Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Programa EURECAT: més que una feina, passió per la tecnologia

Programa EURECAT: més que una feina, passió per la tecnologia Si ets jove, estàs cercant la teva primera experiència laboral i t’apassiona la tecnologia, el Centre Tecnològic de Catalunya t’ofereix l’oportunitat d’aconseguir-ho. 

Actualitat Divendres, 27 de maig de 2016

 
 • “A dos caras”, vídeo guanyador del 2n Concurs Kabua (24.05.2016)
  El darrer dissabte 21 de maig, a la seu de la Direcció General de Joventut, es va celebrar l’acte de lliurament dels premis del 2n concurs de Kabua, “Joves per canviar el món”, al qual van assistir més de 100 persones.
 • Kastanya.cat, joves i música en català i occità (23.05.2016)
  T’agrada la música? Cantes en català o occità? Tens el teu propi grup? Apunta’t al projecte Kastanya.cat de promoció de l’ús del català i l’occità mitjançant la música. Fes sentir la teva veu i aprofita per donar-te a conèixer!
 • Setmana de la Natura, viu la terra! (23.05.2016)
  La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori impulsen aquesta campanya, que se celebrarà del 27 de maig al 5 de juny, per conscienciar sobre la necessitat i la importància de conservar i protegir la natura.
 • Dia de l'Associacionisme Cultural (20.05.2016)
  El 4 de juny és el dia gran de l’associacionisme cultural català i les associacions i entitats culturals el volen celebrar amb tu.
 • A l’estiu, forma’t o treballa en l’educació en el lleure (19.05.2016)

  Ja saps què faràs aquest estiu? Treballar? Formar-te? L’educació en el lleure t’ofereix oportunitats laborals i de formació per treure profit de les vacances. Treballar en activitats d’estiu o fer cursos intensius de monitor o de director d’educació en el lleure et donaran l’oportunitat de créixer a nivell personal i professional.


Agenda d'activitats per a joves