Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Renda garantida de ciutadania

Renda garantida de ciutadania Des del passat 15 de setembre es pot demanar aquest ajut impulsat pel Govern de la Generalitat i creat perquè ningú a Catalunya estigui per sota del llindar de la pobresa.

 

 

 

Actualitat Dimarts, 21 de novembre de 2017

 
 • Black Friday, Cyber Monday... i després el Giving Tuesday (21.11.2017)
  La celebració del Divendres Negre (Black Friday) i del Ciberdilluns, dos esdeveniments relativament recents a casa nostra, ens convida a una marató de consumisme. Però hi ha un altre que ens convida a la solidaritat, el Giving Tuesday.
 • Iniciatives pel dret a l’alimentació. El Gran recapte 2017. (17.11.2017)
  Podem col·laborar en la lluita pel dret a l’alimentació al llarg de tot l’any mitjançant diverses campanyes i entitats. Els dies 1 i 2 del proper mes de desembre, la vuitena edició de la coneguda campanya El Gran recapte reivindica el paper de la voluntat per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.
 • Descobriu el dia a dia de les professions a les universitats catalanes (16.11.2017)
  Economia, medicina, periodisme, traducció i interpretació, infermeria, arquitectura, matemàtiques, filosofia, enginyeria, ciències ambientals, bioquímica o dret, són alguns dels estudis universitaris que ofereixen les universitats catalanes. Si voleu experimentar en primera persona el dia a dia de diferents professions, les universitats posen al vostre abast un ampli ventall d’activitats i tallers pràctics per facilitar la transició de la secundària a la universitat.
 • L'ús responsable dels antibiòtics té beneficis per a tothom (15.11.2017)

  El 18 de novembre és el Dia Europeu per a l'ús prudent dels antibiòtics. Ens ajuden a combatre les malalties infeccioses però el seu abús pot comportar l’efecte contrari. Els antibiòtics es prenen cada cop més sovint i sense control, creant un munt de resistències que no ens beneficien gens. Aquí et donem les claus del problema i la importància de fer un bon ús d’aquests medicaments.

 • Lliga de Debat Universitària, l'art de convèncer amb l'oratòria (14.11.2017)
  Si sou d'aquelles persones que us agrada escoltar i que us escoltin, debatre sobre qualsevol tema i no us espanta parlar en públic us proposem el següent repte: la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives. La Lliga és una bona oportunitat de posar en pràctica les vostres habilitats oratòries i parlar sobre temes d'actualitat. Si curseu una carrera universitària podeu apuntar-vos per equips a aquesta iniciativa fins al 24 de novembre.

Agenda d'activitats per a joves