Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Premi al millor videojoc 2015 Premi al millor videojoc 2015 Ets estudiant de disseny i creació de videojocs o aplicacions multimèdia, i vols guanyar 6.000 euros? La Generalitat de Catalunya ha convocat el Premi al millor videojoc relacionat amb les commemoracions del Govern de l’any 2015. 

Actualitat Diumenge, 24 de maig de 2015

 
 • Wiki Loves Earth... i tu, també t’estimes la terra? (20.05.2015)
  Torna el concurs fotogràfic sobre patrimoni natural Wiki Loves Earth després de l’èxit de la primera edició amb més de 5.300 fotografies rebudes.
 • Joves amb idees, joves amb empenta (19.05.2015)
  El projecte “Joves amb idees” vol reivindicar els perfils de joves que tenen idees emprenedores mitjançant una sèrie de vídeos que es publiquen a les xarxes mensualment. La sèrie pretén donar a conèixer els projectes i les vivències positives i enriquidores d’aquests joves, però sovint invisibles.
 • Concurs fotogràfic "Comparteix la Setmana de l'Energia" a través d'Instagram (13.05.2015)
  Aquest és precisament el nom i el lema del concurs fotogràfic a Instagram convocat per l’Institut Català d’Energia (ICAEN) per conscienciar sobre la importància de l’estalvi i l’eficiència energètica i els bons hàbits energètics.
 • La teva parella et controla constantment? #DesactivaelControl (07.05.2015)
  El teu xicot o xicota vol saber en tot moment on ets i amb qui? Ho trobes normal? El vídeo #DesactivaelControl vol fer-te reflexionar sobre les situacions de control abusives.
 • Festa del Comerç Just i la Banca Ètica (07.05.2015)
  Si creus que hi ha una manera diferent de fer les coses, més justa, més social, més respectuosa amb el medi ambient, ara pots reivindicar-la tot anant de festa, participant a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.

Agenda d'activitats per a joves