Accés al contingut Accés al menú de la secció

NO T'HO PERDIS

We own it! la campanya europea que fomenta l’emprenedoria cooperativa

We own it! la campanya europea que fomenta l’emprenedoria cooperativaL’empresa cooperativa possibilita que els seus membres siguin propietaris del seu treball alhora que permet un funcionament democràtic en la presa de decisions gràcies a la regla: un membre, un vot. L'objectiu de la campanya és inspirar els joves a crear nous llocs de treball més equitatius, satisfactoris i solidaris, mitjançant l’establiment de cooperatives.

 

 

 

Actualitat Dimecres, 26 d'abril de 2017

 
 • Setmana Europea de la Joventut 2017 (25.04.2017)
  De l’1 al 7 de maig celebrem la 8a edició de la Setmana Europea de la Joventut que enguany posa el focus d’atenció en la solidaritat i el compromís social dels joves a Europa. Com a part de la celebració dels 30 anys del programa Erasmus, aquesta setmana vol ser una oportunitat per informar la gent jove sobre les oportunitats d’aquest programa i per promoure la solidaritat.
 • Run4Fun EPF, una nova app per conèixer els efectes de les drogues (24.04.2017)

  El programa de prevenció universitari En Plenes Facultats (EPF) presenta l’aplicació gratuïta per a mòbils Android Run4Fun EPF, creada per joves i per als joves.

 • Protegeix els boscos (21.04.2017)
  L’estiu és una època ideal per desenvolupar tasques que normalment no pots fer durant la resta de l’any. Si la muntanya t’apassiona, ara tens l’oportunitat de tornar-li una part d'allò que els seus boscos t’han donat.
 • Sant Jordi 2017 (20.04.2017)
  Si penses que Sant Jordi és sinònim exclusiu de compra i venda de roses i llibres t'equivoques. Els pobles i les ciutats de Catalunya ja fa anys que se surten del guió i organitzen tot tipus d’activitats al voltant d’aquesta celebració. Te’n proposem unes quantes.
 • Recicla cultura (20.04.2017)

  S’acosta el dia de Sant Jordi, aquesta festa tan nostra, plena de simbolisme, de regalar o compartir cultura i d’expressió dels nostres sentiments cap a la persona estimada. Et proposem una forma diferent de viure-ho, sentint-te més protagonista contribuint a la integració de les persones nouvingudes a casa nostra. Com? Continua llegint...


Agenda d'activitats per a joves