Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Decideix com vols el nou Carnet Jove!

Decideix com vols el nou Carnet Jove! El Carnet Jove ha fet 30 anys i és el moment de pensar en el futur. Com t’imagines el nou carnet? Quines propostes o suggeriments t’agradaria fer? Ara és el moment de dir-hi la teva! Obrim un període de participació fins al 15 de desembre per tal que tots els joves catalans de 12 a 30 anys digueu com voleu el nou Carnet Jove. Estàs preparat per fer el nou Carnet Jove? No t’ho pensis més, participa-hi i fem història junts!

 

 

 

Actualitat Dijous, 08 de desembre de 2016

 
 • Anem a la neu! (07.12.2016)

  La majoria d'estacions d'esquí catalanes ja han inaugurat la temporada, i els més afortunats podran gaudir-les a ple rendiment durant aquests dies de pont. Et donem tota la informació que necessites per aprofitar al màxim l'estació blanca. 

 • Cursos intensius de director/a o monitor/a d'activitats d'educació en el lleure per Nadal (07.12.2016)

  No tens plans per les vacances de Nadal? Et proposem fer un curs intensiu de monitor o de director d'activitats d'educació en el lleure. Continguts, escoles o entitats que els imparteixen, cercador de cursos, diplomes... ho trobaràs tot al Jove.cat. Aprofita les vacances i forma't en el món de l'educació en el lleure, té moltes sortides!

 • Com sobreviure als exàmens i no morir en l'intent (05.12.2016)

  Quan s'acosten els exàmens milers d'alumnes es submergeixen els llibres i apunts, fan vida a les biblioteques i entren en un peculiar estat d'ànim, paralitzen la vida social i només poden pensar en l'examen següent. Tot seguit, t'oferim recomanacions per sobreviure a l'època dels exàmens i no morir en l'intent.

 • Els bots conversacionals, nou recurs per aprendre idiomes (01.12.2016)

  Pots aprendre idiomes de moltes maneres. En escoles especialitzades, públiques o privades, de forma autodidacta amb CDs o aplicacions, amb “ nadius” tot prenent un “coffee” en una terrassa, estades a l’estranger... de la mà de la intel·ligència artificial, ara pots aprendre idiomes amb els bots conversacionals.

 • El Voluntariat per la llengua (VxL) compta amb tu (30.11.2016)
  El Voluntariat per la llengua (VxL), un programa per practicar català a través de la conversa, ha creat 100.000 parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Una experiència molt enriquidora que no et pots perdre!

Agenda d'activitats per a joves