Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Educació i formació  > Beques i ajuts a la formació
 

Beques i ajuts

Que trobes que estudiar és car, entre matrícules, materials, desplaçament o, si t'has de traslladar, manutenció? Tens càrregues personals i familiars i no pots escollir entre o estudiar o haver de treballar? Que voldries anar a estudiar a l'estranger però resulta inassequible a la teva butxaca?

Totes les administracions amb competències educatives a Catalunya tenen programes de suport econòmic o subvencions als estudiants, des de la Unió Europea als ajuntaments, passant per l'administració de l'Estat espanyol i la del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Potser tens els requisits per a rebre una beca o un ajut a l'estudi i qualsevol de les necessitats relacionades (transport, habitatge si estudies lluny de casa, alimentació, etc. ).

Informa-te'n abans de començar el curs acadèmic.


Convocatòria de suport a la recerca en matèria de joventut 2016-2017

 

Finançament als estudis universitaris i treballs de recerca a Catalunya

 

Beques i ajuts classificats per universitats

Totes les universitats de Catalunya tenen una borsa de beques i ajuts pròpia. Les convocatòries i sol·licituds per participar en el procés d'obtenció d'una beca les gestiona i les atorga directament la universitat a la qual estiguis matriculat o hi vulguis estudiar, d'acord amb les directrius i criteris marcats per cada centre. N'obtindràs més informació a la web de la teva universitat.

 

Més beques i ajuts

 
Data d'actualització: 09.07.2018