Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Setmana Europea de la Prevenció de ResidusDel 17 al 25 de novembre, participa en les diferents activitats ja programades que trobaràs en l’Agenda d’Activitats EWWR de la campanya, on pots cercar per tipus d’activitat o per àmbit geogràfic.

 

 

 

Actualitat Dimecres, 21 de novembre de 2018

 
 • Les dones, #LliuresISensePor (20.11.2018)

  Cada 25 de novembre celebrem el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. L’Institut Català de les Dones (ICD) posa de manifest el seu reconeixement de l’existència de les violències sexuals en tota la seva magnitud, així com la seva implicació facilitant recursos per combatre-les, a través de la Xarxa d'atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista. 

 • Que les festes no t'aturin! Treballa per Nadal! (20.11.2018)
  Vols tenir més experiència? Vols començar a fer guardiola i tenir uns diners extres? Deixa la manta, les crispetes, el mòbil i fes créixer el teu CV. Les empreses t’esperen!!
 • Black Friday, Cyber Monday... i després el Giving Tuesday (20.11.2018)
  La celebració del Divendres Negre (Black Friday) i del Ciberdilluns, dos esdeveniments relativament recents a casa nostra, ens convida a una marató de consumisme. Però hi ha un altre que ens convida a la solidaritat, el Giving Tuesday.
 • Tens controlat el consum de drogues? (19.11.2018)

  D’acord amb dades de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, al llarg del 2017 el nombre d’urgències per consum de drogues ateses pel sistema d’emergències mèdiques (SEM) va ser lleugerament superior al de l’any anterior, en la seva gran part a causa de l’alcohol. A més dels efectes en la pròpia salut, les conseqüències del consum de drogues pot afectar altres persones, com per exemple quan es fa al volant. Que no se t’escapi de les mans.

 • Hàbits cibersaludables, ja els practiques?   (19.11.2018)

  Dades segures, privacitat, frau digital, civisme digital, actualització de dispositius, amb aquests 5 temes en Centre Internet + Segura del Cesicat engega avui una campanya amb consells i bones pràctiques perquè la nostra relació amb Internet i les noves tecnologies sigui segura. Personatges com Jordi Basté, Mariola Dinarés, Ernest Codina, Dani Jiménez, Mont Plans, Vicki Bernardet i Màrius Serra, aportaran les seves experiències en situacions quotidianes per explicar-nos què cal fer i què es millor evitar quan es tracta de seguretat i noves tecnologies.


Agenda d'activitats per a joves