Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Sant Jordi 2017

Sant Jordi 2017 Si penses que Sant Jordi és sinònim exclusiu de compra i venda de roses i llibres t'equivoques. Els pobles i les ciutats de Catalunya ja fa anys que se surten del guió i organitzen tot tipus d’activitats al voltant d’aquesta celebració. Te’n proposem unes quantes.


A Catalunya, el dia de Sant Jordi és la festa de tots i totes, els/les catalans/nes, els/les nouvinguts/des i els visitants. Segur que trobaràs la manera de participar i gaudir de la festa. Ah, i esperem que el temps acompanyi!

 

 

 

Actualitat Diumenge, 23 d'abril de 2017

 
 • Recicla cultura (20.04.2017)

  S’acosta el dia de Sant Jordi, aquesta festa tan nostra, plena de simbolisme, de regalar o compartir cultura i d’expressió dels nostres sentiments cap a la persona estimada. Et proposem una forma diferent de viure-ho, sentint-te més protagonista contribuint a la integració de les persones nouvingudes a casa nostra. Com? Continua llegint...

 • Oasis, III Colònies d'estiu per a adolescents LGTB (19.04.2017)
  Si tens entre 13 i 17 anys i ets gai, lesbiana, bisexual o trans, ara tens l’oportunitat de viure una experiència pionera, única, on et sentiràs entre iguals.
 • Convocatòria dels XIII Premis d’Educació en el Lleure amb novetats (18.04.2017)
  L’educació en el lleure i tot el que l’envolta té un paper transformador i educador en la nostra societat. Per posar en valor la tasca de les entitats que treballen en temps de lleure la Fundació Carulla, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, han convocat els XIII Premis d’Educació en el Lleure, i enguany venen amb novetats.
 • 4rt Congrés Català de la Joventut (12.04.2017)
  Els dies 13 i 14 de maig es celebrarà el Congrés Català de la Joventut, trobada que servirà per plantejar col·lectivament el model de societat que volen els joves.
 • Voleu ser jurat del millor cinema juvenil europeu? (11.04.2017)
  Busquem joves d'entre 12 i 14 anys, amants del cinema, que el proper 7 de maig vulguin formar part del jurat al Premi de cinema jove europeu de l’Acadèmia del Cinema Europeu, juntament amb joves de 36 ciutats i 31 països europeus. El termini per inscriure-us acaba el 23 d'abril. Us hi apunteu?

Agenda d'activitats per a joves