Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Revetlles d'estiu

Revetlles d'estiuCelebrem un any més el solstici d’estiu amb la nit màgica de Sant Joan, la festa col·lectiva del foc, el ball, el cava i la coca, els petards..., sense oblidar el seny per gaudir-ne plenament. Minimitzem els riscos per a les persones i per al medi.

 

 

 

Actualitat Diumenge, 24 de juny de 2018

 
 • Compres online? Redueix l’impacte offline   (22.06.2018)

  El comerç electrònic té un impacte directe en el volum del trànsit, fet del qual sovint no som prou conscients quan fem una comanda a través d’internet o quan obrim la porta de casa per rebre-la. La circulació de vehicles és la principal font de contaminació atmosfèrica i acústica, i d’acord amb l’Idescat (l’Institut d’Estadística de Catalunya) les compres en línia augmenten any rere any. El Departament de Territori i Sostenibilitat ofereix “online” una sèrie de recomanacions per reduir desplaçaments i emissions. Pensa bé les teves compres digitals!

 • Còmic i drogues: #EnPetitesDosis (21.06.2018)

  Diuen que una imatge val més que mil paraules, és per això que el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ha elaborat una sèrie de còmics amb històries quotidianes per reflexionar sobre diferents temes relacionats amb el consum de drogues. Tant si t’agraden els còmics com si no en llegeixes mai, i tant si consumeixes alcohol, cànnabis o tabac com si no, la campanya Còmics #EnPetitesDosis et farà preguntar-te què faries tu en diverses situacions.

 • Moratòria de 4 anys al programa “Parla 3” (20.06.2018)
  El Parlament aprova una pròrroga de quatre anys per a l’aplicació del requisit del nivell B2 d’una tercera llengua per a l’obtenció del títol de grau. Inicialment, d’acord amb el programa “Parla 3”, els estudiants que haguessin començat els estudis de grau durant el curs 2014-2015 havien d’acreditar el nivell B2 d’una tercera llengua (anglès, francès, alemany o l’italià), però, amb l’aprovació de la moratòria, aquest requisit només afectarà l’alumnat que es matriculi a partir del curs 2018-2019.
 • Feines d'estiu i treball temporal (18.06.2018)

  Vols treballar aquest estiu? Pots consultar els sectors i els canals que més demanda tenen en la temporada estiuenca a la secció Feines d’estiu i treball temporal de l’àmbit Treball. Aquestes feines temporals poden ser a jornada completa, parcial o per hores. Si tens dubtes o no tens clar com estructurar el teu cv, vine a l’Oficina Jove de Treball i t’ajudarem!

 • Aprendre a l'estiu (15.06.2018)

  Vols aprofitar l'estiu per aprendre a pintar, per descobrir la història d'un altre país, per aprofundir en alguna matèria dels teus estudis o per millorar un idioma? L'estiu és una bona ocasió per formar-te d’una manera més relaxada. Entre juny i setembre moltes institucions i entitats ofereixen tot tipus de propostes formatives. També pots trobar cursos en línia.


Agenda d'activitats per a joves