Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Vacances i estades  > Xarxa Catalana d'Instal·lacions Juvenils  > Les instal·lacions a l’Hipermapa
 

Visualitza les instal·lacions juvenils a l'Hipermapa de Catalunya

L'Hipermapa és l'Atles electrònic de Catalunya, i permet consultar cartografia de base a diverses escales, i ortofotomapes detallats. Es poden realitzar cerques per topònims, municipis i comarques, o bé per continguts temàtics. Està gestionat pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

Podeu localitzar amb precisió i veure en foto aèria totes les instal·lacions juvenils registrades a Catalunya accedint a l'Hipermapa a través de l’enllaç que trobareu al peu d’aquest text. Es carregaran totes les instal·lacions, i ja podreu veure les que vulgueu en pantalla amb les eines de l'Hipermapa: zoom, desplaçament, vista topogràfica o fotogràfica, etc. Si feu clic sobre el logo taronja d’una instal·lació se us obrirà una finestra amb dades bàsiques. Escollint "Més Informació" tindreu accés a una fitxa de la instal·lació, que us permetrà, entre altres opcions, d'accedir a la seva pròpia pàgina web, si existeix. 

La informació de les instal·lacions s'actualitza mensualment. Si detecteu alguna errada ens ho podeu comunicar a l'adreça electrònica instaljuv.tsf@gencat.cat

    

Per accedir a l'Hipermapa feu clic aquí