Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

L'alcohol és responsabilitat de tothom

L'alcohol és responsabilitat de tothom L’alcohol és la droga més consumida i acceptada a la nostra societat i alhora una de les més problemàtiques per a la salut i la convivència. Sí, ho has llegit bé, l’alcohol és una droga que actua sobre el nostre organisme provocant efectes negatius i amb la capacitat de generar tolerància i dependència. Amb motiu del Dia Mundial Sense Alcohol, que es commemora cada 15 de novembre, et convidem a reflexionar sobre els riscos i les conseqüències del seu consum.

 

 

Actualitat Dissabte, 18 de novembre de 2017

 
 • Iniciatives pel dret a l’alimentació. El Gran recapte 2017. (17.11.2017)
  Podem col·laborar en la lluita pel dret a l’alimentació al llarg de tot l’any mitjançant diverses campanyes i entitats. Els dies 1 i 2 del proper mes de desembre, la vuitena edició de la coneguda campanya El Gran recapte reivindica el paper de la voluntat per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.
 • Descobriu el dia a dia de les professions a les universitats catalanes (16.11.2017)
  Economia, medicina, periodisme, traducció i interpretació, infermeria, arquitectura, matemàtiques, filosofia, enginyeria, ciències ambientals, bioquímica o dret, són alguns dels estudis universitaris que ofereixen les universitats catalanes. Si voleu experimentar en primera persona el dia a dia de diferents professions, les universitats posen al vostre abast un ampli ventall d’activitats i tallers pràctics per facilitar la transició de la secundària a la universitat.
 • L'ús responsable dels antibiòtics té beneficis per a tothom (15.11.2017)

  El 18 de novembre és el Dia Europeu per a l'ús prudent dels antibiòtics. Ens ajuden a combatre les malalties infeccioses però el seu abús pot comportar l’efecte contrari. Els antibiòtics es prenen cada cop més sovint i sense control, creant un munt de resistències que no ens beneficien gens. Aquí et donem les claus del problema i la importància de fer un bon ús d’aquests medicaments.

 • Lliga de Debat Universitària, l'art de convèncer amb l'oratòria (14.11.2017)
  Si sou d'aquelles persones que us agrada escoltar i que us escoltin, debatre sobre qualsevol tema i no us espanta parlar en públic us proposem el següent repte: la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives. La Lliga és una bona oportunitat de posar en pràctica les vostres habilitats oratòries i parlar sobre temes d'actualitat. Si curseu una carrera universitària podeu apuntar-vos per equips a aquesta iniciativa fins al 24 de novembre.
 • Vols treballar al Nadal? (13.11.2017)

  És possible que estiguis pensant a treballar durant les festes nadalenques o, fins i tot, ho volies fer altres anys i sempre arribaves tard. Doncs, no t’ho pensis més! Ara és el moment.


Agenda d'activitats per a joves