Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Viu a sac, sense tabac!

Viu a sac, sense tabac! El dia 31 de maig és el Dia Mundial sense Tabac. La setmana del 25 al 31 de maig pots participar en les activitats programades dins la XIX edició de la Setmana sense Fum. Per a aquests dies també pots organitzar la teva pròpia proposta d’activitat, que serveixi per sensibilitzar la població sobre la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se en el consum de tabac, abandonar el seu consum i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

 

 

 

Actualitat Diumenge, 27 de maig de 2018

 
 • Mercat laboral i joves amb diversitat funcional, molt per fer (24.05.2018)
  No trobes feina perquè no tens experiència, si no tens experiència no trobes feina... és un peix que es mossega la cua i amb el que sovint els i les joves us trobeu quan heu de buscar la vostra primera feina. Si a més, ets jove i tens una diversitat funcional, la cosa encara s’agreuja molt més.
 • Impuls de l'economia circular (23.05.2018)
  Per al desplegament i la integració de l’economia circular a Catalunya la Generalitat ha creat Catalunya Circular, una plataforma d’intercanvi d’experiències i coneixement al servei d’una economia verda. D’altra banda, promou la col·laboració entre personal investigador i empreses per crear projectes d’economia circular, participant en el Programa de Generació d’Idees, i a través de l’Agència de Residus de Catalunya ofereix ajuts en aquest procés de transició econòmica.
 • Dia de l'Associacionisme Cultural (DASC 2018) (18.05.2018)
  El 4 de juny és el dia gran de l’associacionisme cultural català, i les associacions i entitats culturals el volen celebrar amb tu. Ja et pots apuntar a les activitats programades en les jornades de portes obertes, de divendres 1 a diumenge 3 de juny.
 • Dictats Fabra: nous dictats de català en línia (17.05.2018)
  Enguany els Dictats en línia del web de Llengua catalana han ampliat la seva oferta amb els Dictats Fabra, perquè puguis ampliar el teu domini del català mentre coneixes una mica més la vida i l’obra de Pompeu Fabra. Una eina digital al teu abast, siguis on siguis i estiguis en el nivell que estiguis, ideal per a autodidactes!
 • Setmana de la Natura 2018 (16.05.2018)
  La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori impulsen aquesta campanya, que se celebrarà del 26 de maig al 5 de juny, per conscienciar sobre la necessitat i la importància de conservar i protegir la natura.

Agenda d'activitats per a joves