Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Tens passió per la tecnologia? EURECAT: més que una feina

Tens passió per la tecnologia? EURECAT: més que una feina Si ets jove, estàs cercant la teva primera experiència laboral i t’apassiona la tecnologia, el Centre Tecnològic de Catalunya EURECAT t’ofereix l’oportunitat d’aconseguir-ho.

 

 

 

 

Actualitat Diumenge, 26 de febrer de 2017

 
 • És temps de Carnestoltes! (24.02.2017)
  Febrer és sinònim de Carnestoltes, temps de màscares, disfresses i festa. Posa-li màscara al fred, disfressa les teves preocupacions i surt al carrer omplint de calor, marxa i bon rotllo les cercaviles i les rues. Aquests dies tot és permès. Dins d’un ordre, és clar...
 • Taula rodona sobre Joves i tecnologies mòbils per contribuir als reptes globals (23.02.2017)
  L’objectiu de la taula rodona és donar a conèixer algunes experiències d’èxit i poder, generant un debat sobre la potencialitat dels joves en l'ús de les noves tecnologies, a fi de plantejar i resoldre problemàtiques vinculades a reptes globals del nostre temps.
 • L’agenda del teu futur (23.02.2017)
  Cada any, durant els mesos de març i abril, se celebren arreu del territori diversos salons i fires on t’informaran i assessoraran sobre els estudis que es poden cursar a Catalunya i també fora de Catalunya. Pren nota del calendari d’aquests esdeveniments!
 • Ets sents compromès amb el medi ambient? (22.02.2017)
  L’Oficina del Voluntariat Ambiental de Catalunya, creada recentment, et facilita la participació en programes de voluntariat ambiental. Constitueix un punt de trobada de persones voluntàries, entitats ambientals i altres col·lectius que vulguin treballar en favor del medi ambient.
 • Adolescents, joves, religions i tecnologia a Catalunya (21.02.2017)
  Penses que la religió i la tecnologia són conceptes aparentment oposats? La fe es pot practicar amb apps, webs, jocs o participació a fòrums d’Internet? Quants joves a Catalunya són creients i quants no? Quin és el catàleg de solucions digitals religioses que utilitza la joventut a Catalunya? Un estudi recent respon a aquestes preguntes i fa una radiografia de la relació de la joventut amb la religió i les noves tecnologies.

Agenda d'activitats per a joves