Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Sant Jordi 2019

Sant Jordi 2019Els pobles i les ciutats de Catalunya organitzen tot tipus d’activitats al voltant de la celebració de la Diada de Sant Jordi, que sovint coincideixen amb les festes i celebracions de la primavera i la cultura arreu del país. Celebrem Sant Jordi al carrer!

 

Actualitat Divendres, 19 d'abril de 2019

 
 • Torna DiscoverEU, el concurs per viatjar en Interrrail de franc! (15.04.2019)
  Arran de l'èxit que van tenir la darreres edicions de la iniciativa "DiscoverEU", la Unió Europea obre una nova convocatòria que permetrà que milers de joves europeus viatgin, entre l'1 d'agost de 2019 i el 31 de gener de 2020, per tota la UE amb el bitllet d'Interrail de franc. Apunta-t'hi del 2 al 16 de maig!
 • Codi de consum i trastorns de la conducta alimentària (12.04.2019)
  Determinats continguts que apareixen a webs, blogs, xats i xarxes socials poden posar en risc la salut de nois i noies incidint en la seva conducta alimentària. Des del mes passat, el Codi de consum de Catalunya inclou noves mesures de protecció especial adreçades a la població jove per tal de contrarestar aquest risc.
 • Viu el Sant Jordi més solidari amb el Mercat Social (12.04.2019)
  A pocs dies per Sant Jordi, la bogeria pels llibres i les roses es concentra en un sol dia, el 23 d’abril. Si vols celebrar-ho d’una manera diferent, t’oferim algunes propostes solidàries de la mà del Mercat Social de Voluntaris.cat, amb les que, a més d’un regal per a una persona estimada, moltes entitats que treballen per millorar la vida d’altres persones també “rebran el teu regal”.
 • Joves i poesia al Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra (10.04.2019)
  L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut i l’Institut Balear de la Joventut, convoquen per segon any el Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra adreçat a joves escriptors i escriptores en llengua catalana que tinguin entre 16 i 30 anys. Si la poesia t’inspira i és la base de les teves creacions literàries pots presentar la teva obra fins al 14 de juliol de 2019.
 • Guillem Xanxo: “Ara soc ‘el pastisser de Rialp’ i això m’omple d’orgull”   (09.04.2019)

  En Guillem Xanxo és una jove nascut a Barcelona però que fa un any que viu a Rialp, al Pallars Sobirà, on ha reobert el forn de pa. Tot i que treballava en l’àmbit de la comunicació política a Barcelona, sempre havia volgut viure a l’entorn rural i de muntanya. A banda de fer el pa com es feia abans de la industrialització al sector alimentari, en Guillem reparteix pels pobles dels voltants a particulars i a restaurants, i li agradaria impulsar un mercat de pagès amb diferents restauradors de la zona. En l’entrevista de la secció Joves del Pirineu de la revista “Viure als Pirineus”, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut, ens explica com va entrar en aquest negoci i què li aporta el món rural, sense deixar de banda l’esperit emprenedor que l’ha portat fins aquí.


Agenda d'activitats per a joves