Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Feina Activa app

Feina Activa appSabies que el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha posat a la teva disposició una aplicació per poder accedir a la major part de les ofertes de feina que es publiquen a Catalunya? Aquesta app ha estat dissenyada per poder fer tota la gestió de la cerca de feina en l'entorn del portal Feina Activa, mitjançant el teu dispositiu mòbil.

 

 

 

Actualitat Diumenge, 25 de juny de 2017

 
 • Nit de revetlla   (23.06.2017)

  Tot a punt per donar la benvinguda a l’estiu. Els petards, la coca de Sant Joan, el cava i l’envelat, on anireu a ballar fins que surti el sol. Però cal no oblidar el seny per gaudir plenament de la festa, i de l’endemà.

 • Un estiu amb bici (22.06.2017)

  Si hi ha un mitjà de transport que sembla pensat per a l’estiu, aquest és la bicicleta. Ens dona autonomia i mobilitat, alhora que ens permet gaudir del paisatge, sentir la brisa a la nostra pell, tot arribant a indrets de difícil accés amb altres mitjans de transport.

 • Es posa en marxa el Kastanya.cat 2017 (20.06.2017)
  Si t’agrada la música, cantes en català o occità i tens el teu propi grup, sigui de l'estil que sigui, ja et pots apuntar a la segona edició del projecte Kastanya.cat, de foment de l’ús del català i l’occità mitjançant la música. Fes sentir la teva veu i aprofita per donar-te a conèixer!
 • Skate Parks a Catalunya (19.06.2017)

  Si el teu rotllo és l’urban lifestyle i portes un rider o roller a dins teu, t’agradarà saber que a Catalunya hi han moltes instal·lacions on practicar els sports urbans en les seves diverses modalitats: skate, bmx, inline, scooter, longboard…

 • La 18a Escola d’Estiu del Voluntariat obre les portes (16.06.2017)
  Un any més, i ja són 18 edicions de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) obrint les seves portes a totes aquelles persones interessades a formar-se en el món del voluntariat. Voluntaris/àries de base, coordinadors/es de voluntariat i dirigents tenen al seu abast més d’una trentena de cursos per créixer i apoderar-se, tant en entitats de voluntariat, com en el món associatiu.

Agenda d'activitats per a joves