Accés al contingut Accés al menú de la secció

Connecta't

.

No t'ho perdis!

Beques i ajuts a la formació
Beques i ajuts a la formació Totes les administracions amb competències educatives a Catalunya tenen programes de suport econòmic o subvencions als estudiants, des de la Unió Europea als ajuntaments, passant per l'administració de l'Estat espanyol i la del Govern de la Generalitat de Catalunya. Informa-te'n abans de començar el curs acadèmic

NO ET PERDIS LES NOVETATS DEL CARNET JOVE

Fira Mediterrània de Manresa 2014
Fira Mediterrània de Manresa 2014
Vine a la 17a edició de la Fira Mediterrània de Manresa que tindrà lloc del 9 al 12 d’octubre de 2014! Aprofita que amb el teu CJ tens un 20% dte. en l'entrada!!
.
Jazz BCN 2014
Jazz BCN 2014
Vine al 46è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona del 17 d'octubre al 19 de desembre. Tens un 10% de dte amb el teu Carnet Jove. No t'ho perdis!Propostes


ESPAI XARXA
ESPAI PARTICIPA
ESPAI ACTUALITAT

Actualitat Dijous, 02 d'octubre de 2014

 
 • La nit del català més digital (30.09.2014)
  Després de la primera que es va organitzar l’any passat, aquest divendres torna la II Nit de la Llengua al Món Digital. Una vetllada que uneix llengua i tecnologia i que té format de viquimarató, és a dir, sis hores d’una d’edició especialment intensiva de la Viquipèdia. Qui s’hi vulgui sumar, podrà actualitzar els articles relacionats amb els 300 fets més rellevants de la història de la llengua catalana. Si entrar i remenar l’enciclopèdia col·laborativa t’interessa, apunta-t’hi.
 • Tens entre 18 i 25 anys? Vine al teatre o a concerts, t’ho posem fàcil! (25.09.2014)
  Tu que no ets ni una pedra ni un pollastre a l’ast, aprofita tot aquest mes d’octubre per gaudir de les arts escèniques: la campanya Escena25 et dóna 25 euros a bescanviar per una o dues entrades a espectacles de teatre, circ i dansa i a concerts de música.
 • Dia Internacional de la Joventut 2014 (12.08.2014)
  Avui 12 d’agost és el Dia Internacional de la Joventut. Aquesta data va ser instaurada oficialment per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1999 amb la voluntat de fer un reconeixement als i les joves d’arreu del món i de posar de relleu el seu paper en la construcció i la transformació de la societat. Des d’aleshores, cada any, Nacions Unides organitza un acte commemoratiu centrat en algun aspecte d’actualitat i vinculat a la realitat juvenil.
 • Què és el wwoofing? (21.07.2014)
  D’entrada et pot sonar al lladruc d’un gos anglès, però no va per aquí el tema. O potser sí, perquè segur que te’n trobes de gossos. Sigui com sigui, aprofitem la coincidència de dos esdeveniments, que Barcelona és enguany la capital del voluntariat i també que la FAO (l’Organització per a l’Agricultura i l’Alimentació de les Nacions Unides) ha proclamat el 2014 l’Any Internacional de l’Agricultura Familiar, per explicar-te en què consisteix aquest tipus de voluntariat especialitzat en agricultura ecològica i sostenible.
 • Les portes de la Uni (18.06.2014)
  Si ja has decidit que vols iniciar el primer curs d’un grau universitari, ara has de traçar el camí que vols que prengui el teu futur. Fins el 4 de juliol tens temps per a fer la preinscripció a les set universitats públiques catalanes (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Girona, Universitat de Lleida i Universitat Rovira i Virgili) i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, privada

 

Idees

 
 • Busques feina i no saps per on començar?   (20.03.2008)
  Ja saps quins són els teus drets laborals? Has acabat fa poc els estudis i vols fer pràctiques? T'agradaria treballar a l'estranger? Potser a l'administració pública? O t'estimaries més fer una feina pel teu compte? Aquí trobaràs algunes respostes a tots aquests interrogants. I no t'oblidis de mirar les ofertes de treball de la borsa de l'Oficina Jove de Treball.