Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Consells i eines gratuïtes per crear pàgines web

Consells i eines gratuïtes per crear pàgines web Ja sigui per a un negoci, per a una botiga en línia, per mostrar les teves aficions, inquietuds, reflexions, el teu art, o simplement per diversió, crear una pàgina web és pràcticament un joc de nens amb moltes de les eines gratuïtes que tens a l’abast a la xarxa sense necessitat de ser expert/a programant. Et donem alguns consells i algunes eines per anar per feina.

 

 

 

Actualitat Dijous, 14 de desembre de 2017

 
 • Viu el Nadal als pessebres vivents (13.12.2017)

  T'agradaria viatjar en el temps per celebrar el Nadal al bell mig de Betlem? No cal fer jocs malabars! Apropa't a algun dels pessebres vivents que es fan arreu de Catalunya i gaudiràs d'un anova experiència.

 • Premi Europeu Carlemany de la Joventut 2018 (12.12.2017)
  Aquest mes de desembre el Parlament Europeu i la Fundació Premi Internacional Carlemany d'Aquisgrà han obert la convocatòria de l'XI edició del Premi. Hi poden optar els joves de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea d’entre 16 i 30 anys. Els projectes es poden presentar de forma individual o, preferiblement, en grup, fins al proper 29 de gener.
 • Cursos intensius i semiintensius d’educació en el lleure al desembre (05.12.2017)

  Aquest mes pots aprofitar els teus dies lliures per formar-te com a monitor, director o  realitzar un curs monogràfic d’educació en el lleure. Continguts, escoles o entitats que els imparteixen, cercador de cursos, diplomes... ho trobaràs tot al Jove.cat. 

 • La volta al món en 15 maratons (30.11.2017)

  Hi ha moltes maneres de fer turisme en funció del motiu principal del teu viatge: de sol i platja, cultural, de natura, d’aventura, gastronòmic…Si ets un/a runner segurament somies donar la volta al món, tot participant en les principals curses que se celebren arreu.

 • Digues la teva sobre la informació juvenil!   (30.11.2017)

  Has utilitzat mai un Servei d'Informació Juvenil? Si no ho has fet, com trobes la informació que necessites? Si tens de 15 a 29 anys ens interessa la teva opinió! ERYICA, l’Agència Europea d’Informació i Assessorament Juvenil, de la qual forma part l’Agència Catalana de la Joventut, està duent a terme una enquesta per poder establir les necessitats, tendències i temes més rellevants en informació juvenil. Aquesta enquesta forma part d’una recerca a nivell europeu per poder avançar en la Nova Estratègia de Joventut de la Unió Europea. Ens ajudes a millorar responent l’enquesta? Tens fins al 14 de desembre per dir la teva!


Agenda d'activitats per a joves