Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Cull bolets cuidant els boscos i la salut

Cull bolets cuidant els boscos i la salutLa passió boletaire de cada tardor ha de ser compatible amb el respecte per l’entorn rural, pel sector agrari i ramader i pel medi natural.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ens ho recorda amb tota una sèrie de recomanacions, en el marc de la campanya “Respecta l’equilibri al Món Rural”, liderada per la Fundació del Món Rural.

 

 

 

Actualitat Dijous, 18 d'octubre de 2018

 
 • Google Sience Fair 2018: converteix el que penses en una gran idea (17.10.2018)
  “Totes les idees poden canviar el món”, amb aquest lema Google convoca un concurs per a joves de tot el món que vulguin compartir les seves inquietuds investigadores fent servir la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques. Ja sigui individualment o en grup, amb tot un laboratori o només un bolígraf, el més important és la idea i el seu raonament, independentment de si és gran o petita. Si tens entre 16 i 18 anys i el cap ple de preguntes que busquen resposta, això t’interessa!
 • Barcelona acull la 4a trobada del projecte EuroCohort (16.10.2018)
  Gary Pollock, expert en benestar infantil i juvenil de la Manchester Metropolitan University, lidera EuroCohort, un projecte per dissenyar una enquesta europea sobre el benestar infantil i juvenil.
 • Contractació laboral en pràctiques de joves que cerquen la primera feina (11.10.2018)
  Obert un procés de selecció per contractar durant 6 mesos persones joves que disposin de titulació universitària o de cicles formatius, o bé de certificats de professionalitat. Cal trobar-se inscrit en el Programa de Garantia Juvenil. El termini màxim per formalitzar la contractació laboral finalitza el proper 31 d’octubre.
 • Un impressionant retorn de les coses (11.10.2018)
  Des de l’11 d’octubre i fins al 23 de novembre, pots visitar l’exposició “Un impressionant retorn de les coses”, on es presenten cinc dels projectes seleccionats el passat mes de desembre en la convocatòria Art Jove. L’exposició roman oberta de dilluns a divendres de 10 a 19h. a la Sala d’Art Jove del carrer Calàbria, 147, de Barcelona.
 • Certifica oficialment el teu nivell d'idiomes   (11.10.2018)

  Convocades les proves corresponents al curs 2018-2019 per obtenir els certificats dels nivells B1, B2 i C del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), a les escoles oficials d’idiomes (EOI). Consulta calendari, requeriments i procediment d’inscripció a la pàgina web del Departament d’Ensenyament, en funció de l’idioma i de si l’estàs cursant en règim oficial o lliure.


Agenda d'activitats per a joves