Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Amb l'alcohol menys és millor

Amb l'alcohol menys és millorCada 15 de novembre celebrem el Dia mundial sense alcohol. Del 12 al 18 de novembre, l’Agència de Salut Pública de Catalunya se suma a la mobilització de la societat civil europea impulsant la V Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol.

 

 

Actualitat Divendres, 16 de novembre de 2018

 
 • #SocSolidari amb el Cos Europeu de Solidaritat   (15.11.2018)

  La Sara Sheldon de la Gran Bretanya, en Daniel Schmitz, d'Àustria, i en Márton Csatlós, d'Hongria, són tres joves que han vingut a Catalunya com a voluntaris del Cos Europeu de Solidaritat i que en els vídeos de la campanya #SocSolidari ens expliquen les experiències que han viscut, els projectes en els que han treballat i què s'emporten de la seva estada al nostre país. La campanya, impulsada per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, vol explicar que la participació en activitats solidàries beneficia, d'una banda, el desenvolupament personal i professional dels joves, i de l'altra ajuda les ONG's, organismes públics i empreses en els seus esforços per fer front als grans reptes que té davant la Unió Europea. El Cos Europeu de Solidaritat és una iniciativa de la Comissió Europea que ofereix als joves de 18 a 30 anys l'oportunitat de participar en un projecte solidari en un altre país de la UE. I tu, vols contribuir a una Europa més solidària?

 • Concurs #Optimot10 (15.11.2018)
  T’agraden els reptes lingüístics? És usuari o usuària de l’Optimot? Celebra amb Política Lingüística els 10 anys d’aquest cercador lingüístic participant en un concurs en línia obert a tothom, basat en el coneixement de l’eina.
 • Activitats i tallers per ajudar-vos a decidir els vostres estudis universitaris (14.11.2018)
  Economia, medicina, periodisme, traducció i interpretació, infermeria, arquitectura, matemàtiques, filosofia, enginyeria, ciències ambientals, bioquímica o dret, són alguns dels estudis universitaris que ofereixen les universitats catalanes. Si voleu experimentar en primera persona el dia a dia de diferents professions, les universitats posen al vostre abast un ampli ventall d’activitats i tallers pràctics per facilitar la transició de la secundària a la universitat.
 • Setmana Europea de la Prevenció de Residus   (13.11.2018)

  Aquesta iniciativa neix d'un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar i participar en accions que fomentin la reducció de residus. Del 17 al 25 de novembre, participa en les diferents activitats ja programades que trobaràs en l’Agenda d’Activitats EWWR de la campanya, on pots cercar per tipus d’activitat o per àmbit geogràfic.

 • Young Nature Photographers (13.11.2018)
  YNP és una plataforma internacional que vol ser el punt de trobada de tots els i les joves amants de la fotografia de natura.

Agenda d'activitats per a joves