Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Nou Pack Jove 2019 per als titulars del Carnet Jove

Nou Pack Jove 2019 per als titulars del Carnet JoveSi ets titular del Carnet Jove ja tens disponibles els vals del Pack Jove 2019! El Pack està format per més de 160 vals de descompte d’un sol ús, exclusius pels titulars del Carnet Jove, i valorats en més de 2.500€.

 

 

 

Actualitat Dijous, 24 de gener de 2019

 
 • ESC Neu, gaudeix de l’hivern amb la Xanascat   (23.01.2019)

  Apunta’t a esquiar, fer snow, passejar amb raquetes, fotografiar paisatges blancs, construir un iglú...consulta les propostes de la xarxa jove d’albergs de Catalunya. Hi trobaràs un ampli ventall d'activitats amb descomptes i promocions, paquets tancats o a mida, com més et convingui.
  Escapa't a la neu i experimenta l’hivern en plena natura!

 • Dia Mundial de l’educació ambiental (23.01.2019)
  Prendre consciència del nostre medi és el primer pas per actuar de forma adequada sobre ell i per resoldre els problemes ambientals presents i futurs. Per promoure-ho, cada 26 de gener celebrem el Dia Mundial de l’educació ambiental.
 • Biblioteques i joves, a la recerca del vincle perdut (23.01.2019)

  Vas sovint a la biblioteca del teu barri? Només hi vas de tant en tant perquè no t’hi acabes de trobar a gust? No has trepitjat mai una biblioteca perquè creus que no té res per oferir-te? Hi anaves de petit/a, però ara ja no hi vas? La secció infantil ja no és per a tu i no trobes el que t’agrada a la secció d’adults? Les biblioteques i els joves necessiten trobar un vincle que els uneixi i la figura del bibliotecari juvenil pot ser la solució.

 • Més enllà de les “mates”: educació emocional contra l’abandonament escolar   (22.01.2019)

  Segons la llei és obligatori anar a l’escola fins als 16 anys, però si arribada a aquesta edat no s’ha acabat l’ESO, l’alumne té dret a abandonar el circuit educatiu. És l’anomenat fracàs escolar, la no consecució del títol oficial en acabar l’ensenyament obligatori, que s’acostuma a atribuir a la incapacitat de l’estudiant per prosseguir els seus estudis, encara que les causes poden ser ben diferents. Tot i que en els darrers cinc anys s’ha aconseguit reduir la taxa d’abandonament en més de 7,5 punts, i augmentar la taxa de graduació (nombre d’estudiants de 4t d’ESO graduats sense assignatures pendents), encara hi ha molt feina per fer. Des del blog “Joves a contracorrent”, un espai impulsat pel diari d’investigació Crític amb la col·laboració de l’Observatori Català de la Joventut, de l’Agència Catalana de la Joventut, es detallen les dades concretes i les iniciatives públiques i privades per abordar aquesta qüestió. Posar en valor i incidir en l’educació emocional, a banda de l’acadèmica, té un impacte positiu en joves i famílies i, en alguns casos, pot convertir joves en referents que marquin el camí a les properes generacions.

 • Curses amb valor afegit (18.01.2019)
  Córrer està de moda, una moda molt saludable. A més, participant en algunes curses pots treure altres beneficis, tant per a tu com per als altres. Aquí tens algunes propostes. Corre, les inscripcions son obertes!

Agenda d'activitats per a joves