Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

El Clic de Fotoperiodisme Jove 2015 ja té guanyadors El Clic de Fotoperiodisme Jove 2015 ja té guanyadors D’entre les propostes que s’han presentat enguany al Clic de Fotoperiodisme Jove, el jurat ja ha triat les obres guanyadores en les 3 categories del concurs: fotoperiodisme, audiovisual i beca fotoperiodística. Vols saber quines són? 

Actualitat Dissabte, 05 de setembre de 2015

 
 • Les idees més brillants del concurs #selfidees (04.09.2015)
  Ara que ja us heu espremut el cervell, que us ha vingut una idea genial en el moment i en el lloc més insòlit, que us heu fet un munt de selfies fins que heu triat el millor i que heu nominat a familiars i amics, ja podeu saber si sou guanyadors o guanyadores de concurs més creatiu de l’estiu: #selfidees.
 • Ja us podeu apuntar al programa “Delegats i delegades en 3D” per al curs 2015-2016 (04.09.2015)
  Si estudies secundària a Catalunya el teu centre educatiu té fins al dia 2 d’octubre per inscriure’s al programa “Delegats i Delegades en 3D”. No saps què és? Continua llegint i t’ho expliquem!
 • Tot un cap de setmana de màgia i bruixeria! (21.08.2015)
  Viu un cap de setmana de bruixes, foc, espectacles, correfocs, actuacions musicals i teatrals i esoterisme! Del 28 al 30 d’agost, la festa de l’Aquelarre de Cervera et convida a gaudir de nits plenes de màgia pels carrers medievals de la vila.
 • Sabies que...el teu currículum pot marcar la diferència? (17.08.2015)
  És possible que estiguis cercant feina i saps que no estàs sol, hi ha molts joves com tu a la recerca de feina, en molts casos, la primera feina. T’expliquem com fer que el teu currículum destaqui sobre la resta i marqui la diferència.
 • eBiblio Catalunya, nou servei públic de préstec de llibres digitals (07.08.2015)
  Si t’agrada llegir en format electrònic i tens el carnet d’alguna de les biblioteques públiques catalanes ara tens a l’abast el nou servei eBiblio Catalunya. Segueix llegint, segur que t’interessa!

Agenda d'activitats per a joves