Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Austràlia obre les portes als joves

Austràlia obre les portes als joves “Work and Holiday 462” és el nom d’un visat especial adreçat als joves que permetrà treballar, estudiar i viatjar per Austràlia durant un any. Aquest programa s’adreça a joves d’entre 18 i 31 anys que hagin finalitzat, com a mínim, dos cursos universitaris i tinguin un nivell suficient d’anglès per moure’s i relacionar-se en aquest país de forma funcional.

 

 

 

 

Actualitat Dilluns, 25 de juliol de 2016

 
 • L’assetjament i els abusos sexuals en l’educació en el lleure (22.07.2016)
  Has patit mai una situació violenta en unes colònies o en un casal d’estiu? A l’esplai o al cau has vist alguna agressió? Estàs fent mal a algú? Com a cap o monitor/a, creus que algun menor del teu esplai ha pogut patir una agressió sexual? Saps que algú ha traspassat el límit i no saps què has de fer? Des de la Direcció General de Joventut hem elaborat una sèrie de materials per prevenir aquestes situacions, posar-hi solució i saber com actuar si ens hi trobem, tant si hi estem participant com si som dirigents o entitats.
 • Si viatjant et perden les maletes, reclama! (21.07.2016)

  Molts viatges ideals s'acaben convertint en un malson si les maletes no arriben al destí esperat. A l’avió, a l’autobús, al vaixell o al tren, pot ser molt útil saber quins passos cal seguir quan es perd l’equipatge.

 • I Concurs de Hip-hop per la Pau (19.07.2016)
  El hip-hop i la pau al món, una afició i una gran desig units en aquest concurs convocat per l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). Si ets un “malalt” del hip-hop, estudies ESO, FP o batxillerat, o tens entre 12 i 25 anys i participes en una entitat juvenil, cultural o cívica catalana, estàs convocat.
 • Biblioestiu, bibliopiscines i biblioplatges 2016 (15.07.2016)
  Aquest estiu, sol, platja, piscina i...llibres. Les biblioteques públiques de Catalunya s’adapten a l’estació i continuaran estant a prop teu oferint-te el seu catàleg a les platges i les piscines d’arreu de Catalunya. Enguany, la novetat es diu Biblioestiu, una iniciativa que premia els joves lectors catalans durant les vacances. Segueix llegint!
 • Portal Estiu de la Generalitat de Catalunya (11.07.2016)
  La Generalitat de Catalunya posa a la vostra disposició aquest portal que us ofereix consells i recomanacions, que us poden ser útils per treure profit de l’estiu, agrupats en tres grans categories: activitats d’estiu, consells de seguretat, i beques i ajuts.

Agenda d'activitats per a joves