Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

Joves parlen de la seva religió

Joves parlen de la seva religió Quines són les obligacions dels hinduistes? En què es diferencien els ortodoxos i els catòlics? Troba les respostes als vídeos de les entrevistes que la Direcció General d’Afers Religiosos ha fet a joves membres de les tretze principals confessions religioses amb presència a Catalunya.

 

 

 

Actualitat Divendres, 23 de març de 2018

 
 • Resultats de l'Acció Participativa del Carnet Jove   (23.03.2018)

  Durant vuit mesos, entre els anys 2016 i 2017, els joves vau tenir l’oportunitat de dir la vostra per tal de millorar el funcionament i les prestacions del Carnet Jove. Ja podeu consultar quines van ser les propostes recollides, algunes de les quals ja s’han començat a implementar.

 • Iniciatives STEM per remuntar les vocacions científiques i tecnològiques (22.03.2018)
  Joves graduats i graduades en ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (Science, Technology, Engineering and Mathematics, STEM) van buscats a tot Europa i no són suficients per cobrir la demanda existent, ni la que es preveu que hi haurà en els propers anys. Si analitzem el tema des de la perspectiva de gènere, el problema encara s’agreuja més. T’expliquem algunes iniciatives que s’estan duent a terme per solucionar aquests problemes.
 • Connecta't amb les Beques Carnet Jove 2018! (22.03.2018)
  Vols realitzar una estada formativa a TV3? Les teves dots en dibuix, disseny o fotografia són dignes de compartir amb la resta del món? T'agradaria convertir-te en un mestre de la veu i entrar a les llars de milers de persones? T'imagines en una oficina plena de gent en moviment, escrivint a alta velocitat? T'agradaria desenvolupar la teva carrera en l'àmbit de l'acció social? Vols formar part de l'equip de preparadors físics del Barça? Les Beques Carnet Jove et donen totes aquestes possibilitats ajudar-te en la teva inserció professional. El termini és obert fins al 18 d'abril!
 • Convocades les proves d'accés als ensenyaments artístics superiors   (21.03.2018)

  Avui el Departament d’Ensenyament ha convocat les proves per accedir el proper curs als estudis superiors de música, dansa, art dramàtic, conservació i restauració de béns culturals i disseny, en els centres de titularitat pública i de titularitat privada. Aquests ensenyaments estan adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior.

  Pots consultar al web del Departament les bases de les proves, on trobaràs també els models de sol·licitud i els centres que imparteixen els diferents estudis. La inscripció a les proves específiques i la seva realització es duen a terme en els centres als quals es vol accedir. Aquests publiquen la informació sobre totes les actuacions relatives a les proves en els seus taulers d’anuncis i a les seves pàgines web. Les qualificacions definitives es publicaran abans del proper 13 de juliol.

 • #efim18: convocatòria oberta (21.03.2018)
  Celebra l’Any Europeu del Patrimoni Cultural participant en la nova edició del concurs Experiència Fotogràfica Internacional de Monuments (EFIM), adreçat a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius de Catalunya. Podràs explicar què et transmet el patrimoni monumental de Catalunya amb fotografies a Instagram. Publica les teves fotos abans del 15 de maig. Inscripcions obertes fins al proper 1 de maig.

Agenda d'activitats per a joves