Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Torna la

Torna la "Festa del cinema" Per onzena vegada, torna la campanya avalada per l’aclaparador èxit d’edicions anteriors amb la intenció de continuar rebentant les estadístiques d’afluència d’espectadors i omplir de gom a gom les sales de cinema els dies 24, 25 i 26 d'octubre.

 

 

 

Actualitat Dimecres, 26 d'octubre de 2016

 
 • Amb WiFox portaràs les contrasenyes WIFI d’aeroports de tot el món a la butxaca (26.10.2016)

  De vegades quan arribes a un aeroport saps quan entres, però és difícil saber quan sortiràs. Per cobrir el temps d’espera segurament agafaràs el telèfon mòbil mentre prens un cafè. Ja saps quina és la contrasenya WIFI d’aquell aeroport?

 • Què celebres, la castanyada o Halloween? (26.10.2016)

  És tradició que a Catalunya, la vigília de Tots Sants, es mengin castanyes i panellets, i es begui vi dolç. Aquest costum, però, va deixant pas a la celebració del Halloween anglosaxó i altres festes multitudinàries. Ja saps com ho celebraràs?

 • Has provat de prendre apunts amb una aplicació? (25.10.2016)

  Malgrat que encara existeixen algunes reticències, la introducció i presència de les noves tecnologies a les aules proposant noves metodologies i formes d’aprenentatge ja és una realitat. Prendre apunts és segurament la tasca més habitual que has de dur a terme cada dia com a estudiant. Has pensat en jubilar el paper i el boli?

 • La joventut gitana reclama el seu lloc a les aules amb CampusRom (21.10.2016)
  Si curses estudis universitaris, t’has parat a pensar quants joves d’ètnia gitana hi ha a la teva classe? Ser gitano o gitana al segle XXI no és fàcil. Sovint, la discriminació, els prejudicis i el racisme formen part de la vida diària de la comunitat gitana, i això fa que les oportunitats educatives o laborals s’esvaeixin fàcilment o ni tan sols arribin a aquest col·lectiu. La joventut gitana es reivindica amb la creació de la Xarxa Universitària Gitana de Catalunya – CampusRom.
 • Esperança.cat, l’app que escolta els joves (20.10.2016)

  En els teus moments més baixos o en els dies més negres, aquesta aplicació gratuïta vol recolzar-te, sigui quin sigui el motiu de la teva angoixa.


Agenda d'activitats per a joves