Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Educació i formació
 

Educació i formació

 
Coneix les opcions que tens tant si vols continuar estudiant com si vols començar a treballar.
Requisits per accedir a la universitat, centres universitaris, estudis, beques, ajuts i informació sobre el Procés de Bolonya.
Màsters, postgraus, doctorats i enllaços d'interès si vols dedicar-te a la recerca i a la innovació científica.
Aquests cursos et preparen per a fer feines i oficis amb gran demanda de personal a diversos sectors. Solen ésser subvencionats.
Els projectes de formació professional dual fan possible que joves aprenents puguin compatibilitzar la formació als centres educatius amb la formació en entorns laborals.
Mai no és massa tard per estudiar o completar els estudis que no vas poder acabar. Informa-te'n amb els recursos que t'oferim.
Coneix els programes que afavoreixen la mobilitat d'estudiants. N'hi ha que inclouen allotjament, un curs de l'idioma i pràctiques.
Entre el juny i el setembre, molts centres educatius i entitats ofereixen propostes formatives de tota mena. Explora-les.
Avantatges i desavantatges d'estudiar en línia, oferta formativa i recursos per a aprendre pel teu compte.
Informació per a aprendre llengües a escoles i acadèmies, organitzar una estada a l'estranger o accedir a cursos i recursos en línia.
Centres cívics, associacions i més institucions organitzen cursos i tallers de tots els temes imaginables. Segur que n'hi ha que t'interessen.
Informa't abans de començar el curs si tens els requisits per a rebre un ajut a l'estudi o a alguna de les necessitats relacionades.
Alguns dels espais en línia de referència especialitzats en educació amb informació, serveis i recursos a dojo.
Vols fer el curs de monitor i/o director d'activitats de lleure infantil i juvenil? Coneix les escoles d'educadors en el lleure.