Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Anem de museus per Catalunya amb Visitmuseum!

Anem de museus per Catalunya amb Visitmuseum! De la mateixa manera que no és el mateix gaudir de la música en directe que escoltar-la amb els nostres auriculars o reproductors, no és el mateix visitar un museu de forma virtual des de l’ordinador o la tauleta que viure l’experiència en directe. Amb l'aplicació Visitmuseum trobaràs l’eina de suport per a les teves visites presencials als museus de Catalunya. La coneixes?

 

 

Actualitat Dissabte, 22 d'octubre de 2016

 
 • La joventut gitana reclama el seu lloc a les aules amb CampusRom (21.10.2016)
  Si curses estudis universitaris, t’has parat a pensar quants joves d’ètnia gitana hi ha a la teva classe? Ser gitano o gitana al segle XXI no és fàcil. Sovint, la discriminació, els prejudicis i el racisme formen part de la vida diària de la comunitat gitana, i això fa que les oportunitats educatives o laborals s’esvaeixin fàcilment o ni tan sols arribin a aquest col·lectiu. La joventut gitana es reivindica amb la creació de la Xarxa Universitària Gitana de Catalunya – CampusRom.
 • Esperança.cat, l’app que escolta els joves (20.10.2016)

  En els teus moments més baixos o en els dies més negres, aquesta aplicació gratuïta vol recolzar-te, sigui quin sigui el motiu de la teva angoixa.

 • Sabies que...els bolets són una passió nacional? (19.10.2016)

  Suposem que no et descobrim res de nou si et diem que Catalunya sent una devoció sensacional pels bolets. Però sabies que l'apagallums, el pixacà, el barbut o el peu de perdiu són noms de bolets deliciosos? I sabies que les estrelletes, l'ou del diable i el canari et poden provocar un bon mal de ventre, per no dir que gairebé et poden enviar a l'altre barri? Passió no vol dir campi qui pugui i afició és sinònim de coneixement, per això et fem a mans un tast informatiu que et proporcionarà part d'allò que et cal saber, sobretot si ets caçador o caçadora amateur de bolets. Informa't abans d'agafar el cistell!

 • Torna la "Festa del cinema" (18.10.2016)
  Per onzena vegada, torna la campanya avalada per l’aclaparador èxit d’edicions anteriors amb la intenció de continuar rebentant les estadístiques d’afluència d’espectadors i omplir de gom a gom les sales de cinema els dies 24, 25 i 26 d'octubre.
 • Com t'imagines un món menys sexista? (17.10.2016)
  Us indigna veure anuncis o campanyes publicitàries amb els mateixos rols entre homes i dones de sempre? Si poguéssiu canviar els estereotips a la publicitat, com ho faríeu? Apunteu-vos al concurs (RE)Imagina’t i demostreu que és possible explicar les coses des d’una altra perspectiva.

Agenda d'activitats per a joves