Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

(RE)imagina't un món menys sexista

(RE)imagina't un món menys sexistaEls estereotips i els rols d'homes i dones en la societat continuen molt presents a la publicitat. T'indigna veure un anunci on aquests rols són els mateixos que al segle passat? Posa-hi remei participant al concurs (RE)Imagina’t de creacions audiovisuals no sexistes, abans del 9 de novembre.

 

 

 

Actualitat Dimecres, 17 d'octubre de 2018

 
 • Barcelona acull la 4a trobada del projecte EuroCohort (16.10.2018)
  Gary Pollock, expert en benestar infantil i juvenil de la Manchester Metropolitan University, lidera EuroCohort, un projecte per dissenyar una enquesta europea sobre el benestar infantil i juvenil.
 • Contractació laboral en pràctiques de joves que cerquen la primera feina (11.10.2018)
  Obert un procés de selecció per contractar durant 6 mesos persones joves que disposin de titulació universitària o de cicles formatius, o bé de certificats de professionalitat. Cal trobar-se inscrit en el Programa de Garantia Juvenil. El termini màxim per formalitzar la contractació laboral finalitza el proper 31 d’octubre.
 • Un impressionant retorn de les coses (11.10.2018)
  Des de l’11 d’octubre i fins al 23 de novembre, pots visitar l’exposició “Un impressionant retorn de les coses”, on es presenten cinc dels projectes seleccionats el passat mes de desembre en la convocatòria Art Jove. L’exposició roman oberta de dilluns a divendres de 10 a 19h. a la Sala d’Art Jove del carrer Calàbria, 147, de Barcelona.
 • Certifica oficialment el teu nivell d'idiomes   (11.10.2018)

  Convocades les proves corresponents al curs 2018-2019 per obtenir els certificats dels nivells B1, B2 i C del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), a les escoles oficials d’idiomes (EOI). Consulta calendari, requeriments i procediment d’inscripció a la pàgina web del Departament d’Ensenyament, en funció de l’idioma i de si l’estàs cursant en règim oficial o lliure.

 • Nova edició de Ficcions, l’aventura de crear històries (10.10.2018)
  Si t’agrada llegir i t’apassiona crear històries ja et pots apuntar al “Ficcions”, un concurs on podràs demostrar les teves habilitats literàries. Inscripcions obertes a partir de demà i fins al 5 de febrer de 2019.

Agenda d'activitats per a joves