Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Vols anar a un camp de solidaritat? Ara és el moment d’informar-te!

Vols anar a un camp de solidaritat? Ara és el moment d’informar-te! Si estàs pensant en viure unes vacances d’estiu diferents, ajudant els altres a diversos països d’arreu del món, ja pots assistir a les xerrades informatives que han programat les entitats que organitzen les estades.

 

 

 

 

Actualitat Dimarts, 21 de febrer de 2017

 
 • Vols participar en un càsting ben sexy? (21.02.2017)
  La productora Setmàgic Audiovisual en coproducció amb Televisió deCatalunya i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona estan treballant en l’actualitat en el projecte “SEXIS” i busquen joves per participar-hi. T'apuntes?
 • És temps de Carnestoltes! (17.02.2017)
  Febrer és sinònim de Carnestoltes, temps de màscares, disfresses i festa. Posa-li màscara al fred, disfressa les teves preocupacions i surt al carrer omplint de calor, marxa i bon rotllo les cercaviles i les rues. Aquests dies tot és permès. Dins d’un ordre, és clar...
 • Estades a l’estranger: intercanvis, camps de treball, convivències amb famílies i més (15.02.2017)

  Existeixen multitud d’opcions en el moment que ens plantegem fer algun tipus d’estada a l’estranger, tant per a joves majors d’edat com per als qui encara no ho sou. T’informem de les opcions disponibles perquè decideixes què necessites i què et convé més.

 • El Consell Nacional de la Joventut programa tallers arreu de Catalunya per redactar la 4a Carta Catalana de la Joventut (14.02.2017)
  El procés participatiu involucrarà a més de 600 persones joves de tot el territori català per debatre i presentar propostes en torn de 12 eixos temàtics. La carta serà una eina per incidir políticament en la consecució de les reivindicacions juvenils i impulsar els models socials pels quals aposten les persones joves.
 • Tens passió per la tecnologia? EURECAT: més que una feina (10.02.2017)
  Si ets jove, estàs cercant la teva primera experiència laboral i t’apassiona la tecnologia, el Centre Tecnològic de Catalunya EURECAT t’ofereix l’oportunitat d’aconseguir-ho. Fes-te amb una de les 100 places per a la realització de pràctiques professionals que ofereixen!

Agenda d'activitats per a joves