Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

 

Acredita les teves competències professionals

Acredita les teves competències professionalsSi tens experiència professional però no reconeguda oficialment, acreditar les teves competències professionals et pot obrir noves perspectives de futur. El Departament d'Ensenyament ha obert una nova convocatòria perquè ho puguis fer. Del 13 al 30 de setembre pots presentar la preinscripció.

 

 

 

 

 

Actualitat Dimecres, 26 de setembre de 2018

 
 • Ajuts per a estades acadèmiques internacionals a estudiants d’universitats catalanes   (25.09.2018)

  L’AGAUR ha publicat les bases per participar en el programa MOBINT-MIF 2018-2019. Enguany introdueix en el programa una tercera modalitat d’ajuts, adreçada a estudiants que es trobin dins del Programa de millora i innovació en la formació de mestres. El termini per presentar la sol·licitud de cadascuna de les tres modalitats sortirà en la convocatòria corresponent. Caldrà optar per una d'elles.

 • (RE)imagina't un món menys sexista (21.09.2018)
  Els estereotips i els rols d'homes i dones en la societat continuen molt presents a la publicitat. T'indigna veure un anunci on aquests rols són els mateixos que al segle passat? Posa-hi remei participant al concurs (RE)Imagina’t de creacions audiovisuals no sexistes, abans del 9 de novembre. Les vostres idees demostraran que és possible explicar les coses des d’una altra perspectiva. Les creacions guanyadores s'emetran per TV3!
 • Hip-hop per la pau (18.09.2018)
  L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau, adreçat a joves d’entre 12 i 25 anys, per contribuir a la superació de conflictes socials a través de la música rap. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper 30 de gener, coincidint amb el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP).
 • YouTube-logia, el visionat col·lectiu de vídeos de YouTube de la Sala d’Art Jove   (17.09.2018)

  La Sala d’Art Jove organitza aquest divendres 21 de setembre a les 18.30h, al cinema Zumzeig de Barcelona, un visionat col·lectiu de vídeos de YouTube amb motiu de l’exposició Tots els llocs parlen de tu, que s’exposa a la Sala d’Art Jove fins al 28 de setembre. A mig camí entre una conferència, un monòleg d'humor i una projecció audiovisual, una sèrie de convidats mostrarà una selecció de vídeos mentre comenta la imatge en moviment a les xarxes socials. Aquesta sessió de Youtube-logia tractarà d'apropar-se a una crítica de la imatge que malgrat tot ens permeti analitzar el material com a mers consumidors i ho farà amb un to desenfadat i proper.

 • Vine al cau, vine a l’esplai, “Uns dissabtes a la tarda molt especials” (13.09.2018)
  Jocs, tallers, gimcanes, música, descobertes de l’entorn, espais de reflexió i debat... tot això i molt més és el que fa especials els dissabtes a la tarda gràcies als esplais i caus de Catalunya. Si vols viure aquesta experiència en primera persona apunta-t’hi, les entitats d’educació en el lleure ja han obert les inscripcions per aquest curs.

Agenda d'activitats per a joves