Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Ja et pots apuntar al cau o a l’esplai!

Ja et pots apuntar al cau o a l’esplai! Ha començat l’escola, les activitats extraescolars, els deures i la rutina, però entre tantes obligacions, també hi ha temps per al lleure. Una de les millors maneres d’aprofitar-lo i passar-s’ho be és apuntar-se a algun dels 525 centres d’esplais i 223 agrupaments escoltes actius que hi ha a Catalunya. Véns?.

 

 

 

 

Actualitat Diumenge, 25 de setembre de 2016

 
 • Guies de conversa universitària, l’app per fer-te entendre arreu del món (22.09.2016)

  Ajuda! Help! ¡Ayuda! Aider! Aiuto! Ajudar! Hilfe! 帮助!помогите! Ajuda! לעזור! Si ets nouvingut/da a Catalunya o has marxat a estudiar a una universitat estrangera i encara vas una mica peix amb l’idioma, l’app de les Guies de Conversa Universitària et dóna un cop de mà per fer-te entendre i guanyar seguretat.

 • Les aplicacions, nova eina per trobar la teva pròxima feina (19.09.2016)

  Als mètodes tradicionals de tota la vida, als portals d’ofertes laborals, o a les xarxes socials, s’afegeix una nova opció per ajudar-nos en la feixuga feina de cercar feina: les aplicacions mòbils.

 • Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 (13.09.2016)
  Sota el lema europeu “Mobilitat intel·ligent. Economia potent” del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016, a la recerca de noves formes de mobilitat més saludables.
 • Properes convencions d'emprenedoria arreu d'Europa (12.09.2016)
  Intel·ligència artificial, smart cities, històries de negocis d’èxit i d’altres d’empreses que no van reeixir...són temes que es discutiran en les diferents trobades que el proper mes d’octubre es celebraran a Brussel·les i a diferents universitats europees. T’hi apuntes?
 • Segon període d’inscripció i matrícula en cicles de formació professional (09.09.2016)
  Pots consultar al web Estudiar a Catalunya els centres i els cicles de formació professional amb vacants per al curs 2016-2017. Les inscripcions són obertes fins al 12 de setembre.

Agenda d'activitats per a joves