Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Vacances i estades  > Xarxa Catalana d'Instal·lacions Juvenils  > Què són les instal·lacions juvenils?
 

Què són les instal·lacions juvenils?


Albergs de joventut

Són instal·lacions destinades a donar allotjament, com a lloc de pas, d'estada o de realització d'una activitat, a joves, en forma individual o col·lectiva, i també, en determinades condicions, a famílies, adults i grups d'infants.

Cases de colònies

Són instal·lacions destinades principalment a donar allotjament a grups d'infants o de joves que participen en activitats educatives en el temps lliure, culturals i de lleure.

Granges escola

Són cases de colònies que ofereixen equipaments suficients i adequats per al treball didàctic amb infants i joves en tècniques agràries i ramaderes.

Aules de natura

Són cases de colònies que ofereixen equipaments suficients i adequats per al treball didàctic amb infants i joves en el reconeixement del medi natural i en l’educació ambiental.

Campaments juvenils

Són instal·lacions destinades a les activitats d'acampada de les entitats i dels grups infantils i juvenils, i estan dotades d'uns equipaments bàsics adequats.


Data d'actualització: 01.07.2014