Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

“FP Dual a Alemanya amb el programa CATAZUBI

FP Dual a Alemanya amb el programa CATAZUBI L’FP dual és un nou format de formació professional que combina treball a l’empresa i formació teòrica al centre de formació professional. En l’edició 2016, aquesta modalitat d'FP, ofereix de 350 a 500 places per estudiar i treballar a Alemanya.
 

Actualitat Dilluns, 08 de febrer de 2016

 
 • Qui no corre vola (05.02.2016)
  Córrer està de moda. Aprofita-ho i fes salut! Des del Jovecat et proposem 3 experiències al voltant d’aquest fenomen que, a més de posar-te en forma, no et deixaran gens indiferent.
 • Joves i conducció (01.02.2016)
  El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat vial i la conducció, a l’hora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.
 • Estàs boig/ja? Campanya #capconversapendent (29.01.2016)

  Quantes vegades deus haver dit això a algú, segurament de bon rotllo, o almenys sense donar-li un sentit literal, tot mostrant incredulitat o perplexitat...

 • Guanyem-hi tots, el donar i rebre de les entitats (27.01.2016)

  Sabies que pots col·laborar en els projectes de les entitats socials? Ets una entitat i necessites cobrir una necessitat? El nou web de la Federació Catalana de Voluntariat Social actualitza el programa que ja fa 25 anys que gestiona i que fa coincidir al mateix espai ofertes i demandes.

 • Arriba el Carnestoltes (27.01.2016)
  Febrer és sinònim de Carnestoltes, temps de màscares, disfresses i festa. Posa-li màscara al fred, disfressa les teves preocupacions i surt al carrer omplint de calor, marxa i bon rotllo les cercaviles i les rues. Aquests dies tot està permès. Dins d’un ordre, és clar...

Agenda d'activitats per a joves