Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Oberta la convocatòria del Concurs de Fotoperiodisme Jove Clic'15 Oberta la convocatòria del Concurs de Fotoperiodisme Jove Clic'15 Aquest concurs us dóna l’oportunitat de donar el salt de les fotografies de carrer casuals o vídeos casolans a projectes més seriosos i amb un gran valor social. El període de presentació de treballs i projectes finalitza el 28 de maig de 2015. 

Actualitat Dimarts, 21 d'abril de 2015

 
 • Programa FIT4JOBS (21.04.2015)
  Aquest programa et dóna l’oportunitat de formar-te en tecnologies i competències transversals per poder treballar en el sector de les TIC, sigui quin sigui el teu currículum acadèmic. Si encara no has pres la decisió de com vols que sigui el teu futur o vols reorientar la teva carrera professional, pren nota.
 • Recicla cultura (20.04.2015)
  S’acosta el dia de Sant Jordi, aquesta festa tan nostra, plena de simbolisme, de regalar o compartir cultura i d’expressió dels nostres sentiments cap a la persona estimada. Enguany et proposem una forma diferent de viure Sant Jordi, sentir-te més protagonista i, alhora, contribuir a la integració de les persones nouvingudes a casa nostra. Com? Continua llegint...
 • I després de l’ESO, què? Fes un cop d’ull! (17.04.2015)
  Saps què vols estudiar però no tens clar com accedir als estudis que t’interessen? No tens clar què estudiar després de l’ESO? El Departament d’Ensenyament posa al teu l’abast un conjunt d’infografies que et guiaran en el teu l’itinerari acadèmic un cop hagis acabat l’ESO. Tota la informació necessària la tens a cop d’ull!
 • La primavera també és un festival (16.04.2015)
  La sang no és l’única cosa que la primavera ens altera. Amb la bonança del temps, temperatures més suaus i els dies més llargs, tornem a revifar, amb més ganes de fer coses i retrobar-nos amb una de les nostres afeccions preferides: els festivals de música.
 • Camps de treball. Te’ls perdràs? (13.04.2015)
  La teva edat està entre 14 i 29 anys? Tens ganes de passar un estiu diferent, solidari i inoblidable? T’apassiona el patrimoni, la cultura, el medi ambient, l’àmbit social? Aleshores, la teva millor opció és apuntar-te a un camp de treball. Enguany s’ofereixen 997 places per a 82 camps de treball a Catalunya i la resta de l’Estat. Pots fer la preinscripció des d’avui a les 12h i fins al 20 d’abril a les 12h.

Agenda d'activitats per a joves