Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Hàbits cibersaludables

Hàbits cibersaludablesDades segures, privacitat, frau digital, civisme digital, actualització de dispositius, amb aquests 5 temes en Centre Internet + Segura del Cesicat s'engega una campanya amb consells i bones pràctiques perquè la nostra relació amb Internet i les noves tecnologies sigui segura.

 

 

 

Actualitat Dimecres, 19 de desembre de 2018

 
 • Viu el Nadal als pessebres vivents (18.12.2018)

  T’agradaria viatjar en el temps per celebrar el Nadal al bell mig de Betlem? No et cal fer impossibles. Apropa’t a algun dels pessebres vivents que es fan arreu de Catalunya i entra en escena.

 • Connecta't al voluntariat, l'acció que torna   (18.12.2018)

  Quan comences un voluntariat, canvies la vida de moltes persones i moltes persones canvien la teva. Sabies que hi ha tants tipus de voluntariat com voluntaris? Gent gran, esports, lleure, discapacitats, medi ambient, cultura... més de 500.000 persones fan voluntariat a Catalunya, suma-t'hi! Ara tens una plataforma tecnològica que aglutina l'oferta de les entitats existents on pots trobar l'activitat que sigui com tu. T'hi apuntes?

 • Acomiada l'any fent esport amb les Curses dels Nassos i de Sant Silvestre (17.12.2018)

  Amb el final d’any arriben les tradicionals curses populars dels nassos i de Sant Silvestre arreu de Catalunya. Una manera d’acabar l’any fent esport i, de passada, fer passar una mica el fred. N'hi ha de diferents distàncies i categories, fins i tot, alguna es fa nedant! T'animes?

 • Nova convocatòria d’acreditació de competències professionals (14.12.2018)
  El procediment d’avaluació es durà a terme en centres d’Innovació i Formació Professional del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i en altres entitats col·laboradores. Pots presentar la sol·licitud telemàticament a partir del 15 de desembre.
 • Afectes secundaris, la nova exposició de la Sala d'Art Jove   (14.12.2018)

  Com podem reactivar els processos de projectes fets en un altre moment i context? Fins a quin punt el medi afecta el projecte, o a l'inrevés; pot un projecte artístic contaminar un sistema? Miguel Ayesa i Luca Rullo, Benzo, Coco Design, Lara Fluxà i Tatiana Muñoz són els joves artistes que intenten respondre a aquestes preguntes amb els seus projectes a la nova exposició de la Sala d'Art Jove. Una aposta pels processos més que pels resultats amb encreuaments de línies temporals i relats que es contaminen entre ells. Receptes i anècdotes compartides, llistes de música i objectes que caben en una butxaca, per anar amunt i avall, seguir rodant. La Sala d'Art Jove i Lo Pati Centre d'Art de Terres de l'Ebre han coproduit aquesta exposició en el marc de la convocatòria Art Jove. Visiteu-la fins al 22 de febrer!


Agenda d'activitats per a joves