Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Youth4EJ, joves i justícia ambiental

Youth4EJ, joves i justícia ambientalSi t’indignen les injustícies mediambientals, ara tens un espai on poder-les denunciar i difondre: l’Observatori contra la Injustícia Mediambiental Youth4EJ, en el marc del projecte europeu SAME WORLD. El coneixes?

 

 

 

Actualitat Dimecres, 28 de juny de 2017

 
 • Publicació de l’oferta final per a batxillerat i cicles formatius per al proper curs (28.06.2017)
  El 30 de juny, el Departament d’Ensenyament publica l’oferta final per a batxillerat i cicles de formació professional de grau mitjà, i l’11 de juliol la de cicles formatius de grau superior. Les matriculacions s’inicien el 4 de juliol.
 • Dia per l'Alliberament LGTBI (28.06.2017)
  El 28 de juny, també conegut com a Dia de l'Orgull Gai, es commemora el dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, homes i dones Bisexuals i Transexuals . Enguany amb el lema “Estima i sigues com vulguis”.
 • L’estiu és un festival (juny/juliol) (27.06.2017)

  Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. Tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.

 • El Parkour, dels carrers als Jocs Olímpics de Tokyo? (27.06.2017)
  La Federació Internacional de Gimnàstica (FIG) va aprovar al maig una nova disciplina inspirada en el parkour per tal de captar l’interès del públic més jove.
 • El culte al cos (26.06.2017)

  Qui no s'ha preocupat mai per la forma del seu cos? I quan ho hem fet, ha estat per salut, per estètica o per les dues coses? Quina és la diferència entre el cos que tenim i el cos que percebem que tenim? Mentre que el nostre cos com a organisme és objectivable, mesurable i té uns límits molt precisos, el nostre esquema corporal, és a dir, la imatge subjectiva que tenim del nostre cos, depèn de factors com ara allò que fitem davant del mirall, l'estat anímic, les nostres idees i pensaments, tot allò que hem après, etc., factors que de vegades poden dur-nos a obsessionar-nos per la nostra imatge.


Agenda d'activitats per a joves