Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Enriquint vides, obrint ments: 30 anys d’Erasmus

Enriquint vides, obrint ments: 30 anys d’Erasmus Enguany fa 30 anys que va començar el programa Erasmus de mobilitat per a estudiants universitaris a l’estranger.


Al 2014 l’Erasmus es va convertir en Erasmus+ incloent un ventall molt més ampli d’oportunitats per a joves d’Europa i de la resta del món. Per celebrar aquest aniversari durant tot l’any es faran actes arreu d’Europa. Participa-hi!

 

 

 

Actualitat Dimecres, 29 de març de 2017

 
 • Pixar us regala RenderMan i un curs en línia gratuït (29.03.2017)
  Crea els teus projectes gràfics o d’animació de la manera més professional amb RenderMan, l’eina utilitzada per una de les patums del cinema d’animació, Pixar. I, si no en tens prou, aprèn encara més amb el curs gratuït.
 • S’obren les inscripcions al Pràcticum Odisseu de pràctiques universitàries en empreses del món rural   (28.03.2017)

  Si estudies a la universitat i vols realitzar pràctiques en territoris rurals, vols adquirir experiència en l’àmbit empresarial o vols augmentar les teves possibilitats d’inserció laboral, des d’avui i fins al proper 1 de juny, pots presentar la teva candidatura per a realitzar pràctiques remunerades en empreses ubicades en territori rural. La durada de les pràctiques serà d’un mínim de 300 hores a realitzar en un curs acadèmic.

 • Sabies que... ara és el millor moment per preparar les vacances d’estiu? (27.03.2017)

  Encara que ho sembli no ens hem begut l’enteniment. Ja sabem que ara tens altres coses al cap (els estudis, la feina...) i ni tan sols has pensat en les vacances de Setmana Santa. Però si pots trobar un moment per pensar en les vacances d’estiu valdrà la pena.

 • #efim17: joves, patrimoni i fotografia (27.03.2017)
  Què és per a tu un monument? Pedres, art, història, una època passada, un record, el present, el futur, una experiència… Fins al 31 de maig, amb el concurs Experiència Fotogràfica Internacional de Monuments (EFIM) podràs explicar què et transmet el patrimoni monumental de Catalunya amb fotografies a Instagram.
 • La primavera també és un festival (24.03.2017)

  La sang no és l’única cosa que la primavera altera. Amb la bonança, les temperatures més suaus i els dies més llargs, revifem i ens tornen les ganes de fer coses i retrobar-nos amb una de les nostres aficions preferides: els festivals de música.


Agenda d'activitats per a joves