Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Estiu gencat

Estiu gencatEl portal d’estiu de la Generalitat t’ofereix propostes d’activitats de tota mena: de platja, excursions, festes patronals, festivals, vacances...recomanacions de seguretat i prevenció davant possibles situacions d’emergència, així com informació pràctica sobre feina durant aquesta època de l’any.

 

 

 

Actualitat Dissabte, 21 de juliol de 2018

 
 • Informa’t bé del temps a les muntanyes (19.07.2018)

  El portal Meteomuntanya proporciona a escaladors, esquiadors, senderistes, excursionistes i amants d’activitats a l’aire lliure en general una informació meteorològica exhaustiva sobre les muntanyes catalanes.

 • Biblioplatges, bibliopiscines, booktrailers, #BiblioEstiuRevistes... lectura, estiu i premis! (18.07.2018)
  Aquest estiu, sol, platja, piscina i...llibres. Les biblioteques públiques de Catalunya s’adapten a l’estació i continuaran estant a prop teu oferint-te el seu catàleg a les platges i piscines d’arreu de Catalunya durant tota la temporada estiuenca. Enguany pots participar a les diferentes iniciatives i concursos al voltant de la lectura que organitzen les biblioteques! T'ho expliquem!
 • Premis Recerca Jove (PRJ 2018)   (13.07.2018)

  Si ets alumne de 3er o 4t d’ESO, batxillerat o cicles formatius, el teu treball de recerca d’aquest darrer curs pot ser candidat als premis. Es premien un total de 77 treballs de qualsevol temàtica per fomentar l’esperit científic, 7 dels quals relacionats amb temàtiques especialitzades: esport, cultura de la pau, educació, turisme i conservació del patrimoni, llengua i dret...consulta les condicions i tramita la sol·licitud a la pàgina web de l’AGAUR (Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca). Tens temps per presentar el teu treball fins al proper 4 d’octubre.

 • Consells de salut per a l'estiu   (12.07.2018)

  L’estiu és època de piscines i platges, de càmping i excursions, de viatges, de festes majors, però també de sobreexposició al sol, intoxicacions, picades ... Al Canal Salut trobaràs consells i recomanacions per a un estiu saludable. Gaudeix-lo i no deixis que res te l’esguerri!

 • Necessites trobar un nou allotjament? (10.07.2018)
  Al setembre, amb el nou curs, moltes persones joves han d'allotjar-se en habitatges més propers als centres educatius. L'allotjament presenta opcions diverses per a necessitats diverses. Troba la teva!

Agenda d'activitats per a joves