Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

L’estiu és un festival (juny/juliol) L’estiu és un festival (juny/juliol) Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. Tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. 

Actualitat Diumenge, 05 de juliol de 2015

 
 • La Formació Dual, protagonista del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació sociocultural i Turística (26.06.2015)
  La Fundació Pere Tarrés, tot un referent a Catalunya des de fa més de 80 anys en la formació de professionals del lleure, l’educació i l’acció social, serà l’encarregada de desenvolupar aquest cicle formatiu, que per primer cop a Catalunya es realitzarà en la modalitat de Formació Dual.
 • Et convidem a mullar-te per l’esclerosi múltiple (23.06.2015)
  El proper diumenge 12 de juliol la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) celebrarà la XII edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple en més de 600 piscines arreu de Catalunya. La col·laboració de voluntaris i voluntàries és vital perquè la festa sigui un èxit. A Catalunya, aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari. Hi vols participar?
 • Has d’estudiar lluny de casa el curs que ve? (22.06.2015)
  Si el curs vinent t’has de desplaçar lluny de casa teva per estudiar, les residències d’estudiants de la Xanascat (Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya) t’interessen. La Xanascat disposa de 3 residències per a tu a Girona, Vic i Lleida. Vols saber-ne més?
 • EU_Go!, el futur en joc (22.06.2015)
  I si t’oferissin viure ara el teu futur? I si poguessis preveure què et passarà demà passat? I si tinguessis l’opció d’evitar errors futurs? Amb el joc social Eu_Go!, descobriràs les oportunitats que t’ofereix la UE per estudiar, formar-te professionalment, treballar i emprendre arreu d’Europa.
 • L’estiu és un festival (juny/juliol) (22.06.2015)
  Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. Tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.

Agenda d'activitats per a joves