Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Quins plans tens per aquest estiu? Quins plans tens per aquest estiu? L’oferta de camps de treball per joves catalans. 996 places al teu abast. Enguany, a Catalunya s’han organitzat un total de 13 camps de treball que són novetat. La resta de camps són una continuació de projectes ja consolidats. A més, també pots participar en camps de treball a la resta de l’estat o a l’estranger. 

Actualitat Dilluns, 30 de març de 2015

 
 • UCATx, tots els MOOC de les universitats catalanes (24.03.2015)
  Els MOOC (Massive Online Open Course) són cursos en línia, gratuïts i oberts a tothom que ofereixen universitats d’arreu del món. Ara a Catalunya disposem de la plataforma UCATx, que recull tots els cursos que ofereixen les universitats catalanes.
 • Protegeix els boscos (23.03.2015)
  L’estiu és una època ideal per desenvolupar tasques que normalment no pots fer durant la resta de l’any. Si la muntanya t’apassiona, ara tens l’oportunitat de tornar-li una part del que la muntanya i els seus boscos t’han donat.
 • Saló de l’Ensenyament i Saló Futura. Tota l’oferta educativa en un sol recinte (18.03.2015)
  Si no tens clar quin camí seguir amb els teus estudis, del 18 al 22 de març la Fira de Barcelona acull una nova edició del Saló de l’Ensenyament i el Saló Futura en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball. Aquest esdeveniment ha esdevingut una eina imprescindible d’orientació i assessorament acadèmic i laboral per a estudiants i famílies.
 • Ja tenim els guanyadors dels XI Premis d’Educació en el lleure (17.03.2015)
  El Club d’Esplai Bellvitge-Fundesplai, de l’Hospitalet de Llobregat; l’Acció Escolta de Catalunya, de Guardiola de Berguedà; l’Associació La Rotllana, de Badalona; l’Associació Riborquestra, de Barcelona; el Centre Parroquial Sant Vicenç, de Sabadell; i l’Associació Club d’Esplai la Florida, de l’Hospitalet de Llobregat, són els guanyadors dels XI premis d’Educació en el Lleure.
 • Ruta 7 (17.03.2015)
  Ruta 66, Ruta Quetzal, Ruta dels càtars són referents d’una manera de viatjar, d’una manera de viure, on l’aventura, l’emoció i la integració amb l’entorn són els eixos d’una experiència inoblidable. Ruta 7 ja porta 4 edicions i s’afegeix a aquest grup d’experiències que es recorden tota la vida.

Agenda d'activitats per a joves