Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

TEl Consell Nacional de la Joventut programa tallers arreu de Catalunya per redactar la 4a Carta Catalana de la Joventut

El Consell Nacional de la Joventut programa tallers arreu de Catalunya per redactar la 4a Carta Catalana de la Joventut El procés participatiu involucrarà a més de 600 persones joves de tot el territori català per debatre i presentar propostes en torn de 12 eixos temàtics. La carta serà una eina per incidir políticament en la consecució de les reivindicacions juvenils i impulsar els models socials pels quals aposten les persones joves.

 

 

 

 

Actualitat Dilluns, 27 de febrer de 2017

 
 • Joves i Mobilitat (27.02.2017)
  El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat vial i la conducció, alhora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.
 • És temps de Carnestoltes! (24.02.2017)
  Febrer és sinònim de Carnestoltes, temps de màscares, disfresses i festa. Posa-li màscara al fred, disfressa les teves preocupacions i surt al carrer omplint de calor, marxa i bon rotllo les cercaviles i les rues. Aquests dies tot és permès. Dins d’un ordre, és clar...
 • Taula rodona sobre Joves i tecnologies mòbils per contribuir als reptes globals (23.02.2017)
  L’objectiu de la taula rodona és donar a conèixer algunes experiències d’èxit i poder, generant un debat sobre la potencialitat dels joves en l'ús de les noves tecnologies, a fi de plantejar i resoldre problemàtiques vinculades a reptes globals del nostre temps.
 • L’agenda del teu futur (23.02.2017)
  Cada any, durant els mesos de març i abril, se celebren arreu del territori diversos salons i fires on t’informaran i assessoraran sobre els estudis que es poden cursar a Catalunya i també fora de Catalunya. Pren nota del calendari d’aquests esdeveniments!
 • Ets sents compromès amb el medi ambient? (22.02.2017)
  L’Oficina del Voluntariat Ambiental de Catalunya, creada recentment, et facilita la participació en programes de voluntariat ambiental. Constitueix un punt de trobada de persones voluntàries, entitats ambientals i altres col·lectius que vulguin treballar en favor del medi ambient.

Agenda d'activitats per a joves