te una sèrie d’activitats gratuïtes per conèixer quines són les teves opcions acadèmiques, les diferents vies d’accés, els plans d’estudis i les sortides professionals, des de cicles formatius a graus universitaris a més de moltes altres alternatives d’estudis. Decideix ben informat i avança cap al teu futur acadèmic.
 • L’educació en el lleure i la cultura popular a debat (19.01.2018)
  Del 25 al 28 de gener tindrà lloc a Barcelona el Fòrum d’Educació i Cultura Popular on es presentaran els primers resultats d’un procés de reflexió que ha tingut lloc en els darrers mesos. L’educació en el lleure, emmarcada en un concepte ampli de l’educació, també tindrà cabuda en el Fòrum.
 • App de les entitats socials de Catalunya (18.01.2018)
  La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya posa al teu abast l’aplicació “Mapa d’entitats socials" per a mòbils i tauletes. L’app, un projecte pioner a tot l’Estat, permet localitzar i establir vies de col·laboració amb les entitats socials de Catalunya.
 • Descobriu Catalunya amb el programa "Vacances en família 2018" de la Xanascat! (15.01.2018)
  Mares i pares joves, si residiu a Catalunya i teniu fills menors de 18 anys ja us podeu preinscriure al programa “Vacances en família 2018" que ofereix la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Temps de lleure en família a preus molt assequibles. Apunteu-vos-hi!
 • Curs gratuït de prevenció i abordatge de l'abús sexual infantil en l'educació en el lleure   (10.01.2018)

  Inscripcions obertes per a l'activitat formativa que la Fundació Vicki Bernadet impartirà a la seu de la Direcció General de Joventut, al carrer de Calàbria, 147 de Barcelona, els dies 2 i 9 de febrer, de 16.00 a 20.30. El curs s'adreça a monitors/es, caps, tècnics/ques i formadors d'educació en el lleure.


Agenda d'activitats per a joves