Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Torna la campanya “Escena 25” Torna la campanya “Escena 25” Aquesta tardor quedem al teatre, o a un concert, o a un espectacle de dansa, i, per què no? també al circ! Gràcies a campanyes com “Escena 25”, podràs accedir al teu espectacle preferit sense haver de rascar-te gaire la butxaca. 

Actualitat Dimecres, 07 d'octubre de 2015

 
 • El tren de l’anglès (07.10.2015)
  Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) endega un programa pilot, que consisteix a organitzar classes gratuïtes d’anglès en alguns dels seus trajectes.
 • Ens ajudes a millorar el Jove.cat? T’escoltem! (02.10.2015)
  Fa uns mesos et vam parlar del nou portal Participa, el portal de participació ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Des d’avui pots donar la teva opinió sobre els continguts del Jove.cat al portal Participa. Ens ajudes?
 • Tradició i artesania a la festa de la Carbonera (25.09.2015)
  T’animes a conèixer l’antic ofici de carboner? Apunta’t a la festa de la Carbonera i descobreix tots els detalls d’una antiga tradició catalana. Un esdeveniment força singular del que pots gaudir de l'1 al 29 d’octubre. T’agraden les festes que rememoren antics oficis?
 • Associated Press et regala més de 100 anys d’història (23.09.2015)
  Aquesta prestigiosa agència de notícies amb col·laboració amb altres empreses com British Movietone posa a la teva disposició la història més recent en vídeo.
 • Tot el que has de saber si busques pis (21.09.2015)
  Amb el setembre, s'acceleren les preparacions per al nou curs i moltes persones han de fer tràmits per a trobar un nou allotjament. Si t'has cansat de llegir anuncis i de navegar per la xarxa sense resultat, no ho donis per perdut!

Agenda d'activitats per a joves