Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Impuls de l’economia circular

Impuls de l’economia circularPer al desplegament i la integració de l’economia circular a Catalunya la Generalitat ha creat Catalunya Circular, una plataforma d’intercanvi d’experiències i coneixement al servei d’una economia verda.

 

 

 

Actualitat Dilluns, 18 de juny de 2018

 
 • Feines d'estiu i treball temporal (18.06.2018)

  Vols treballar aquest estiu? Pots consultar els sectors i els canals que més demanda tenen en la temporada estiuenca a la secció Feines d’estiu i treball temporal de l’àmbit Treball. Aquestes feines temporals poden ser a jornada completa, parcial o per hores. Si tens dubtes o no tens clar com estructurar el teu cv, vine a l’Oficina Jove de Treball i t’ajudarem!

 • Aprendre a l'estiu (15.06.2018)

  Vols aprofitar l'estiu per aprendre a pintar, per descobrir la història d'un altre país, per aprofundir en alguna matèria dels teus estudis o per millorar un idioma? L'estiu és una bona ocasió per formar-te d’una manera més relaxada. Entre juny i setembre moltes institucions i entitats ofereixen tot tipus de propostes formatives. També pots trobar cursos en línia.

 • Feina a festivals i concerts   (14.06.2018)

  Durant la temporada d'estiu, arreu del territori català, l'Estat espanyol i arreu del món s'organitzen activitats a l'aire lliure, concerts, obres de teatre, dansa... Les entitats organitzadores d'aquests actes sovint necessiten personal de suport per a tasques com ara muntar i desmuntar l'espai i vendre entrades, o bé per a informació, seguretat, repartiment de publicitat, cambrers, neteja...

 • Protegeix i defensa les teves dades personals (13.06.2018)
  Probablement en les darreres setmanes has anat rebent correus electrònics a dojo d’empreses comercials o d’entitats demanant-te la conformitat per mantenir-vos en contacte. És un símptoma de l’augment del control que sobre les nostres dades personals ens facilita el Reglament general de protecció de dades (RGPD), d’obligat compliment des del passat 25 de maig.
 • Stop! als abusos o agressions sexuals   (12.06.2018)

  Al web dels Mossos d’Esquadra pots consultar una sèrie de consells i recomanacions per evitar o com actuar davant dels abusos i les agressions sexuals.


Agenda d'activitats per a joves