Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Vine al cau, vine a l’esplai, “Uns dissabtes a la tarda molt especials”

Vine al cau, vine a l’esplai, “Uns dissabtes a la tarda molt especials” Jocs, tallers, gimcanes, música, descobertes de l’entorn, espais de reflexió i debat... tot això i molt més és el que fan especials els dissabtes a la tarda gràcies als esplais i caus de Catalunya. Si vols viure aquesta experiència en primera persona apunta-t’hi.

 

 

Actualitat Dilluns, 23 d'octubre de 2017

 
 • Guia d’Atenció a la Discapacitat a la Universitat 2017 (20.10.2017)

  La guia recull els serveis que 77 universitats de l’Estat espanyol ofereixen als estudiants amb discapacitat. Un recurs interessant per aquest col·lectiu a l’hora d’escollir universitat.

 • Renda garantida de ciutadania   (18.10.2017)

  Des del passat 15 de setembre es pot demanar aquest ajut impulsat pel Govern de la Generalitat i creat perquè ningú a Catalunya estigui per sota del llindar de la pobresa. Aquest programa també incorpora diverses accions per promoure la inserció (cap al món) laboral de les persones en situació de vulnerabilitat. Les persones ( majors de 23 anys i ) que compleixin els requisits, un cop demanada cita prèvia, poden sol·licitar la prestació a l’oficina corresponent, (Oficina de Treball (SOC), Oficina d’Atenció Ciutadana o Oficina d’Afers Socials i Famílies (OASF)) que es trobarà indicada en la citació.

 • Ficcions, l’aventura de crear històries (17.10.2017)
  Si t’agrada llegir i t’apassiona crear històries ja et pots apuntar al “Ficcions”, un concurs on podràs demostrar les teves habilitats literàries i guanyar una PlayStation, un iPhone, iPods, Smartphones i més. Si vols saber com acaba la història, segueix llegint!
 • Torna la campanya “Escena 25” enguany amb l'eslògan "Deixa de fer likes i comença a fer lives!" (11.10.2017)
  Una tardor més quedem al teatre, o a un concert, o a un espectacle de dansa, i, per què no? també al circ! Gràcies a campanyes com “Escena 25”, podràs accedir al teu espectacle preferit sense haver de rascar-te gaire la butxaca.
 • Projectes joves amb premi (10.10.2017)
  A la tardor, formar part d’una associació juvenil o d’un grup de joves i tenir un bon projecte pot tenir premi. Amb les convocatòries del Concurs 1% per a projectes sobre drets sexuals i reproductius i dels Premis Ateneus 2017, les vostres iniciatives es poden convertir en projectes reals. Voleu saber-ne tots els detalls?

Agenda d'activitats per a joves