Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Les aplicacions, nova eina per trobar la teva pròxima feina

Les aplicacions, nova eina per trobar la teva pròxima feina Als mètodes tradicionals de tota la vida, als portals d’ofertes laborals, o a les xarxes socials, s’afegeix una nova opció per ajudar-nos en la feixuga feina de cercar feina: les aplicacions mòbils. Les noves aplicacions estan pensades per a tu. Les coneixes?

 

 

 

 

 

Actualitat Dissabte, 01 d'octubre de 2016

 
 • Torna la campanya “Escena 25” (27.09.2016)
  Una tardor més quedem al teatre, o a un concert, o a un espectacle de dansa, i, per què no? també al circ! Gràcies a campanyes com “Escena 25”, podràs accedir al teu espectacle preferit sense haver de rascar-te gaire la butxaca.
 • Guies de conversa universitària, l’app per fer-te entendre arreu del món (22.09.2016)

  Ajuda! Help! ¡Ayuda! Aider! Aiuto! Ajudar! Hilfe! 帮助!помогите! Ajuda! לעזור! Si ets nouvingut/da a Catalunya o has marxat a estudiar a una universitat estrangera i encara vas una mica peix amb l’idioma, l’app de les Guies de Conversa Universitària et dóna un cop de mà per fer-te entendre i guanyar seguretat.

 • Ja et pots apuntar al cau o a l’esplai! (15.09.2016)
  Ha començat l’escola, les activitats extraescolars, els deures i la rutina, però entre tantes obligacions, també hi ha temps per al lleure. Una de les millors maneres d’aprofitar-lo i passar-s’ho be és apuntar-se a algun dels 525 centres d’esplais i 223 agrupaments escoltes actius que hi ha a Catalunya. Véns?
 • Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 (13.09.2016)
  Sota el lema europeu “Mobilitat intel·ligent. Economia potent” del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016, a la recerca de noves formes de mobilitat més saludables.
 • Properes convencions d'emprenedoria arreu d'Europa (12.09.2016)
  Intel·ligència artificial, smart cities, històries de negocis d’èxit i d’altres d’empreses que no van reeixir...són temes que es discutiran en les diferents trobades que el proper mes d’octubre es celebraran a Brussel·les i a diferents universitats europees. T’hi apuntes?

Agenda d'activitats per a joves