Accés al contingut Accés al menú de la secció

Connecta't

.

No t'ho perdis!

Cursos, cursets i tallers
Cursos, cursets i tallers Moltes entitats, públiques i privades, lucratives i sense ànim de lucre, organitzen cursos, cursets i tallers de tot tipus i en tots els àmbits. T'oferim enllaços a alguns cercadors de cursos que et poden orientar en la cerca. Segur que hi ha un curs per a tu.

NO ET PERDIS LES NOVETATS DEL CARNET JOVE

Escola d'escriptura - Cursos d'hivern 2015
Escola d'escriptura - Cursos d'hivern 2015
L'Escola d'Escriptura t'ofereix aquest hivern més de 60 cursos presencials i també els cursos virtuals "Narrativa" i "Redacció i estil". Matricula't ja amb els teus descomptes CJ!!
.
Tastautors 2015 a Cardedeu
Tastautors 2015 a Cardedeu
Fins al 30 de gener arriba una nova entrega del Tastautors: el cicle de música que acosta propostes musicals de petit format i d’arreu dels Països Catalans a Cardedeu.


Propostes

Actualitat Dilluns, 26 de gener de 2015

 
 • Voleu fer unes “Vacances en família”? (19.01.2015)
  Pares, mares, si residiu a Catalunya i teniu fills menors de 18 anys ja us podeu preinscriure a les “Vacances en família” que us ofereix la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).
 • Marató de Donants de sang 2.0 de Catalunya, la Marató que salvarà vides (02.01.2015)
  Els catalans i les catalanes han mostrat en moltes ocasions el seu tarannà solidari. En aquesta ocasió la Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya us convida a participar i compartir la vostra sang de la manera més social.
 • Estrena l’XD Young Fest (23.12.2014)
  Tens plans per aquestes vacances de Nadal? T’interessen els esports, la tecnologia, la música? Vols un Nadal diferent, més enllà, de les compres, els dinars copiosos i el “Fum, fum, fum”? Deixa't sorprendre pel primer festival pensat especialment per a tu! És l’XD Young Fest que reuneix en un únic espai tot allò que t’agrada: esports extrems, tecnologia, gaming, música i tendències. Aquest dissabte 27, a les 11 h, obre portes al Palau 8 del recinte de Montjuïc, a la Fira de Barcelona.
 • Les teves joguines oblidades encara poden il·lusionar (19.12.2014)
  De vegades desitgem amb intensitat allò que no tenim, però ens en cansem o oblidem ràpidament quan ja ho tenim. Segur que a casa teva tens joguines que van ser objecte de desig i que ara ja no fas servir, oblidades en l’obscuritat d’un calaix o un bagul. Però aquestes joguines encara tenen prou vida i energia per tornar a il·lusionar a altres nens i nenes.
 • I tu, ja fas VxL? (04.12.2014)
  No cal que siguis profe de català; Ni que tinguis cap titulació; Tampoc, que siguis un/a crac de la llengua. Només cal que siguis catalanoparlant i hi dediquis una hora a la setmana, durant un mínim de 10 sessions. Si t’agrada escoltar, conèixer gent nova i compartir emocions, aquí hi tens el teu lloc. I d’altra banda, si ets un/a jove que vols o necessites guanyar fluïdesa en català, no t’agradaria trobar algú amb qui poder practicar de forma relaxada, per perdre la vergonya, sense l’obligació d’haver d’anar a classe o que algú t’examini? Si t’identifiques amb alguna d’aquestes dues situacions, tu pots formar part d’una parella lingüística. T’expliquem què és el Voluntariat per la Llengua, VxL.