Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Torna la #Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya

Torna la #Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya Enguany, amb l’eslògan “La teva sang diu coses”, vol fer sortir a la llum el grup sanguini de tothom. És el moment de saber si ets A, si ets B, si ets O, AB i si ets positiu o negatiu. T’hagi tocat la loteria, o no, tenir salut és la millor de les sorts, i salvar vides, la millors de les accions.

 

 

Actualitat Dimecres, 18 de gener de 2017

 
 • Practica el català o ajuda a practicar-lo des de qualsevol lloc del món amb el VxL virtual (17.01.2017)
  Només cal ser major d’edat i disposar d’un ordinador amb bona connexió a Internet, càmera, micròfon i altaveus o auriculars i descarregar un programa de videoconferència.
 • Ja us podeu apuntar al programa "Vacances en família"! (16.01.2017)
  Mares i pares joves, si residiu a Catalunya i teniu fills menors de 18 anys ja us podeu preinscriure al programa “Vacances en família” que ofereix la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).
 • Al gener toca reciclar (11.01.2017)

  Després de l’interminable bucle consumista del “Black Friday”, el “Cyber Monday”, les festes de Nadal i les rebaixes de gener, ens adonem que estem acumulant massa dispositius electrònics (“gadgets”) i no sabem què fer-ne. Doncs sí, podem fer moltes coses i cap d’elles passa per llençar-los a la brossa de forma indiscriminada. Us donem algunes idees.

 • Premi Europeu Carlemany de la Joventut 2017 (05.01.2017)
  Hi poden optar els joves de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea d’entre 16 i 30 anys.
 • Premi Interuniversitari Colònies i Educació (04.01.2017)
  Convocat el primer premi interuniversitari per fomentar l’estudi i la recerca de les estades educatives dels infants i joves a les cases de colònies de Catalunya.

Agenda d'activitats per a joves