Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Vols anar a un camp de solidaritat? Ara és el moment d’informar-te!

Vols anar a un camp de solidaritat? Ara és el moment d’informar-te! Si estàs pensant en viure unes vacances d’estiu diferents, ajudant els altres a diversos països d’arreu del món, ja pots assistir a les xerrades informatives que han programat les entitats que organitzen les estades.

 

 

 

 

Actualitat Dimecres, 22 de febrer de 2017

 
 • Ets sents compromès amb el medi ambient? (22.02.2017)
  L’Oficina del Voluntariat Ambiental de Catalunya, creada recentment, et facilita la participació en programes de voluntariat ambiental. Constitueix un punt de trobada de persones voluntàries, entitats ambientals i altres col·lectius que vulguin treballar en favor del medi ambient.
 • Adolescents, joves, religions i tecnologia a Catalunya (21.02.2017)
  Penses que la religió i la tecnologia són conceptes aparentment oposats? La fe es pot practicar amb apps, webs, jocs o participació a fòrums d’Internet? Quants joves a Catalunya són creients i quants no? Quin és el catàleg de solucions digitals religioses que utilitza la joventut a Catalunya? Un estudi recent respon a aquestes preguntes i fa una radiografia de la relació de la joventut amb la religió i les noves tecnologies.
 • Vols participar en un càsting ben sexy? (21.02.2017)
  La productora Setmàgic Audiovisual en coproducció amb Televisió deCatalunya i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona estan treballant en l’actualitat en el projecte “SEXIS” i busquen joves per participar-hi. T'apuntes?
 • És temps de Carnestoltes! (17.02.2017)
  Febrer és sinònim de Carnestoltes, temps de màscares, disfresses i festa. Posa-li màscara al fred, disfressa les teves preocupacions i surt al carrer omplint de calor, marxa i bon rotllo les cercaviles i les rues. Aquests dies tot és permès. Dins d’un ordre, és clar...
 • Estades a l’estranger: intercanvis, camps de treball, convivències amb famílies i més (15.02.2017)

  Existeixen multitud d’opcions en el moment que ens plantegem fer algun tipus d’estada a l’estranger, tant per a joves majors d’edat com per als qui encara no ho sou. T’informem de les opcions disponibles perquè decideixes què necessites i què et convé més.


Agenda d'activitats per a joves