Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Camps de treball. Te’ls perdràs? Camps de treball. Te’ls perdràs? La teva edat està entre 14 i 29 anys? Tens ganes de passar un estiu diferent, solidari i inoblidable? T’apassiona el patrimoni, la cultura, el medi ambient, l’àmbit social? Aleshores, la teva millor opció és apuntar-te a un camp de treball. Pots fer la preinscripció des d’avui a les 12h i fins al 20 d’abril a les 12h. 

Actualitat Dissabte, 18 d'abril de 2015

 
 • I després de l’ESO, què? Fes un cop d’ull! (17.04.2015)
  Saps què vols estudiar però no tens clar com accedir als estudis que t’interessen? No tens clar què estudiar després de l’ESO? El Departament d’Ensenyament posa al teu l’abast un conjunt d’infografies que et guiaran en el teu l’itinerari acadèmic un cop hagis acabat l’ESO. Tota la informació necessària la tens a cop d’ull!
 • La primavera també és un festival (16.04.2015)
  La sang no és l’única cosa que la primavera ens altera. Amb la bonança del temps, temperatures més suaus i els dies més llargs, tornem a revifar, amb més ganes de fer coses i retrobar-nos amb una de les nostres afeccions preferides: els festivals de música.
 • Programa FIT4JOBS (15.04.2015)
  Aquest programa et dóna l’oportunitat de formar-te en tecnologies i competències transversals per poder treballar en el sector de les TIC, sigui quin sigui el teu currículum acadèmic. Si encara no has pres la decisió de com vols que sigui el teu futur o vols reorientar la teva carrera professional, pren nota.
 • Oberta la convocatòria del Concurs de Fotoperiodisme Jove Clic'15 (14.04.2015)
  El concurs cerca la fusió del talent i la creativitat jove amb la implicació en les problemàtiques socials actuals a través del fotoperiodisme.
 • “Adolescents.cat” fa el salt a la televisió (10.04.2015)
  El portal digital “Adolescents.cat” estrena aquest diumenge al vespre una versió televisiva en una vintena de canals locals.

Agenda d'activitats per a joves