Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

2018, l’any Fabra, l’any Pedrolo...l’any de tothom

2018, l’any Fabra, l’any Pedrolo...l’any de tothom La Generalitat de Catalunya commemora al 2018 l’Any Fabra i l’Any Pedrolo per reforçar la vitalitat de la llengua catalana normativitzada per Pompeu Fabra, i per donar a conèixer la dimensió de l’obra literària de Manuel de Pedrolo, que va contribuir a normalitzar la lectura en català.

 

 

 

Actualitat Diumenge, 18 de març de 2018

 
 • Àgora jove 2018 “Participació infantil i juvenil: qüestió de drets!” (15.03.2018)
  Quan parlem de participació, quins són els drets dels joves i els infants i quina capacitat teniu per incidir en els diferents àmbits? Com si fos una àgora de l’antiga Grècia, els propers 14 i 15 d’abril se celebrarà l’Àgora Jove, un espai de trobada que aplegarà joves d’arreu de Catalunya per parlar, debatre i reflexionar sobre la participació d’infants i joves. Vols participar-hi?
 • Et sona el ‘Sona 9’? (15.03.2018)
  Tens un grup o ets solista i vols participar en la 18a edició del concurs de maquetes que organitza la plataforma musical Sona 9? És molt fàcil. Només has de registrar-te al web del concurs i publicar un mínim de tres cançons originals en català al teu perfil del web. Recorda que tens temps fins al 15 d'abril!
 • Ajuts per millorar la participació interna a les entitats sense ànim de lucre (14.03.2018)
  La Secretaria de Transparència i Govern Obert, a través de la Subdirecció General de Qualitat Democràtica, convoca per segon any consecutiu uns ajuts en espècie per millorar la participació interna a les entitats sense ànim de lucre, posant a la seva disposició un assessorament continu i personalitzat per al desenvolupament d’un projecte de millora de les capacitats dels equips directius d’aquest tipus d’entitats. L'objectiu final és millorar el nivell de qualitat democràtica i d'impacte de les entitats en la societat.
 • Ja et pots prematricular a les PAU! (13.03.2018)
  Si estàs estudiant 2n de batxillerat probablement t’estàs preparant per anar a la universitat. Això sí, primer hauràs de superar les proves per accedir-hi (les PAU). Fins al 20 de març pots prematricular-t’hi a través del nou portal d'accés a la universitat.
 • El feminisme és un grau (12.03.2018)
  La Universitat Autònoma de Barcelona impartirà a partir del curs 2018/19 el Grau d'Estudis de Gènere convertint-se en l’única universitat a l’Estat espanyol que ofereix una carrera d’aquesta temàtica actualment.

Agenda d'activitats per a joves