Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Biblioplatges, bibliopiscines, booktrailers, #BiblioEstiuRevistes... lectura, estiu i premis!

Biblioplatges, bibliopiscines, booktrailers, #BiblioEstiuRevistes... lectura, estiu i premis! Aquest estiu, sol, platja, piscina i...llibres. Les biblioteques públiques de Catalunya s’adapten a l’estació i continuen a prop teu oferint-te el seu catàleg a les platges i piscines d’arreu de Catalunya durant tot l'estiu. Enguany pots participar a les diferents iniciatives i concursos al voltant de la lectura que organitzen les biblioteques! T'ho expliquem!

 

 

 

 

Actualitat Dimarts, 21 d'agost de 2018

 
 • Torna l’Escola d’Estiu del Voluntariat potenciant la comunicació (21.08.2018)
  La 19a edició de l’Escola d'Estiu del Voluntariat (EEV) tindrà lloc el proper 19 de setembre al Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra amb un nou format. En un mateix dia es programen totes les formacions, que enguany tindran com a fil conductor potenciar la comunicació de les entitats. L’EEV s’adreça a persones majors d’edat adscrites a una entitat sense ànim de lucre. Les inscripcions són obertes.
 • Nou Cicle d’activitats i assessorament sobre habitatge per a joves   (20.08.2018)

  Entre els propers mesos de setembre i octubre l’Oficina Jove Calàbria de Barcelona i altres Punts infoJOVE de la ciutat t’ofereixen assessorament i informació sobre lloguer assequible, contractes i factures, habitatge públic... A principis de setembre et podràs inscriure a les activitats que t'interessin en el web de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta quarta edició del Cicle sobre l’habitatge, passa, passa que veuràs el piset!

 • B-resol, l’app per lluitar contra l’assetjament escolar (10.08.2018)
  Si mai has patit o presenciat assetjament escolar i no t’has atrevit a denunciar-ho, ara hi ha una aplicació mòbil per alertar d’aquestes situacions d’una manera immediata, segura i anònima, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Durant el curs passat, la Diputació de Barcelona va posar a disposició de setanta cinc instituts de la demarcació aquesta aplicació en una prova pilot. La coneixes?
 • #YouthDay 2018: espais segurs per a la joventut (10.08.2018)
  Gairebé 1800 milions de persones al món tenen entre 10 i 24 anys, la generació jove més nombrosa de la història, però 1 de cada 10 viu en zones en conflicte i 24 milions d’elles no poden anar a escola. La inestabilitat política i econòmica afavoreixen l’aïllament social dels joves. El Dia Internacional de la Joventut 2018 proclama la necessitat d’espais segurs perquè les persones joves puguin participar i expressar-se en societat.
 • Es convoca el Premi Interuniversitari Colònies i Educació 2019 (10.08.2018)
  Ja s'ha convocat la tercera edició del Premi Interuniversitari Colònies i Educació, amb el qual es vol donar reconeixement als estudis i la recerca sobre les estades educatives dels infants i joves a les cases de colònies de Catalunya. Si els teus estudis universitaris estan relacionats amb l’educació, la formació del professorat, la pedagogia, l’educació social, el treball social, l’activitat física esportiva o la gestió cultural, al setembre quan comencis el curs pots triar que el contingut d'algun dels teus treballs acadèmics, en especial el TFG (Treball de Fi de Grau), versi sobre el tema del Premi i presentar-lo fins al 30 de juny de 2019.

Agenda d'activitats per a joves