Accés al contingut Accés al menú de la secció

Connecta't

.

No t'ho perdis!

QUEDEM. La castanyada i Halloween: tradició i modernitat
QUEDEM. La castanyada i Halloween: tradició i modernitat És tradició que a Catalunya, la vigília de Tots Sants, es mengin castanyes i panellets, i es begui vi dolç. Aquest costum, però, va deixant pas a la celebració del Halloween anglosaxó i altres festes multitudinàries.

NO ET PERDIS LES NOVETATS DEL CARNET JOVE

Memorimage 2014
Memorimage 2014
Torna el Memorimage a Reus, el festival de les imatges d’arxiu en moviment! Vine del 4 al 8 de novembre i aprofita el descompte que t'ofereix el teu CJ!
.
XX Saló del Manga de BCN - 2014
XX Saló del Manga de BCN - 2014
Ja està activa la venda anticipada d'entrades per la nova edició del Saló del Manga de Barcelona! Compra ja la teva entrada CJ amb un preu exclusiu de 5€!! No t'ho perdis: del 30 d'octubre al 2 de novembre!Propostes


ESPAI XARXA
ESPAI PARTICIPA
ESPAI ACTUALITAT

Actualitat Divendres, 24 d'octubre de 2014

 
 • MónCat, el nou portal de la mobilitat (23.10.2014)
  Compartir. Estudiar. Treballar. Tornar. Són els conceptes claus del nou portal MónCat. Si ets una persona, jove o no, que per necessitat, vocació, oportunitat o per lliure decisió vols estudiar o treballar arreu del món, tens en aquesta finestra única tota la informació i els serveis disponibles per prendre decisions fonamentades. Tant si et planteges marxar, tornar o romandre a Catalunya.
 • Doctorats Industrials: la tesi dins la indústria (10.10.2014)
  Trobar nous mètodes de cocció aplicats a una impressora en 3D per a l’alimentació. Aconseguir que robots agrícoles puguin vigilar els cultius i fer estimacions sobre la producció. Dissenyar fàrmacs fent ús de la tecnologia cloud. Fabricar un pont inflable portàtil per utilitzar en tasques d’evacuació per emergències. Són alguns dels projectes que ja s’estan portant a terme dins el Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat. Ara el Pla compta amb un nou portal web per a fer més accessible tota la informació d’aquest sector.
 • Caus i esplais t’esperen (02.10.2014)
  Pintures i fang, guitarres, objectes esportius, cançoners, jocs, foulards, cordes, cantimplores i motxilles: el material. Riure, jugar amb altres nens i nenes, fer manualitats, caminar, aprendre lliçons que no s’ensenyen a classe, anar d’excursió, cantar i ballar, conèixer nous amics i amigues, apropar-se a la natura, viure petites i grans aventures: el que faràs. Convivència, estima per l’entorn, participació, generositat, compromís amb els altres, respecte a la diferència, iniciativa: els valors que compartiràs. Aquest material, aquestes activitats i aquests valors són només el principi de tot el que trobaràs si véns a un esplai o agrupament escolta.
 • La nit del català més digital (30.09.2014)
  Després de la primera que es va organitzar l’any passat, aquest divendres torna la II Nit de la Llengua al Món Digital. Una vetllada que uneix llengua i tecnologia i que té format de viquimarató, és a dir, sis hores d’una d’edició especialment intensiva de la Viquipèdia. Qui s’hi vulgui sumar, podrà actualitzar els articles relacionats amb els 300 fets més rellevants de la història de la llengua catalana. Si entrar i remenar l’enciclopèdia col·laborativa t’interessa, apunta-t’hi.
 • Tens entre 18 i 25 anys? Vine al teatre o a concerts, t’ho posem fàcil! (25.09.2014)
  Tu que no ets ni una pedra ni un pollastre a l’ast, aprofita tot aquest mes d’octubre per gaudir de les arts escèniques: la campanya Escena25 et dóna 25 euros a bescanviar per una o dues entrades a espectacles de teatre, circ i dansa i a concerts de música.

 

Idees

 
 • Busques feina i no saps per on començar?   (30.09.2014)
  Ja saps quins són els teus drets laborals? Has acabat fa poc els estudis i vols fer pràctiques? T'agradaria treballar a l'estranger? Potser a l'administració pública? O t'estimaries més fer una feina pel teu compte? Aquí trobaràs algunes respostes a tots aquests interrogants. I no t'oblidis de mirar les ofertes de treball de la borsa de l'Oficina Jove de Treball.