Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

El Kastanya.cat 2018 en marxa!

El Kastanya.cat 2018 en marxa! La 3a edició del projecte de foment del català i l'occità a través de la música ja roda. Si t’agrada la música, cantes en català o occità i tens el teu propi grup, sigui de l'estil que sigui, ja et pots apuntar al Kastanya.cat. Fes sentir la teva veu i aprofita per donar-te a conèixer!

 

 

 

Actualitat Dimecres, 23 de maig de 2018

 
 • Impuls de l'economia circular (23.05.2018)
  Per al desplegament i la integració de l’economia circular a Catalunya la Generalitat ha creat Catalunya Circular, una plataforma d’intercanvi d’experiències i coneixement al servei d’una economia verda. D’altra banda, promou la col·laboració entre personal investigador i empreses per crear projectes d’economia circular, participant en el Programa de Generació d’Idees, i a través de l’Agència de Residus de Catalunya ofereix ajuts en aquest procés de transició econòmica.
 • Dia de l'Associacionisme Cultural (DASC 2018) (18.05.2018)
  El 4 de juny és el dia gran de l’associacionisme cultural català, i les associacions i entitats culturals el volen celebrar amb tu. Ja et pots apuntar a les activitats programades en les jornades de portes obertes, de divendres 1 a diumenge 3 de juny.
 • Dictats Fabra: nous dictats de català en línia (17.05.2018)
  Enguany els Dictats en línia del web de Llengua catalana han ampliat la seva oferta amb els Dictats Fabra, perquè puguis ampliar el teu domini del català mentre coneixes una mica més la vida i l’obra de Pompeu Fabra. Una eina digital al teu abast, siguis on siguis i estiguis en el nivell que estiguis, ideal per a autodidactes!
 • Setmana de la Natura 2018 (16.05.2018)
  La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori impulsen aquesta campanya, que se celebrarà del 26 de maig al 5 de juny, per conscienciar sobre la necessitat i la importància de conservar i protegir la natura.
 • Tria el teu estiu! (16.05.2018)
  S’acosta l’estiu i cal pensar què fareu durant les vacances. Caus, esplais, casals de joves i empreses d’educació en el lleure organitzen una pila d’activitats perquè passeu un estiu ple d’experiències. Trieu, remeneu i apunteu-vos-hi!

Agenda d'activitats per a joves