Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

I després de l’ESO, què? Fes un cop d’ull! I després de l’ESO, què? Fes un cop d’ull! Saps què vols estudiar però no tens clar com accedir als estudis que t’interessen? No tens clar què estudiar després de l’ESO? El Departament d’Ensenyament posa al teu l’abast un conjunt d’infografies que et guiaran en el teu l’itinerari acadèmic un cop hagis acabat l’ESO. Tota la informació necessària la tens a cop d’ull! 

Actualitat Diumenge, 26 d'abril de 2015

 
 • Sant Jordi 2015 (22.04.2015)
  Si penses que Sant Jordi és sinònim exclusiu de compra venda de roses i llibres estàs ben equivocat! (o equivocada). Els pobles i les ciutats de Catalunya ja fa anys que surten del guió i organitzen tot tipus d’activitats al voltant d’aquesta celebració. Te’n proposem unes quantes.
 • Programa FIT4JOBS (21.04.2015)
  Aquest programa et dóna l’oportunitat de formar-te en tecnologies i competències transversals per poder treballar en el sector de les TIC, sigui quin sigui el teu currículum acadèmic. Si encara no has pres la decisió de com vols que sigui el teu futur o vols reorientar la teva carrera professional, pren nota.
 • Recicla cultura (20.04.2015)
  S’acosta el dia de Sant Jordi, aquesta festa tan nostra, plena de simbolisme, de regalar o compartir cultura i d’expressió dels nostres sentiments cap a la persona estimada. Enguany et proposem una forma diferent de viure Sant Jordi, sentir-te més protagonista i, alhora, contribuir a la integració de les persones nouvingudes a casa nostra. Com? Continua llegint...
 • La primavera també és un festival (16.04.2015)
  La sang no és l’única cosa que la primavera ens altera. Amb la bonança del temps, temperatures més suaus i els dies més llargs, tornem a revifar, amb més ganes de fer coses i retrobar-nos amb una de les nostres afeccions preferides: els festivals de música.
 • Oberta la convocatòria del Concurs de Fotoperiodisme Jove Clic'15 (14.04.2015)
  El concurs cerca la fusió del talent i la creativitat jove amb la implicació en les problemàtiques socials actuals a través del fotoperiodisme.

Agenda d'activitats per a joves